با سلام من یک زنگ اخبار با جریان ۳۵۰ میلی امپر دارم که قراره روزی حدود ۱۰ بار نواخته بشه و از مدار رله و میکرو برای به کار انداختن رله ( 5 ولت تک کنتاکت 7 آمپر) و در نتیجه زنگ استفاده کردم . کنتاکت باز رله را با مدار اسنابر (مقاومت ۴۷ اهم ۱وات و خازن ۱۰۰ نانو ۴۰۰ ولت) موازی کردم. من نمیدانم در آینده مشکل جرقهها باعث خراب شدن رله میشود یا نه چون نمیتوانم داخل رله را ببینم
اما ممکنه بعد از مدت طولانی رله بخاطر جرقه های بار سلفی خراب بشه در نتیجه میخواهم از ترایاک و اپتوترایاک استفاده کنم تا مشکل جرقه برای کنتاکتهای رله حل شود بر اساس تحقیقات من مدار زیر برای عملکرد طولانی مدت دستگاه قابل قبول است لطفاً اگر کسی پیشنهاد بهتری دارد بیان کند. تصویر مدارات را قرار میدهم. با تشکر از نظرات دوستان
اما ممکنه بعد از مدت طولانی رله بخاطر جرقه های بار سلفی خراب بشه در نتیجه میخواهم از ترایاک و اپتوترایاک استفاده کنم تا مشکل جرقه برای کنتاکتهای رله حل شود بر اساس تحقیقات من مدار زیر برای عملکرد طولانی مدت دستگاه قابل قبول است لطفاً اگر کسی پیشنهاد بهتری دارد بیان کند. تصویر مدارات را قرار میدهم. با تشکر از نظرات دوستان
دیدگاه