سلام
من که چیزی نیافتم. شما مطمئن هستید که tda ست. تا اونجا که من میدونم آی سی های اکو یا pt هستند یا m . تاحالا tda ندیدم. tda ها بیشتر آمپلی هستند. تا اونجا که من میدونم توی بازار فعلی m50195 و pt2399 هستند که اولی تاخیر کمی داره و دومی هم کیفیت جالبی نداره . pt 2395 خوب بود که دیگه تولید نمیشه. من یه چیزی تو مایه های این تصویر میخوام . سازنده اش ادعا کرده بیش از یک ثانیه تاخیر رو میتونه ایجاد کنه. کسی میتونه کمکم کنه.؟؟ از نظر هزینه هم مشکلی نیست.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
خب یه حساب دم دستی میکنیم 62256 یه استاتیک رم با ظرفیت 256 تقسیم بر 8 هست که میشه 32 کیلو بایت برای تاخیر یک ثانیه همه این ظرفیت باید نمونه برداری شه پس فرکانس sampling میشه حدود 32 کیلو هرتز با این حساب حد اکثر فرکانس ورودی قابل بازیافت میشه 16 کیلو هرتز تا اینجاش بد نیست ولی ایرادات از این به بعد شروع میشه اول اینکه هیچ فیلتری در ورودی برای محدود کردن پهنای باند وجود نداره در خروجی هم همینطور نمونه برداری ظاهرا هشت بیتی و بصورت خطی انجام میشه با این حساب مدار به دامنه خیلی حساس میشه و نویز کوانتیزاسیون شنیده میشه (برای سیگنال صوتی بهتره نمونه گیری بصورت لگاریتمی انجام بشه یا اینکه از a to d و d to a با دقت بالاتر استفاده کرد ) دیگه اینکه مسیر d to a مستقیما به باس دیتای رم متصله و این باعث میشه که هر چیزی که تو رم نوشته میشه هم علاوه بر اونی که از اون خونده میشه در خروجی ظاهر بشه ظاهرا جای یک بافر در ورودی d to a کمه .
سلام
از اطلاعاتی که دادید واقعاً ممنونم. این استاتیک رم که فرمودید با رم مکانیکی 41256 متفاوته؟؟ البته از نظر تعداد پایه که فرق دارند از نظر اساس کار چی؟؟
راستش من این مدار رو از یه سایت برداشتم که گمون میکنم کامل نباشه چون سورس برنامش هم نبود و گرنه من هم با شما موافقم . در واقع چیزی که ما میخواهیم اینه:
راستش من با avr کار نکردم و کار با adc و dac رو هم بلد نیستم. ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند تا این مشکل رو حل کنیم
آیا میشه به جای این رم از رمهای mmc استفاده کرد تا کیفیت و تاخیر بیشتری حاصل بشه؟؟
آیا میشه فرکانس نمونه برداری رو بیشتر کرد تا فرکانسهای تا محدوده 20kh هم قابل دریافت باشند؟؟
آیا میشه به جای نمونه برداری 8 بیتی 16 بیتی انجام داد؟؟
راستش من یه سیستم اساسی و با کیفیت میخوام.
اگه حوصله داشتید یه سر به دیتاشیت PT2395 بزنید.
