اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی

دوستان عزیز من چطور میتونم جدول Lookup زیر را از طریق micro SD فراخوانی کنم آخه هر هفته مجبورم بخاطر تغییر اعداد آی سی رو پروگرام کنم( atmega32)
    برنامه نویسیم هم در حد سوم ابتدایی????
    time2:

Data 449& , 613& , 1297& , 1822& , 1890& , 335&
    Data 547& , 711& , 1397& , 1983& , 1941& , 934&
    Data 545& , 410& , 1317& , 1944& , 1992& , 634&
    Data 584& , 809& , 1396& , 1995& , 1943& , 234&
    Data 542& , 786& , 1316& , 1976& , 1984& , 133&
    Data 591& , 706& , 1336& , 1926& , 1945& , 033&​

مرا چشم در راه است⁉⁉⁉

دیدگاه

نبود خییری

دیدگاه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام. باید توضیحات بیشتری بدید . اگر حافظه usd داخل مدار در دسترس هست براحتی اونها رو داخل یه قایل متنی بریزید و بخونید.

دیدگاه

سلام کم کم داشتم ناامید میشدم
            راستش همانطور که گفتم من داده های جدول را هر هفته که تغییر میدم باید آی سی را از سوکت در بیارم و دوباره پروگرام کنم بخاطر همین می خواستم بدونم چطوری میتونم به مدار
            micro SD وصل کنم و هر بار متغییر های جدول Lookup را آی سی از micro SD بخونه و دیگه نیاز به درآوردن و پروگرام ای سی نباشه.

دیدگاه

عرض سلام و ادب، خدمت مهندس عزیز، برای ساخت cnc دو کاره لیزر و حکاکی .بردmks dlc32 v2.1 و ماژول لیزر با توان مصرفی ۱۵ وات (اپتیکال۸وات) ،۴عدد استپرموتور نما ۱۷ و اسپیندل ۵۰۰وات با درایور خارجی(اکسترنال) تهیه کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای راه اندازی ؛منبع تغذیه با چه ولتاژ و جریانی لازم است؟البته اسپیندل از خارج برق میگره فقط کنترل سیگنالش با برد mks امکان پذیر هست؟

دیدگاه

درود
                مشخصات منبع تغذیه بستگی دارد به مشخصات مصرف کنندهها مثلا استپ موتورهای نما 17 در رنج وسیعی از ولتاژ وجریان ساخته و ارائه میشوند که خود شما با توجه به خریدی که کرده اید از مشخصات آنها آگاهی بیشتری دارید لذا بطور خلاصه تا مشخصات کامل تک تک مصرف کنندها معلوم نباشد نمیتوان در مورد منبع تغذیه اظهار نظر کرد ولی بطور خلاصه منبع شما باید بتواند تمام رنج ولتاژی مورد نیاز را ارائه داده و جریان آنهم از مجموع جریانهای مصرفی حداقل 30 درصد بیشتر باشد تا در موقع راه اندازی موتورها کم نیاورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AIANDEH نمایش پست ها
                  سلام کم کم داشتم ناامید میشدم
                  راستش همانطور که گفتم من داده های جدول را هر هفته که تغییر میدم باید آی سی را از سوکت در بیارم و دوباره پروگرام کنم بخاطر همین می خواستم بدونم چطوری میتونم به مدار
                  micro SD وصل کنم و هر بار متغییر های جدول Lookup را آی سی از micro SD بخونه و دیگه نیاز به درآوردن و پروگرام ای سی نباشه.
                  با توجه به اینکه میکروتون حافظه EEPROM هم داره میتونید از اون استفاده کنید فقط بطریقی باید داده های جدید رو بدید به میکرو مثلا از طریق پورت سریال یا ...
                  همچنین اگر ارتباط با uSD داخل مدار دیده نشده میتونید از ماژولهای آماده استفاده کنید ولی بازم بطریقی باید به میکرو وصل بشید که اگه PCB زدید کارتون سخت تره مگر اینکه پینهای اضافه میکرو رو در اختیار گذاشته باشید(یه پیغام خصوصی هم گذاشتم براتون یه نگاه بندازید)
                  جدیدترین ویرایش توسط mojalan; ۱۱:۰۹ ۱۴۰۲/۱۱/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X