اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل با فرستنده های data

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل با فرستنده های data

سلام به همگی
    دوستان دیروز داشتم با یه ماا¾ژول گیرنده و سه تا فرستنده کار می کردم که متوجه یه مشکل اساسی شدم
    هر کدوم از فرستنده ها وقتی به محدوده کاری گیرنده نزدیک میشن و تو اون محدوده قرار میگرند باید دیتاشون رو برای گیرنده بفرستند
    حالا اگه دو تا فرستنده تو محدوده باشند چی ؟ تست کردم یه دیتا تداخلی به گیرنده می رسه .
    از دوستان کسی تا حالا تونسته با میکرو های avr این داده رو پردازش کنه .
    یعنی بیاد و بگه اولا دیتا خروجیت تداخلیه و دوما تشخیص بده چنتا دیتا رو هم افتاده و سوما کدوم دیتا برای کدوم فرستنده است

در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
    در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
    که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
    آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

پاسخ : یه مشکل با فرستنده های data

شما میتوانید اون فرستنده ای که میخواهید فعال باشد را به نحوی به میکرو معرفی کنید.
    مثلا به میکرو بگویید اگر اول حرف A را فرستاد دیتاها را بگیر در غیر اینصورت خیر. و بعد فرستنده شما اول A را ارسال کند و بعد دیتاهایش را.

دیدگاه

سلام شما باید از روش نرم افزاری استفاده کنید و این تداخل رو جلوش رو بگیرید باید یه پروتکل خاص خودتون طراحی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein45
        شما میتوانید اون فرستنده ای که میخواهید فعال باشد را به نحوی به میکرو معرفی کنید.
        مثلا به میکرو بگویید اگر اول حرف A را فرستاد دیتاها را بگیر در غیر اینصورت خیر. و بعد فرستنده شما اول A را ارسال کند و بعد دیتاهایش را.
        سلام به همگی وممنون از توجهتون
        حرف شما در صورتی درسته که تداخل نداشته باشیم از کجا معلوم دو تا کد ادرس که می گید اول بذارم با هم یه کد سومی نشه ؟

نوشته اصلی توسط meysam_b
        سلام شما باید از روش نرم افزاری استفاده کنید و این تداخل رو جلوش رو بگیرید باید یه پروتکل خاص خودتون طراحی کنید.
        میشه بیشتر توضیح بدید یا مثال بزنید ممنون میشم

در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
        آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

دوست عزیز باید یک ارتباط دو طرفه راه بندازی اگه یکم از شبکه اطلاعات داشته باشی فکر کنم بتونی بنویسی یعنی سرور شما کلاینت ها رو رفرش کنه و در خواست ارسال اطلاعات که اومد از کلاینت دیگه دیگران نفرستند و در صورت فرستادن اکنالج از سرور دیتا انتقال پیدا کنه. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam_b
            سرور شما کلاینت ها رو رفرش کنه و در خواست ارسال اطلاعات که اومد از کلاینت دیگه دیگران نفرستند و در صورت فرستادن اکنالج از سرور دیتا انتقال پیدا کنه. :nerd:
            سلام
            ممنون ایده خیلی خوبیه
            حالا با اطلاعاتی که از دست دادم چه کنم ? :cry2:
            اگه بتونم خوب بگم من یه مساحتی دارم که گیرنده فقط وفقط می تونه فرستنده هایی که تو اون مساحت هستند رو بگیره اگه تومدتی که فرستنده شماره یک داره اطلاعات میفرسته فرستنده شماره دو بیاد و بدون فرمان گرفتن از گیرنده از محدوده رد شه چی اون وقت هیچ اطلاعاتی از فرستنده دوم ندارم . :cry2:

دیدگاه

با این توضیحات خیلی به پروژه شما اشراف نداریم اما فکر کنم شما باید از چندین گیرنده استفاده کنید :eek:

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز از این که این بحث رو دنبال می کنی ممنون

البته با بعضی از دوستان (اقای حسام الدین ) که صحبت میکردم یه روش جالبی رو گفتن که مکمل روش گفته شده توسط شماست . ایشون میگفتن دیتا رو دو بخش کن بخش اول مثلا یه هشت بیت برای ادرس حالا وقتی گیرنده تو برده فرستنده قرار میگیره اول ادرس فرستاده میشه بعد میکرو میگه کدوم گیرنده این ادرس رو بگیره . ازشون ممنونم اما باز هم همون مشکل های بالا رو داریم .

من فکر میکنم بهترین راه پردازش سیگانال های دریافتیه .اما..................؟
                اصلا امکانش هست ؟

دیدگاه

متاسفانه به علت عدم درک خوب و اشراف نداشتن روی پروژه شما نمی تونم راه بهتری پیشنهاد کنم. :sad:

دیدگاه

سلام ........................

پردازش سیگنال به چه معنا؟ میتونید یه کم بیشتر توضیح بدید؟
                    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام به همگی

نوشته اصلی توسط meysam_b
                      متاسفانه به علت عدم درک خوب و اشراف نداشتن روی پروژه شما نمی تونم راه بهتری پیشنهاد کنم. :sad:
                      دوست عزیز پروژه ای در نظر ندارم خیلی پروژه ها با این موضوع قابل حله فقط میخوام به نتیجه مطلوب برسم .

