اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پروگرام

سلام به همه ی دوستان......

یه مشکل با پروگرامر به هم زدم و اون اینه که برای پروگرام کردن تو bascom پیغام میده که could not identify chip with id:ffffff .

البته با همین پروگرامر برنامه های codvision رو به سادگی پروگرام میکنم.

لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه...ممنونم

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

پاسخ : مشکل با پروگرام

من فکر می کنم پرو گرامر رو توی options/programer / stk200-300 یا هر پرو گرامر دیگه که داری باید تعریف کنی

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed bagherani
      من فکر می کنم پرو گرامر رو توی options/programer / stk200-300 یا هر پرو گرامر دیگه که داری باید تعریف کنی

ممنون از پاسختون.

این کار رو انجام دادم و با وجود انتخاب نوع پروگرامر همچین اروری داده.
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام
        شاید اصلا این پرو گرمر نمیتونه تو bascom پروگرم کنه
        من هم یه پروگرمر دارم که نمیتونه تو codvision پروگرم کنه
        اسمی ؟نشونی؟ یا مشخصه خاصی این پروگرمر نداره ؟ شاید اگه بچه ها بدونن بتونند بهتر کمک کنند.............
        در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
        در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
        که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
        آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

اطلاعاتی که کلا رو این پروگرامر هست اینه که این پروگرامر مال نواوران الکترونیک هست (NAP 101)....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ف.جعفری
            اطلاعاتی که کلا رو این پروگرامر هست اینه که این پروگرامر مال نواوران الکترونیک هست (NAP 101)....
            اگه خواستین میتونم یه پروگرامر stk200/300 رو که خودم pcb زدم واسطون بزارم.من خودم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی نداره تغذیش رو هم از usb میگیرم

پروگرامر شما رو هم والا نمیدونم ولی بعید میدونم عیب از پروگزامر باشه

ممکنه یه میکرو نو که قبلا با سی پروگرامش نکردین تست کنین؟هر چند مسخرس حرفم ولی شاید ....

فیوز بیت ها رو هم چک کنین شاید چون ریست رو 2.7 ولت نباشه هی میکرو ریست میشه و این خطا رو میده من خودم قبلا این مشکل رو داشتم با تغذیه حل شد
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban

اگه خواستین میتونم یه پروگرامر stk200/300 رو که خودم pcb زدم واسطون بزارم.من خودم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی نداره تغذیش رو هم از usb میگیرم

پروگرامر شما رو هم والا نمیدونم ولی بعید میدونم عیب از پروگزامر باشه

ممکنه یه میکرو نو که قبلا با سی پروگرامش نکردین تست کنین؟هر چند مسخرس حرفم ولی شاید ....

فیوز بیت ها رو هم چک کنین شاید چون ریست رو 2.7 ولت نباشه هی میکرو ریست میشه و این خطا رو میده من خودم قبلا این مشکل رو داشتم با تغذیه حل شد
              سلام...

ممنون می شم اگه اون پروگرامر رو بذارین.

با انواع میکروها تستش کردم نو و کهنه اما به هیچ صراطی مستقیم نیست!!

دیدگاه

تو سوکت 40 پین و 28 پین خر دوش بعضی از پین هاش رو حذف کردم شما هم اگه قبل از مونتاژ درش بیرین بهتره چون تو پروگرام کردن تاثیری نداره و فقط موقع گزاشتن رو پروگرامر و برداشتن هم باید زور به pcb بزنین هم فشار به مبکرو میاد هم خودتون خسته میشین (ما شیرازیا که این طوری راحت تریم :mrgreen

البته من خودم فقط پین های پروگرامر رو گزاشتم و 4 تای کناری که سوکت در نیاد شما خود دانین

http://www.4shared.com/file/104930005/27144fd7/programer.html

دیدگاه

اینم عکسش هر کس دوس داره نتیجه نهایی رو بببینه
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X