اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

bascom پورت سریال و ADC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

bascom پورت سریال و ADC

می خوام برنامه رو طوری بنویسم که اطلاعات آنالوگ رو بخونه و همون وقت به پورت سریال کامپیوتر بفرسته
    این برناممه ولی کار نمی کنه
    $regfile "m16def.dat"
    $crystal = 4000000

Config Adc = Free , Prescaler = Auto
    Config Serialout = Buffered , Size = 20
    Open "com1:" For Binary As #1
    Enable Interrupts
    Start Adc
    Dim W As Word
    Do
    Print #1 , W
    W = Getadc(0)
    Loop

کلا این دستور نوشتن تو پورت بعضی جاها کار می کنه بعضی جاها کار نمی کنه نمی دونم چرا

پاسخ : bascom پورت سریال و ADC

کسی نمی دونه مشکل این تابع getadc چیه که بعد از اون هیچ دستور پرینتی اجرا نمی شه؟

دیدگاه

سلام
      اولا در برنامتون نرخ باود رو مشخص نکردید.دوم اینکه شما چرا از پورت مخصوص این کار استفاده نمیکنید همون TX و RX رو میکرو.سوم اینکه نوع متغیر رو از نوع word به byte یا integer تغیر بدید یعنی اون رو تو متغیر دیگه بریزید و عملیات رو روش انجام بدید تا دقیق در بیاد.من یه زمانی مشابه همین مشکل رو داشتم با این کار رفع شد.
      موفق باشید
      سه توصیه دارم:
      1.کار 2.کار 3.کار
      ادیسون

دیدگاه

مشکلی نداره.اگه دقت کرده باشین دستور lcd X همیشه بعد از اون میاد.
        سه توصیه دارم:
        1.کار 2.کار 3.کار
        ادیسون

دیدگاه

آقا شما free را با single عوض کن احتمالا مشکلت حل میشه اگر حل نشد به غیر از این که گفتم .از uart سخت افزاری استفاده کنید.
          همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

کد:
            $regfile "m16def.dat"
            $crystal = 4000000
            $baud=9600
            Config Adc = Free , Prescaler = Auto
            Config Serialout = Buffered , Size = 20
            Enable Interrupts
            Start Adc
            Dim W As Word
            Do
            Print W
            W = Getadc(0)
            Loop
            از این روش استفاده کن که بهش مطمین هستی
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

کسی میدونه چطور میتونم کاراکتر های انگلیسی و اعداد رو بصورت کد اسکی روی یک پین میکرو به خروجی ببرم؟ و بلعکس، با دریافت کد اسکی بتونم کاراکترو تشخیص بدم.

اگه نیاز به توضیح بیشتر بود زیر رو هم بخونین
              قراره بوسیله یه میکرو، اطلاعات رو از کیبورد کامپیوتر بگیرم (که موفق شدم و رو LCD تست کردم) و بوسیله یه میکرو اطلاعات رو به حالت سریال و بر روی یک خط به ماژول فرستنده بیسیم بدم و در طرف دیگه گیرنده اطلاعات سریال رو دریافت میکنه و به میکرو میده، میکرو هم باید کد ها رو تشخیص بده و اونها رو به LCD بفرسته و نمایش بده
              یه جورایی کیبورد بیسیمه. من تا حالا تونستم کیبورد رو به میکرو وصل کنم و اطلاعات رو روی LCD نشون بدم ، حلا باید یه جایی این فرستنده رو کا بذارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X