با تشکر
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
واحد های داخل حافظه رم های دینامیک (همون بیت های حافظه ) خازنی هستند یعنی به ازای صفر یا یک بودن بیت خازن مربوطه شارژ یا دشارژه بدلایل جریان نشتی هر خازنی نمتونه بعد از شارژ شدن شارژ بمونه و بمرور تخلیه می شه مسلمه که در رم دینامیک این کار باعث تغییر محتوای حافظه میشه برای اجتناب از این عمل در رم های دینامیک عمل refresh انجام میشه (اطلاعات روی رم در یک پریود زمانی باز نویسی میشه ) اما واحد های حافظه رم های استاتیک بصورت فلیپ فلاپ هستند و نیازی به refresh ندارند . یه سوال اینجا پیش میاد که اگه اینطوره چرا از رم های دینامیک استفاده کنیم همون استاتیک رو استفاده میکنیم که نیاز به refresh نداشته باشه و میکرو رو مشغول نکنه . اینجاست که بعد اقتصادی قضیه وارد عمل میشه " رم های دینامیک از رم های استاتیک خیلی ارزونترند"
سرعت و تعداد بیت های نمونه برداری قابل افزایشه البته باید a to d باید بتونه به اون دقت و سرعت کار کنه
راستی شما چه کیفیتی می خواین که pt2399 راضیتون نمیکنه ؟
سلام
با تشکر
میشه بفرمائید اختلاف قیمتی که فرمودید حدوداً چقدره؟؟
راستش من با PT 2399 زیاد کار کردم و الانم دارم از همین آی سی استفاده میکنم. ولی صداش جالب نیست و کیفیت خوبی نداره . تاخیر کمی داره . و زمانی که بیش از 150 میلی ثانیه ازش تاخیر بگیری یه نویزی داره که بد جوری اذیت میکنه.
اصطلاحاً میگیم جیز جیز داره . ته صداش این رو میشه شنید . و یا اگه زمان روشن کردنش ولوم دستگاه باز باشه بهتر شنیده میشه. 50195 صدای خیلی زنده ای داره اما تاخیرش فقط 200 میلی ثانیه است و اگه بخوای بیشتر ازش بگیری میشه همون PT2399 . بنابر این صرف با PT 2399 است چون خیلی ارزونتره.PT2395 با سلکتور 6 حالته و ولوم میتونست از 30 میلی ثانیه تا 800 میلی ثانیه جواب بده. تا 500 میلی ثانیه هم صدای عالی داشت از 500 که رد میشد مثل 2399 نویزش شروع میشد که کمتر از 2399 بود اون هم با 800 میلی ثانیه نه 300 میلی ثانیه. ولی دیگه تولید نمیشه. من میخوام یه سیستمی بسازم که بتونه 1 ثانیه تاخیر رو با کیفیتی که 50195 در 150 میلی ثانیه میده رو ایجاد بکنه. توی میکسرهای خارجی هست .گمونم سیستم DSP باشه.البته اونها صدها افکت دیگه هم دارند ولی من همین اکو برام کافیه.
من میخواستم صدارو با ADC به میکرو بدم . میکرو روی رم ذخیره کنه و بعد از گذشت زمتنی که ما بهش میدیم اون رو به DAC بده و یه مقاومت فید بک هم بین ADC و DAC قرار بدم تا تکرار داشته باشه . اما بلد نیستم :sad:
حالا یه سوال : میشه همزمان که روی رم ضبط میشه خونده هم بشه.؟؟
سلام .
من امروز کاری رو که فرمودید کردم . نتیجه هم جالب بود هم افتضاح.
جالب از این بابت که یه افکت جالبی میده و در نوع خودش بد نیست.
افتضاح از نظر کیفیت . از طرفی فقط اولین تکرار تاخیرش زیاد میشه و ما بقی تکرار ها نه تنها تاخیرشون زیاد نیست بلکه کمتر هم میشه که علتش تداخل تکرار هر دو آی سی با همه که همین افکت جالبی شده .یه تاخیر زیاد و بعد تاخیر خیلی کم.
به هر حال آنچه باید میشد نشد.
خواهش میکنم کمک کنید تا این پروژه به نتیجه برسه.
