اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طریقه اتصال سنسور به AVR ؟
Collapse
X
-
پاسخ : طریقه اتصال سنسور به AVR ؟
اره مناسبه
مشکیه گیرندس
با یه اپ امپ به سادگی میتونی این کار رو بکنی من کردم خوب هم جواب میده فقط یه کم رو نور محیط الرژی داره
فرستنده رو اندش رو با یه 1 کیلو اهم بده به vcc کاتد هم که زمین
گیرنده هم اند رو بده به vcc و بعد با یه 1 کیلو اهم سری کن بده به اپ امپ اون یکی پایه اپ امپ هم بده به یه مولتی ترن :nice:علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
سلام به همگی
نوشته اصلی توسط omega_adibanفقط یه کم رو نور محیط الرژی داره
حالا سر لوله خودکارو دقیقا تو مسیر فرستنده قرار بدید
اینطوری اون نورهایی که نباید ببینه کمتر میشه و کار ایزوله تره .
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز شما میتونی این سنسور با ایس اوپمپ وصل کنی ولی اگه تعداد سنسورات از 8 تا بیشتر نیست میتونی از adc میکرو هم استفاده کنی و خیلی آسون سنسیوراتو به صورت نرم افزاری تنظیم کنید برای بهترین کیفیت و اگه زیاد هزینه مثله نیست از سنسور شارپ استفاده کنید که قیمتش 500 تومانه و به نور محیط هم کمتر حساسیت داره کارتونم اسونتر میشه ولی به نظر من adc میکرو بهترین روش که هم مدار ساده میشه هم کار دیجیتال :applause:
دیدگاه
-
ضمن تشکر از تمامی دوستان ...
سلام دوست عزیز شما میتونی این سنسور با ایس اوپمپ وصل کنی ولی اگه تعداد سنسورات از 8 تا بیشتر نیست میتونی از adc میکرو هم استفاده کنی
حالا اگه بخوام از adc استفاده کنم باید اند رو با یه مقاومت pull up وصل کنم به پایه adc میکرو و کاتد رو به زمین درسته؟
فرستنده هم همونطوری که دوست خوبم omega_adiban فرمودند وصل کنم درسته؟
گیرنده هم اند رو بده به vcc و بعد با یه 1 کیلو اهم سری کن بده به اپ امپ اون یکی پایه اپ امپ هم بده به یه مولتی ترن؟؟؟
ذکات علم یاد دادنه ....
دیدگاه
-
سلام
این سنسور ها که اساسشان در شکل بالا کاملا مشخص است به دو دیود معادل می کنند
طبق شکل زیر فرستنده به صورت مستقیم بایاس شده و گیرنده به صورت معکوس
یه مطلبی که گفتنش خالی از لطف نیست اینه که مشخصه تشخیص گیرنده و فرستنده رنگ اوناست
گیرنده ها به خاطر اینکه اثرات نویزی نور روشون کمتر اثر بذاره به رنک تیره هستند
یه نکته دیگه بیشترین مقدار مادون قرمز از طرف خورشیده پس باید یه جوری عمل کرد که کمترین نور خورشید رو داشته باشیم
در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid.4206سلام ف.جعفری جان خیلی ممنون از عکسی که گذاشتین
البته من می خوام با adc میکرو راش بندازم ولی بازم مفید بود
با این حساب شما هم گیرنده رو معکوس بایاس کردین پس اون عکسی که گذاشتم درسته ؟فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
دیدگاه
-
یه مطلبی که گفتنش خالی از لطف نیست اینه که مشخصه تشخیص گیرنده و فرستنده رنگ اوناست
یه سوال اگه اشتباهی فرستنده یا گیرنده رو برعکس بایاس کنیم مسوزند یا زیاد حساس نیستند
اخه دفعه اول فکر کنم گیرنده رو مستقیم بایاس کردمذکات علم یاد دادنه ....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid.4206یه مطلبی که گفتنش خالی از لطف نیست اینه که مشخصه تشخیص گیرنده و فرستنده رنگ اوناست
یه سوال اگه اشتباهی فرستنده یا گیرنده رو برعکس بایاس کنیم مسوزند یا زیاد حساس نیستند
اخه دفعه اول فکر کنم گیرنده رو مستقیم بایاس کردم
مثل led میمونن فقط وقتی میسوزن که زیاد ولتاژ بهش بدیعلم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
دیدگاه