اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه برداری از سینوسی 50 هرتز توسط avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه برداری از سینوسی 50 هرتز توسط avr

سلام.
    من می خواهم از یه سیگنال سینوسی50 :cry2: هرتز(جریان یک فاز موتور القایی) توسط avr نمونه برداری کنم ونمونه ها را توسط پورت سزیال به کامپیوتر منتقل کنم تا شکل موجش را رسم کنم.برنامه ای که مینویسم فقط برای فرکانس های پایین جواب درست میدهد.یعنی در فرکانس مورد نظرم نمونه های کم و به فواصل غیر مشخص میدهد.نمیدانم مشکل از کجاست.از نوع میکرویا فرکانس نمونه برداریADC یاکلاک میکرو یا چیز دیگر.در ضمن برای نیم سیکل منفی نمیدونم چی کار کنم.خواهش میکنم کمکم کنید تا پروژم رو جلو ببرم .

پاسخ : نمونه برداری از سینوسی 50 هرتز توسط avr

سلام
    میشه بیشتر توضیح بدید ؟
    یعنی چی شما پنجاه هرتز می خوای اما با فرکانس های پایین جواب گرفتی ؟ تا چقدر جواب داده ؟ مگه سیگنالتون تک فرکانس نیست ؟
    در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
    در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
    که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
    آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

پاسخ : نمونه برداری از سینوسی 50 هرتز توسط avr

نوشته اصلی توسط mohamad07
      سلام
      میشه بیشتر توضیح بدید ؟
      یعنی چی شما پنجاه هرتز می خوای اما با فرکانس های پایین جواب گرفتی ؟ تا چقدر جواب داده ؟ مگه سیگنالتون تک فرکانس نیست ؟
      من برنامه ای که نوشتم رو تو پروتئوس شبیه سازی کردم و سیگنال ورودی با فرکانس های مختلف گذاشتم.برای فرکانس 50 فقط چند تا نمونه میده.ولی وقتی فرکانس 1 تا 10 میذارم نتیجش بد نیست.میکروم atmega16 فرکانس نمونه گیری 62.5 کیلو هرتز و کلاک میکرو 4 مگا هرتزه.به نظرتون اگه از adc خارجی استفاده کنم خوبه؟ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا به بن بست خوردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X