با میکرو اگه نشد این آیسی هم هست : SC1006
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تقویت صدای تولید شده با میکرو
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط mosi6000 نمایش پست ها
لطفا اگه به اصول برنامه نویسیش آشنا هستید یه توضیحی راجب برنامه بدید.دوستان لطف کردن بصورت سخت افزاری با آی سی آژیر توضیح دادن .ولی اگه بشه بصورت نرم افزاری این مدار رو راه اندازی کرد خیلی بهتره
- تشکرها 1
دیدگاه
-
این پروژه تولید انبوه میشه؟ خروجی رو نمیشه معکوس کرد؟ از پایههای تایمر نمیشه استفاده کرد؟ از آیسی آمپلیفایر بجای ترانزیستور نمیشه استفاده کرد؟ اگه حدود یک دهه قبل میپرسیدی شاید در مورد میکرو میتونستم کمکت کنم. @mosi6000
کلاسیک بردش چه شکله قطعات THD داره ؟ عکس دارید؟
من یه دستگاه بیخودتر و بی نام و نشونتر از این رو چک کردم 4 تا Tip داشت ولی این برند رو بردش معلوم نیست چنتا Tip برای آژیر گذاشته همچنین مولد آژیر رو جدا گذاشته اون Dip8 : [این عکسش]
90 درصد به هم شباهت دارن این فوضولگیرهای اسباببازی! هم در مدار هم برد هم جعبه! تا چند سال پیش یه سایت نقششو ارائه میداد!
اینم اون چیزی که دنبالش بودید احتمالا بتونید ایده بگیرید :
AVR double tones output
بلدنگوها حتما باید موازی بشن. آخرش محدوده امپدانس خروجی چقدر میتونه باشه؟ اگه 8 اهم باشه و دو تا بلندگو 8 اهم بزاریم 4 اهم میشه! اگه 3 آمپر بده یا بلندگوها میسوزه یا خروجی! @HS1386منطق جیب! وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هااین پروژه تولید انبوه میشه؟ خروجی رو نمیشه معکوس کرد؟ از پایههای تایمر نمیشه استفاده کرد؟ از آیسی آمپلیفایر بجای ترانزیستور نمیشه استفاده کرد؟ اگه حدود یک دهه قبل میپرسیدی شاید در مورد میکرو میتونستم کمکت کنم. @mosi6000
کلاسیک بردش چه شکله قطعات THD داره ؟ عکس دارید؟
من یه دستگاه بیخودتر و بی نام و نشونتر از این رو چک کردم 4 تا Tip داشت ولی این برند رو بردش معلوم نیست چنتا Tip برای آژیر گذاشته همچنین مولد آژیر رو جدا گذاشته اون Dip8 : [این عکسش]
90 درصد به هم شباهت دارن این فوضولگیرهای اسباببازی! هم در مدار هم برد هم جعبه! تا چند سال پیش یه سایت نقششو ارائه میداد!
اینم اون چیزی که دنبالش بودید احتمالا بتونید ایده بگیرید :
AVR double tones output
بلدنگوها حتما باید موازی بشن. آخرش محدوده امپدانس خروجی چقدر میتونه باشه؟ اگه 8 اهم باشه و دو تا بلندگو 8 اهم بزاریم 4 اهم میشه! اگه 3 آمپر بده یا بلندگوها میسوزه یا خروجی! @HS1386منطق جیب! وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mosi6000 نمایش پست ها
والا من خودم مدتی تو کار ساخت دزد گیر بودم هم تلفن کننده هم خوده برد دزد گیر .تقریبا الان چیزی که طراحی کردم کپی دزدگیر کلاسیکه.عیب این مدل دزدگیر هم نداشتن مدار شارژه و بعد یکی دو سال باطری دزدگیر نابود میشه.امپدانس خروجی هر بلند گو نزدیک ۷ اهم هست.برد دزدگیر تمام smd هست.عکسو اگه خواستید براتون میزارم.در مورد برنامه نویسیش کار پیچیده ای هست .در واقع با pwm باید دو موج با فرکانس حداکثر ۱کیلو هرتز طولی بشه که هر موج هم با اون یکی ۱۸۰ درجه اختلاف فاز داشته باشه.و برای اینکه باهم تداخل نداشته باشن یه زمان مرده هم باید درنظر گرفته بشه.فکر میکنم همون تراشه آژیر استفاده بشه بهتره.دقیقا همین سیستمی که تویه پاورهای سوییچینگ با TL494دو موج با فرکانس ۳۰کیلو هرتز به بالا تولید میشه.چون دیدم تویه این مدار دزدگیر با میکرو این کار رو انجام میدن دوست داشتم بدونم چطوری این کار میشه
سخت نگیریم همون فرکانس رو شاید بشه داد به یه معکوس کننده! برد آنیک رو چک کردین؟جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۲:۵۰ ۱۴۰۳/۰۹/۱۶.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
به نکته خوبی اشاره کردید باتری مستقیما به رگولاتور متصل شده و خبری از شارژر نیست حالا رگولاتور چطور عمل میکنه یا باتری چطور میشه وضعیتش به کل یادم رفته بود پیگیرش بشم واقعا چرا هیچ فکری نشده! البته باتری مثلا خوب که الان حداقل شده 700 هزار تومان رو قبلا برای UPS هرسال عوض میکردم. تو فکرم چرا من نتونستم تاحالا آشغالی تولید کنم و ازش پول در بیارم!
سخت نگیریم همون فرکانس رو شاید بشه داد به یه معکوس کننده! برد آنیک رو چک کردین؟
حداکثر جریان خروجی هم وابسته به حداکثر جریان دهی TIP ها داره.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه