اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترایاک 40 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترایاک 40 آمپر

من که به علت گرمای بیش از حد استانداد ترایاک حتی با هدسینک نتونستم مجاب بشم ازش استفاده کنم حالا دنبال این جور رله ای میگردم که فقط لحظه قطع یا وصل کردن بهش ولتاژ بدم مثل رله های معمولی نباشه که برای اینکه وصل بمونه همیشه باید جریان بهش بدم مثل یک کلید چاقویی .
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

چرا میگم از ترایاک نمیشه استفاده کرد و سراغ اون جور رله ای رفتم خودتون توی این عکسها ببینید من چطور ترایاک رو هم با میکرو و هم بدون میکرو وصل کردم

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeimwtg

دوست عزیز میشه بگی شما مدار رو چطوری بستی آیا از مدار rc استفاده کردی نحوه محاسبه رو بگی
        مرسی

رله ممکنه میکرو رو ریست کنه این حرف درستی ممکنه تو کار شما پیش نیومده باشه

RC بعنوان اسنابر استفاده میشه در بارهای سلفی. اگه بارتون اهمی باشه کار خاصی انجام نمیده جز اینکه در حالتهای دیمری از dV/dt شدید جلوگیری کنه.
        نکتی دیگه اینه که در مدارات عبور از صفر rcآ‌ هیچ نقشی در گرم شدن تریاک نداره!
        گرم شدن تریاک دو علت می تونه داشته باشه:

1- تلفات اهمی . قسمت اعظم تلفات تریاک رو شامل میشه و اجتناب ناپذیره
        2- تلفات سوئیچینگ که بیشتر برای بارهای سلفی و خازنی خودشو نشون میده.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نیما جان
          کاش بجای عکس شماتیک میگذاشتی. اما از عکس ها هم میشه فهمید که اشتباهاتی کردی.

از مدار زیر با MOC3063 استفاده کن ببین بازم داغ میشه؟ راستی مقاومت اسنابر هم نیاز نیست آجری باشه.

رله هم به تناسب آمپر و ولتاژ تحریک در بازار فراوونه.
          من نوع 12 ولت و 16 آمپرشو استفاده می کنم. عارف الکترونیک نبش پاساژ فرشته رله های مختلفی رو با مارک OMRON می فروشه که خیلی از اونها کارتو راه میندازن.

اگه برای جریانهای بالاتر از 16 آمپر هم بخواهید رله های قدرت مارک فیندر در پاساژ امجد همکف سمت راست نماینده ی تله مکانیک فروخته میشه. در لاله زار هم انواع متنوع رله ی قدرت موجوده. رله های قدرت روی PCB نصب نمیشه بلکه سوکت مخصوصی داره که سیمها بهش وصل میشه

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

مدار تحریک ترایاک با MOC3063 دارم که خروجی مدار نوسان دارد و خروجی 20آمپر میخوام
            آیا ترایاک 60آمپر هست
            آدرس و تلفن ممنون

دیدگاه

سلام تفاوت moc 3021
              &
              moc3063 چیه ؟

توی قسمتی از سایت خوندم در صورت استفاده از مدار تریاک برای قطع و وصل متور و وسایل که خاصیت خازنی دارن عمر وسیله به شدت کم میشه !!
              درسته ؟
              در ضمن توی مدار هیچ کاهش ولتاژ یا بهتره بگم زاویه اتشی وجود نداره وفقط روشن و خاموش
              متور 2.5 اسب
              و تریاک 40 امپره
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X