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                      سلام ........................

پردازش سیگنال به چه معنا؟ میتونید یه کم بیشتر توضیح بدید؟
                      سلام اختصاصی خدمت استاد گرامی جناب حسام الدین

منظورم از پردازش سیگنال اینه که بیایم سیگنال تداخلی رو در یافت کنیم . اول بفهمیم که این سیگنال تداخلیه . حالا که فهمیدیم بیایم اونو در نظر بگیریم و دو یا چند سیگنالو از هم جدا کنیم .
                      اصلا منطقی به نظر میرسه یا نه تصورات ذهنی خودمه و نتیجه هم نداره ؟

ممنون که به این بحث سر زدید .

دیدگاه

سلام ..................

متوجه منظورتون از پردازش سیگنال شدم .. برگردیم به سوالتون: بحث چیه؟ تداخل سیگنال ..

اصلا منطقی به نظر میرسه یا نه تصورات ذهنی خودمه و نتیجه هم نداره ؟
                        این بحث کاملا منطقیه که شما بتونید روی سیگنال های تلفیق شده قضاوت کنید امــا نمیدونم باز کردن بحث بهتون کمک بکنه یا نه .. در هر صورت من انجام وظیفه میکنم .. توی بحث پردازش سیگنال؛ یه مدت یه بحثی به وجود اومد که اگه منابع تولید سیگنال (فرض کنید صوت برای مثال..) سیگنالهای خودشون رو تولید کنن آیا میتونیم این سیگنال ها رو از دید یک نقطه بر حسب رابطه ی ریاضی بیان کنیم؟ سوال در حد دوبعد پایین اومد تا به شکل ساده تری برسه و بشه روش به ایده پردازی پرداخت و در نهایت هم به تعمیم اون فکر کرد .. مساله به این صورت مطرح شد که اگه ما در دو نقطه؛ دو منبع صوت داشته باشیم و اینها به تولید صدا بپردازن؛ چطور میتونیم اونها رو اولا بر حسب یه رابطه ی ریاضی بیان کنیم به طوری که متغییر های ما تابعی از دو منبع صوت ما باشن (در ح.زه ی زمان..).. دوما بتونیم کل داستان رو از دید هر منبع ببینیم؛ به این معنا که اگه بریم و در سمت یه منبع بایستیم؛ معادله ای رو ببینیم که رفتار ماجرا رو برامون تحلیل کنه و این معادله به گونه ای باشه که اگه ما رفتیم و در جهت منبع دیگه؛ قرار گرفتیم؛ باز هم بتونیم جریان رو تحلیل کنیم .. این مساله ی معروفیه توی حوزه ی پردازش سیگنال های تلفیقی که اسمش رو گذاشتن Cock-tail Party .. حالا متدی که برای حل این موضوع بهش فکر کردن؛ چی بود؟

اومدن گفتن اگه بیایم و هر سیگنال رو بر حسب Component های سازنده اش بشناسیم اونوقت میتونیم رفتار مستقل اونهارو بر حسب دو رابطه ی وزندار باهم ترکیب کنیم به طوری که وزن رابطه بستگی به فاصله ی منبع شنود از دو مولد سیگنال داره .. اسم این متد رو گذاشتن ICA که مخفف Independent Component Analysis هست .. اصلا رفتار الگوریت از روی اسمش معلومه؛ آنالیز ساختارهای سازنده ی سیگنال با دید کاملا مستقل .. بحث ریاضی چندانی نداره .. اصول دیدش اینطوره که اول یه فاکتور متغیر؛ رو ثابت میگیرن و معادله ی تلفیق سیگنال رو بر حسب اون فاکتور ثابت حل میکنن و بعد از روی ماتریس Inverse ، یه ضریبی پیدا میکنن که میتونه به تلفیق سیگنال ها با هم کمک کنه .. Oja و Hyvärinen دو نفری هستن که این متد رو به صورت رسمی معرفی کردن .. میتونید مانوآل اونهارو بخونید .. این از بحثی که من به ذهنم میرسید .. امیدوارم بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین

اومدن گفتن اگه بیایم و هر سیگنال رو بر حسب Component های سازنده اش بشناسیم
                          منظورتون رو متوجه شدم اما چه جوری میشه سیگنالو بر حسب component هاش بشناسیم .
                          نمیدونم شاید هم من متوجه نمیشم .
                          اگه لطف کنید ممنون میشم

quote author=حسام الدین link=topic=28680.msg139538#msg139538 date=1243086650]
                          میتونید مانوآل اونهارو بخونید ..
                          [/quote]

اگه منوال اون ودم دست دارید لطف میکنید برای من بفرستید چون من گشتم و پیدا نکردم
                          ممنون

دیدگاه

سلام ................

http://www.cs.helsinki.fi/u/ahyvarin/papers/NN00new.pdf

موفق باشید ..

دیدگاه

میشه بگید چه تداخلی صورت میگیره
                              مثلا اگه بیتی در نظر بگیریم
                              فرستنده اول : 10100000
                              فرستنده دوم : 11010001
                              گیرنده چه اطلاعاتی رو دریافت میکنه؟
                              اگه اینو متوجه بشید فکر کنم بتونی به صورت نرم افزراری مشکلو حل کنی
                              دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...