اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی صفحه نمایش oled 0.96 اینچی با درایور ssd1315

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی صفحه نمایش oled 0.96 اینچی با درایور ssd1315

درود دوستان من این صفحه نمایشو از فروشگاه سایت تهیه کردم
    صفحه نمایش oled 0.96 اینچی با درایور ssd1315

کسی نمونه برنامه و یا کتابخونه ایی چیزی برای بسکام ازش داره
    اصلا از کجا کار باهاشو شروع کنم دیتاشیت درایورشو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
    لطفا هر اطلاعاتی دارید هر چند کم اینجا به اشتراک بزارید متشکرم
    جدیدترین ویرایش توسط behzadbayat21; ۲۰:۲۰ ۱۴۰۳/۰۴/۲۴.

سلام دوست عزیز ، کلا 4 تا پایه داره که از پروتکل ارتباطی I2C استفاده میکنه ، با چه میکروکنترلری میخواین راه اندازی کنین؟ چون اگه با آردوینو بخواین راه اندازی کنین چیزی نداره ، دوتا پایه SDA ,SCK رو به دو پایه آنالوگ دیجیتال آردوینو میدین و نمونه کد هاش تو سایت Git هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز ، کلا 4 تا پایه داره که از پروتکل ارتباطی I2C استفاده میکنه ، با چه میکروکنترلری میخواین راه اندازی کنین؟ چون اگه با آردوینو بخواین راه اندازی کنین چیزی نداره ، دوتا پایه SDA ,SCK رو به دو پایه آنالوگ دیجیتال آردوینو میدین و نمونه کد هاش تو سایت Git هست
      ممنونم ازتون می خواستم با مگا 8 یا 16 راش بندازم ولی تو git هم کتابخونه و کدهای 1306 هستن اونم برای آردوینو گفتم شاید نمونه کد و کتابخونه ایی برای avr و بسکام وجود داشته باشه

دیدگاه

بسکام کتابخانه ای برای راه اندازی OLED SSD1315 نداره . باید خودتون کتابخانه ای برای راه اندازی و درایو نمایشگر بنویسین یا از سایت های خارجی جستجو کنید ببینید اماده دارن یا نه، و پیشنهادم اینه از بسکام کوچ کنید به سمت زبان c، چون با پیشرفت صنعت الکترونیک یکم عقب مونده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
          بسکام کتابخانه ای برای راه اندازی OLED SSD1315 نداره . باید خودتون کتابخانه ای برای راه اندازی و درایو نمایشگر بنویسین یا از سایت های خارجی جستجو کنید ببینید اماده دارن یا نه، و پیشنهادم اینه از بسکام کوچ کنید به سمت زبان c، چون با پیشرفت صنعت الکترونیک یکم عقب مونده
          بله ممنون از راهنماییتون خودمم به همین نتیجه رسیدم فکر میکنم یادگیری c در آردوینو و stm32 هم کمک میکنه غیر از avr

دیدگاه

سلام
            وقت بخیر
            نوشته اصلی توسط behzadbayat21 نمایش پست ها
            درود دوستان من این صفحه نمایشو از فروشگاه سایت تهیه کردم
            صفحه نمایش oled 0.96 اینچی با درایور ssd1315

کسی نمونه برنامه و یا کتابخونه ایی چیزی برای بسکام ازش داره
            اصلا از کجا کار باهاشو شروع کنم دیتاشیت درایورشو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد
            لطفا هر اطلاعاتی دارید هر چند کم اینجا به اشتراک بزارید متشکرم
            نمونه کد راه اندازی OLED ، توسط بسکام :

موفق باشید
            03-04-27

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
              ممنونم جناب معیری لطف کردید چک میکنم اینجا جوابشو به اشتراک میزارم البته چند تا نمونه برنامه 1306 تست کردم جواب نداد بازم اینو چک میکنم و اطلاع می دم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X