اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

cpp یا همون ++c برای avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

cpp یا همون ++c برای avr

سلام دوستان
    من چند حدود 7-8 ماه است از مبحث میکرو کنترلر خوشم اومده و شروع به مطالعه کردم البته شروعی حرفه ای نبوده و چندتا دوره رو تهیه کردم و مقداری هم تو اینترنت سرچ کردم و مطالعه کردم بصورت هر از گاهی سر فصل آموزش همه دوره ها هم تقریبا مثل هم بوده یکی بهتر درس داده یکی نه،در این حد دورها با برنامه نویسی cآشنایی داشتم اگر هم مسئله ای بود با مطالعه کمی مشکل برنامه نویسی حل میشد تا تصمیم گرفتم برای جدی تر شدن کار برنامه نویسی c رو لا اقل درحد کلیات یاد بگیرم و پس مقداری رفتم سراغ یاد گرفتن برنامه نویسی c بصورت کامل صرف نظر از میکرو کنترلر اکننون در حد c مقدماتی بلدم.
    الان زبان c رو تا جایی پیش رفتم که برای ادامه که قصدم جدی و حرفه ای شدن است یا باید زبان c را بصورت پیشرفته تر یاد بگیرم یا می تونم cpp یا همون ++c شروع کنم و پیش برم از طرفی می بینم در میکرو چیپ استدیو هم امکان برنامه نویسی با زبان c++ گنجانده شده و برای avr هم هست این می تونه به این معنی باشه که حتی اگر تا کننون از ++c خیلی استفاده نشده در آینده حتما برنامه نویسی قدرتمند c++ برای میکرو کنترلر مخصوصا avr توسعه خواهد یافت ولی من تو اینترنت منابع و مخصوصا کتابخانه نتونستم پیدا کنم می خواستم اگر کسی تجربه ای داره و می تونه راهنمایی راه رو بمن نشون بده.
    البته ظاهرا آردینو از ++c استفاده میکنه شاید هم نه ولی بهر حال من اصلا قصد اینکه (لااقل در زمان کننونی)سراغ آردینو برم ندارم و کلا دوست دارم با میکرو چیپ استدیو یا همون اتمل استدیو سابق کارم رو ادامه بدم ممنون میشم درباره تعصبات در باره نوع میکرو و یا محیط برنامه نویسی بحثی نشود.
    ببخشید از طولانی شدن ،امید وارم این پست بتونه در زمینه شروع برنامه نویسی میکرو بزبان c++ مرجع خوبی برا تصمیم و شروع بشه ،من خودم هم اگه مطلب جدیدی در این باره یاد گرفتم حتما به اشتراک میذارم.

درود
    شما به سراغ ++C بروید الان C دیگه قدیمی شده تمام کارهایی را که در C میتوانستید انجام دهید در ++C هم میتوانید انجام دهید به اضافه کمی بیشتر بخصوص در زمینه شی گرایی ضمنا میکروکنترلر ها همه برنامه نویسی با ++C را میپذیرند فقط کامپایلر با C فرق میکند کتابخانه ها هم که با C نوشته شده برای ++C قابل استفاده است ضمنا اگر از آردینو استفاده کنید خواهید دید که برنامه نویسی کمتری دارد و کار با آن بسیار راحت تر است برنامه نویسی های بسیار سنگین مثل ویندوز هم با ++C انجام شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      شما به سراغ ++C بروید الان C دیگه قدیمی شده تمام کارهایی را که در C میتوانستید انجام دهید در ++C هم میتوانید انجام دهید به اضافه کمی بیشتر بخصوص در زمینه شی گرایی ضمنا میکروکنترلر ها همه برنامه نویسی با ++C را میپذیرند فقط کامپایلر با C فرق میکند کتابخانه ها هم که با C نوشته شده برای ++C قابل استفاده است ضمنا اگر از آردینو استفاده کنید خواهید دید که برنامه نویسی کمتری دارد و کار با آن بسیار راحت تر است برنامه نویسی های بسیار سنگین مثل ویندوز هم با ++C انجام شده.
      ممنون از توجه و جوابتون،فقط یه مسئله من اصلا دنبال آردینو نمی خوام برم و تصمیم دارم فعلا avr رو خوب یاد بگیرم که بتونم پایه ای مطالب رو آموزش ببینم و مطالعه کنم پس مسئله آردینو کلا منتفی هست (متاسفانه هرچی سرچ میکنم حتی در منابع خارجی فوری میره سراغ آردینو ،من c++ برای avr سرچ میکنم 99 درصد نتیجه ها آردینو میده من اصلا کاری ندارم آرینو خوبه یا بد ولی اصلا دوست ندارم سراغش برم)سوال اصلی من اینه اگه برم دنبال ++c آیا برای راه اندازی ماژول ها در کل و مخصوصا lcd ها بدلیل نبود کتابخونه به مشکل بر نمی خورم؟میدونم بهر حال میکرو چیپ استدیو برای زبان برنامه نویسی ++c کتابخانه های استاندارد خودشو داره و خیلی از کتابخونه ها رو هم اگه کسی حرفه ای بشه مخصوصا با c++ خود فرد میتونه بنویسه که بهتر ه هم هست ولی باز تاکید می کنم برای کار با ماژول ها به دلیل نبودن کتابخونه به مشکل بر نخواهم خورد و برای c++ و میکرو avr در محیط میکرو چیپ استدیو به مشکل بر نخواهم خورد؟
      لطفا اگر منابعی در این باره در دسترس هست لینک رو بذارید ،اگر پروژهایی هرچند کوچک انجام شده ممنون میشم معرفی کنید یا لینکش رو بذارین
      باز هم ممنون

