اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریختن بخشی از برنامه در حافظه خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ریختن بخشی از برنامه در حافظه خارجی

درود دوستان
    من میخوام حدود 10 مگابایت عکس (چندتا عکس) رو در یک قطعه ذخیره کنم و بعد توسط میکرو روی lcd نمایش بدم
    الان میتونم برای یک عکس این کار رو بکنم ولی حافظه فلش میکرو پر میشه
    و استفاده از حافظه sd هم به خاطر قیمتش و حجم اضافی بدون استفاده مناسب نیست حافظه های eeprom رو هم نمیدونم میشه عکس روشون ریخت و فراخوانی کرد یا نه توی نت چیزی پیدا نکردم
    شما چه چیزی پیشنهاد میدید برای این حجم از دیتا که البته قابل فراخوانی باشه
    من با بسکام کار میکنم فعلا اگه نمونه برنامه اییی باشه که ممنون میشم
    جدیدترین ویرایش توسط behzadbayat21; ۱۴:۳۷ ۱۴۰۳/۰۴/۲۸.

دوستان ویرایشش کردم اینطوری فک کنم بهتر درخواستمو متوجه بشید با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadbayat21 نمایش پست ها
      درود دوستان
      من میخوام حدود 10 مگابایت عکس (چندتا عکس) رو در یک قطعه ذخیره کنم و بعد توسط میکرو روی lcd نمایش بدم
      الان میتونم برای یک عکس این کار رو بکنم ولی حافظه فلش میکرو پر میشه
      و استفاده از حافظه sd هم به خاطر قیمتش و حجم اضافی بدون استفاده مناسب نیست حافظه های eeprom رو هم نمیدونم میشه عکس روشون ریخت و فراخوانی کرد یا نه توی نت چیزی پیدا نکردم
      شما چه چیزی پیشنهاد میدید برای این حجم از دیتا که البته قابل فراخوانی باشه
      من با بسکام کار میکنم فعلا اگه نمونه برنامه اییی باشه که ممنون میشم
      با سلام و درود،
      الان که ویرایش کردید بهتر میشه منظورتون رو متوجه شد.
      برای به دست آوردن 16 مگابایت حافظه ذخیره سازی ، میتونید از آیسی فلش 25Q128 استفاده کنید که فکر کنم قیمتش براتون مطلوب باشه.
      البته نمیدونم تصاویر مد نظر شما رنگی هستن یا سیاه و سفید، یا چقدر کیفیت و تعداد پیکسل دارن.
      مد نظر داشته باشید که نمایش تصاویر رنگی با جزئیات، علاوه بر فضای ذخیره سازی ، قدرت پردازش قابل توجهی میخواد ، که بنظر میکروکنترلر مد نظر شما هم AVR هست.
      و باید این مورد رو در نظر داشته باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
        الان که ویرایش کردید بهتر میشه منظورتون رو متوجه شد.
        برای به دست آوردن 16 مگابایت حافظه ذخیره سازی ، میتونید از آیسی فلش 25Q128 استفاده کنید که فکر کنم قیمتش براتون مطلوب باشه.
        البته نمیدونم تصاویر مد نظر شما رنگی هستن یا سیاه و سفید، یا چقدر کیفیت و تعداد پیکسل دارن.
        مد نظر داشته باشید که نمایش تصاویر رنگی با جزئیات، علاوه بر فضای ذخیره سازی ، قدرت پردازش قابل توجهی میخواد ، که بنظر میکروکنترلر مد نظر شما هم AVR هست.
        و باید این مورد رو در نظر داشته باشید.
        واقعا ممنونم ازتون اگه کتابخونه و نمونه برننامه بسکام هم باشه که دیگه خیلی عالی میشه البته از الان میرم دنبالش بببینم نحوه استفادش چطوریه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X