اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه در یک AVR با یک پورت UART، چند پورت UART دیگر بطور نرم افزاری ایجاد کنم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه در یک AVR با یک پورت UART، چند پورت UART دیگر بطور نرم افزاری ایجاد کنم

در اول کد های برنامه ای که لینک آن در بالا آمده چنین آمده است:

include <inavr.h> // The __enable_interrupt() intrinsic#

چه نوع فایل هدر یا کتابخانه ای را باید در اینجا قرار دهم، inavr.h دقیقاً چیست؟
    مشتاق همکاری با افراد پرتلاش و باهوش هستم.
    Saed.Ahmadi@Gmail.com

دیدگاه

پاسخ : چگونه در یک AVR با یک پورت UART، چند پورت UART دیگر بطور نرم افزاری ایجاد کنم

آقا من اون برنامه رو بردم در فرمت codevision اما کار نکرد :cry: چراشو نمی دونم چند بار هم مرور کردم باید با حوصله بیشتری روش کار کنم به جای اونم باید اینو داشته باشید :
      #include <mega32.h>
      یعنی همون رجیستر های میکرو

برات میزارم برنامه کد ویژن رو. :nerd:

دیدگاه

این جوابی که دادی فکر نکنم به اون چیزی که من نوشتم مربوط باشه چونکه احتمالاً جواب شما به خط اول نوشته زیر مربوط می شود:

#include <ioavr.h> // Device specifics.

#include <inavr.h> // The __enable_interrupt() intrinsic

من جوابی برای خط دوم لازم دارم.
        مشتاق همکاری با افراد پرتلاش و باهوش هستم.
        Saed.Ahmadi@Gmail.com

دیدگاه

سلام من برنامه رو بردم توی کد ویژن اما جواب نداد نمی دونم چرا باید بیشتر روش کار کنم برنامه رو برات میزارم :angry:

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=19268.msg91160
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

دوستان این transmit عالیه
              ولی recive نداره
              اگه کسی کامل ترشو داره بلطفه :redface:
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز من یک مقاله آموزشی در مورد نحوه ارتباط با پورت سریال بین میکرو و PC در سایتم گزاشتم می تونی از این بخش دانلود کنی:
                http://www.hayatieng.com/index.php?option=com_remository&Itemid=75

موفق باشی

دیدگاه

فکر نمی کنم به درد من بخوره چون من دنبال یوزرات نرم افزاری ام
                  این مربوط pc هستش
                  البته بازم ممنون
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

پاسخ : چگونه در یک AVR با یک پورت UART، چند پورت UART دیگر بطور نرم افزاری ایجاد

سلام به همه دوستان
                    من یه مشکل کوچیک با uart دارم چند تا میکرو رو به هم وصل کردم هر میکرو 6-8 تا uart نرم افزاری به عنوان ورودی داره و 1 uart نرم افزاری به عنوان خروجی. تمامی میکرو ها mega8 هستند و با فرکانس 8MH و Boad=9600 یه داده وارد میکرو اول میشه این داده بعداز پردازش وارد میکرو دوم می شه و الا آخر تا اینجا مشکلی وجود نداره مشکل وقتی بوجود میاد که می خوام یه ورودی دیگه از میکرو آخر به میکرو اول بدم یعنی در واقع خروجی میکرو آخر رو به عنوان ورودی به میکرو اول وصل کنم یه مقدار اولیه هم باید در حرکتاول به میکرو اول داده بشه که اونم انجام میشه حالا وقتی این ورودی رو توی میکرو اول فعال می کنم تمامی میکرو ها هنگ می کنند یه جورایی همه توی دستور input می مونند میکرو اول دنبال ورودی از میکرو آخر هست در حالی که میکرو آخر خودش در انتظار میکرو های قبلی هست هر کاری هم کردم که از لحاظ زمانی این دوتا با هم تداخل پیدا نکنند باز هم بعد از چند تا حرکت توی حلقه میکرو ها هنگ می کنند
                    از دوستان کسی راه حلی به ذهنش میرسه تورو خدا کمک کنی

دیدگاه

براحتی میشه با یک 138 مشکل رو حل کرد. کافیه هر خروجی 138 رو با یک or و سیگنال txd به max232 مربوطه بدین و کانال ارسال رو اینجوری انتخاب کنید. rxd رو هم با خروجی 138 and کنید. اینجوری میشه تا 8 کانال رو سوئیچ کرد.

این اصل ایده است اگر گنگه بگین یه شماتیک حدودی براتون بذارم.

دیدگاه

سلام به مهندسین عزیز

آقا یه سر به این لینک زیر بزنید

������� ���� ������� �� ��

یه قسمت کوچیک از کارم درست شد اما نمی دونم ایراد کارم کجاست ؟

هر کی یه نظری می ده ...

شما دوستان ببیند مشکل کار من از کجاست ؟

اینم برنامه :
                        کد:
                        $regfile = "m32def.dat"
                        $crystal = 8000000
                        $baud = 9600
                        $hwstack = 40
                        $swstack = 16
                        $framesize = 128
                        $prog &HFF , &HF4 , &HDF , &H00               ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
                        Config Porta = Output
                        Config Lcd = 16 * 2
                        Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
                        Enable Interrupts
                        Enable Utxc
                        Enable Urxc
                        On Urxc Read_data
                        Dim Sa As String * 60
                        Dim Oa As String * 60
                        Cls
                        Do
                        Lcd Sa
                        Oa = Sa
                        Print Oa
                        Loop
                        End
                        Read_data:
                        Input , Sa
                        Return
                        نمی دونم چرا همزمان نمی تونم از پایه rx میکرو به پایه tx میکرو بفرستم اطلاعاتو

الان دارم رشته gps رو دریافت می کنم اما نمی تونم به کامپیوتر ارسالش کنم

مخلص کلوم : نمی تونم رشته دریافتی جی پی اسمو تو کامپیوتر ببینم یعنی تو میکرو دارم میبینم اما میخوام ارسالش کنم تو کامپیوتر تا پردازششو اونجا انجام بدم

*** مخلصش : میخوام همزمان دریافت میشه تو میکرو ارسال بشه تو کامپیوتر

موندم ایراد کارم کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha نمایش پست ها
                          براحتی میشه با یک 138 مشکل رو حل کرد. کافیه هر خروجی 138 رو با یک or و سیگنال txd به max232 مربوطه بدین و کانال ارسال رو اینجوری انتخاب کنید. rxd رو هم با خروجی 138 and کنید. اینجوری میشه تا 8 کانال رو سوئیچ کرد.

این اصل ایده است اگر گنگه بگین یه شماتیک حدودی براتون بذارم.
                          سلام لطفا یه شماتیک میفرستید
                          باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X