دیدگاه

درود
        همانطور که در پست قبلی هم ذکر شد ++C تمام کارهایی را که با C انجام میشه پوشش میده با امکانات بیشتر ، همینطور برای تمام میکروکنترلرها میتوانید بجای c از ++c استفاده کنید فقط کامپایلر متفاوت است ضمنا تمام کتابخانه هایی را که با c نوشته شده در ++c قابل اجراست . تمام محصولات جدید کتابخانه هایشان را با ++c ارائه میدهند خلاصه بگویم با آمدن ++c دیگر c یک زبان منسوخ شده است.شما به اجبار باید آن را ترک کنید.

دیدگاه

ممنون ،پس من میرم c++ رو استارت بزنم،

دیدگاه

یک پیشنهاد برای آقای omid mm
            من 13 سال پیش َAVR رو یاد گرفتم به نطرم الآن سمت AVR نرو و مستقیما برو arm رو یاد بگیر . با سری stm32 شروع کن و بعدش1768 LPC رو یاد بگیر.
            AVR ها امکاناتشون کمه و قیمتشون هم نسبت به stm32 ها گرون تره و کم کم داره کاربردشون رو برای طراحی های جدید از دست میده.
            بعد اگر دوست داشتی می تونی avr رو هم یاد بگیری.
            زبان برنامه نویسیش هم همون c و c++ هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sarlak74 نمایش پست ها
              یک پیشنهاد برای آقای omid mm
              من 13 سال پیش َAVR رو یاد گرفتم به نطرم الآن سمت AVR نرو و مستقیما برو arm رو یاد بگیر . با سری stm32 شروع کن و بعدش1768 LPC رو یاد بگیر.
              AVR ها امکاناتشون کمه و قیمتشون هم نسبت به stm32 ها گرون تره و کم کم داره کاربردشون رو برای طراحی های جدید از دست میده.
              بعد اگر دوست داشتی می تونی avr رو هم یاد بگیری.
              زبان برنامه نویسیش هم همون c و c++ هست.
              ممنون از راهنمایی شما حتما باید میکرو های دیگه رو یاد بگیرم ولی بدلیل اینکه تازه شروع کردم تصمیم دارم با avr شروع کنم که ساده تره و خیلی از اساتید برای یاد گیری اصول پیشنهاد میکنن با avr کنم ،یه کم arm مطالعه کردم متوجه شدم هنوز خیلی از مسایل رو باید یاد بگیرم من هنوز به سطح طراحی نرسیدم ولی میخوام اصولی و از راه درست جلو برم فقط با توجه به امکانات وقدرت زبان c++ برام جای تعجب بود چرا هنوز برای میکرو کنترلر منابع کم هست (حالا هر میکرو کنترلری avr,arm و یا غیره)ترسیدم برای ادامه برم سراغ c++ به مشکل مخصوصا برای کتاب خونه راه انداز ماژول ها بر بخورم که ظاهرا دوست عزیزمون گفت مشکلی نیست،به c++ , avr که تا حدودی مسلط بشم احتمالا ادامه راه آسونتره،ولی در باره c++ ظاهرا همه اتفاق نظر دارند که برا میکرو میشه ازش امکانات و قدرتش استفاده کردکه امید وارم دوستانی که تجربه با c++ و میکرو دارند تجربه خودشونو به اشتراک بذارن،من هم اگر به جایی رسیدم تجربه ام رو میذارم،البته باز هم این نیست که من مستقیم بخوام برم سراغ c++ ,من مقدمات cرو برا ورود به مباحث پیشرفته تر برنامه نویسی یاد گرفتم الان فقط سوالم این بود ادامه رو همون c برم یا c++

دیدگاه

سلام دوستان
                پیشنهاد می کنم سراغ ESP8266 و ESP32 هم برین
                مخصوصا که قدرت پردازش بالاتری دارن و راحت می تونین با اردوینو( C++ ) یا LUA برنامه نویسیشون کنین
                به لحاظ قیمت و تنوع پروژه بسیار به صرفه تره
                اما اگر کارتون پروژه های خیلی کوچولو (از لحاظ اندازه) هستش بهتره با ATtiny کار کنین. سری اتمگا واقعا گرون شده
                اینها تجربه هایی بود که بنده تو مسیر یاد گرفتن کسب کردم و امیدوارم براتون مفید باشه
                به امید موفقیت شما
                همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
                لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
                تایپیک های من:
                حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
                آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

من هم به این فکر میکردم چطور ری‌استارت کنم. بیشتر اوقات دوست دارم از پایه همه چیز رو فراهم کنم یادبگیرم و ترجیحا بدون آمادگی نزنم تو دل دریا! شاید به نظر بعضی‌ها این روش پیشرفت سریعی نباشه ولی حداقل پیش زمینه ای هم باید باشه از وسط راه یاد گرفتن نشه بعضا اوستاها که تو جامعه میبینیم خیلی هم پول در میارن و کارشون هم همیشه درست نیست!
                  جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۲۸ ۱۴۰۳/۰۹/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...