با استفاده از کارت های حافظه امثال MMC میتوان اکو دیجیتال ساخت اما از لحاظ پروتکل کمی مشکل و نقاط محو وجود دارد
در این صورت زمان تاخیر به اندازه دلخواه قابل تغییر است و تا هر اندازه قابل افزایش
اما نکته مهم این است که برای زمان های تاخیر کوچک نیازی به حافظه های بزرگ همچون حافظه های MMC نیست
در صورت استفاده از MMC اگر فرکانس نمونه برداری برای ذخیره و پخش باهم برابر و به حدود 125 میلی ثانیه(برای فرکانس 8KHz) بین دو نمونه ذخیره یا دو نمونه پخش باشند
آنگاه باید تاخیر ها برای پخش و ظبط را طوری تنظیم کرد که هر 62.5 میلی ثانیه یک نمونه ضبط و پس از 62.5 میلی ثانیه یک نمونه با تاخیر دلخواه پخش شود که با وجود سه تایمر این امر امکان دارد
فقط باید تاخیر خواندن و نوشتن در MMC را محاسبه نمود
سلام .
من امروز کاری رو که فرمودید کردم . نتیجه هم جالب بود هم افتضاح.
جالب از این بابت که یه افکت جالبی میده و در نوع خودش بد نیست.
افتضاح از نظر کیفیت . از طرفی فقط اولین تکرار تاخیرش زیاد میشه و ما بقی تکرار ها نه تنها تاخیرشون زیاد نیست بلکه کمتر هم میشه که علتش تداخل تکرار هر دو آی سی با همه که همین افکت جالبی شده .یه تاخیر زیاد و بعد تاخیر خیلی کم.
به هر حال آنچه باید میشد نشد.
خواهش میکنم کمک کنید تا این پروژه به نتیجه برسه.
سلام
فکر کنم شما مسیر سیگنالهای تاخیری و اصلی رو اصلاح نکردین و هر آی سی مسیر اصلی و تاخیری مستقل خودشو داره این مسیر ها باید اصلاح بشه
و یک مسیر اصلی و یک مسیر تاخیری باید وجود داشته باشه .
با استفاده از کارت های حافظه امثال MMC میتوان اکو دیجیتال ساخت اما از لحاظ پروتکل کمی مشکل و نقاط محو وجود دارد
در این صورت زمان تاخیر به اندازه دلخواه قابل تغییر است و تا هر اندازه قابل افزایش
اما نکته مهم این است که برای زمان های تاخیر کوچک نیازی به حافظه های بزرگ همچون حافظه های MMC نیست
در صورت استفاده از MMC اگر فرکانس نمونه برداری برای ذخیره و پخش باهم برابر و به حدود 125 میلی ثانیه(برای فرکانس 8KHz) بین دو نمونه ذخیره یا دو نمونه پخش باشند
آنگاه باید تاخیر ها برای پخش و ظبط را طوری تنظیم کرد که هر 62.5 میلی ثانیه یک نمونه ضبط و پس از 62.5 میلی ثانیه یک نمونه با تاخیر دلخواه پخش شود که با وجود سه تایمر این امر امکان دارد
فقط باید تاخیر خواندن و نوشتن در MMC را محاسبه نمود
اتفاقاً نظر خودم هم استفاده از همین رمها بود . اما همانطور که گفتم من در این مورد چیزی بلد نیستم و شدیداً کمک میخوام. میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
در مورد mmc هم من مشکلی ندارم . چون این سیستم باید بتونه از حداقل تاخیر ممکن تا حد اکثر ممکن (حتی بیش از 1 ثانیه) تنظیم بشه.
سلام
فکر کنم شما مسیر سیگنالهای تاخیری و اصلی رو اصلاح نکردین و هر آی سی مسیر اصلی و تاخیری مستقل خودشو داره این مسیر ها باید اصلاح بشه
و یک مسیر اصلی و یک مسیر تاخیری باید وجود داشته باشه .
راستش من دو تا مدار کاملاً مجزا رو با هم سری کردم. صدارو به ورودی یکی دادم و از خروجیش دادم به ورودیه مدار دوم و خروجیه مدار دوم رو به میکسر دادم.
اگه امکان داره مسیر های اصلاحی رو بفرمائید. راستش یه کم سردر گم شدم.
دیدگاه