اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با L298

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با L298

بچه ها یافتم یافتم :wow: :wow: :applause:
    فقط خجالت میکشم بگم اخه خیلی شما ها را تو دردسر انداختم :cry2:
    تمام اتصالات را تست کردم سالم بودن ، میکرو را تست کردم سالم بود ، تمام لحیک کاری ها درست بودن ،
    فقط سوکتی که برای l298 گذاشته بودم را دیگه فکر نمیکردم خراب باشه oo: آره سوکت پایه ای که برای برق موتور بود از وسطش شکسته بود و برق تا زیر ایسی میامد دیگه داخل ای سی نمیرفت
    بازم از همه معذرت میخوام

دیدگاه

فقط یه مشکل کوچولو بازم ببخشید
      من از موتور گیربگسی 3 ولت استفاده کردم با این که برق ورودی من 9 ولت بود خیلی دور و قدرت موتورها پایین بود تا جایی که اگه با دست میگرفتیش به طور کامل حرکت نمیکرد نمیدونم این مشکل دیگه چی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        چند مورد رو میگم حتما یکی یکی چک کن(بعضی وقتا یه مشکل خیلی کوچیک رو نمیبینیم)
        3-تغذیه موتورها حتما به آی سی وصل باشه (من خودم با 12 ولت کار کردم مشکلی هم نبود)
        دیدی گفتم بعضی وقتها مشکل خیلی کوچیک رو نمیبینیم؟
        در مورد مشکل جدیدت شاید منبع تغذیه ات آمپر نمیده !!!
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

تغذیه موتورها 3.6 ولت و 4000 میلی آمپر هست
          مشکل اینجاست که یکی موتورها سرعتش کمتر از اون یکی هست
          ولی هر دوتاشون بازم خیلی خیلی کند حرکت میکنن
          تغذیه موتورها را تا 9 ولت هم بردم ولی باز تفاوتی نکرد فقط امپیر 9 ولته 1 بود

دیدگاه

خوب موتور گیربکس دار معلومه که کند میچرخه!!!
            موتورهات چند آرپی امه؟
            موتورها رو مستقیم به تغذیه بزن ببین سرعت و قدرتشون خوبه یا نه؟
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

بابا اینقدر دیگه سرمون میشه :agree:
              اره مستقیم زدم خوب بود خیلی هم خوب فقط با ای سی خیلی خیلی کند کار میکنه تا جایی که اگه با دست بگیریمش دیگه نمیچرخه

دیدگاه

آقا شرمنده قصد جسارت نداشتم :redface:
                دو تا خروجی آیسی (out1 با out3 و out2 با out 4) موازی کن و ورودی ها هم همینطور بعد تست کن ببین چطوره
                در ضمن اون مقاومتهایی که باید به پایه اول و آخر ای سی وصل کنی اگه گذاشتی حذف کن و پایه ها رو مستقیم وصل کن به زمین
                موفق باشی

دیدگاه

از هیچ مقاومتی استفاده نکردم
                  اگه اون کاری که گفتید بکنم اون وقت دیگه برام دوتا خروجی نمیمونه فقط یه ورودی دارم و یه دونه خروجی ولی من دوتا ورودی و خروجی میخوام

دیدگاه

من دیگه چیزی نمیدونم :angry:
                    دوستان لطف کنن نظر بدن :agree:

دیدگاه

بابا مشکل اول من که کار نکرن ای سی بود حل شد همون جوری که گفته بودم یکی از پایه های داخل سوکت شکسته بود که کار نمیکرد اون مشکل حل شد :applause:
                      حالا وقتی موتور ها را به ای سی وصل میکنم خیلی دور و قدرتش کم هست یعنی وقتی به طور مستقسم موتورها را به تغذیه وثل میکنم سرعت خیلی بالا ست ولی با ای سی کمه امپر هم بالا است ولی نیمدونم چرا این قدر سرعت کمه در ضمن سرعت یکی دیگه از موتورها هم کمتر از اون یکی هست و این کار مشکل بزرگی برای روبات میشه چون روبات نمیتونه مستقیم حرکت کنه
                      از مقاومت در هیچ کجا استفاده نکردم که الان بردارم - پایه های اول و اخر حتما میدونم که به خط منفی وصل شدن و ...

دیدگاه

تا اون جایی که من میدونم این ای سی 1.4 ولت برق را اتلاف میکنه و مابقی را میده به موتور
                        گیربکس من 3 ولت هست ولی با این حال تا برق 6 ولت هم به ای سی ( برای تغذییه موتور ) دادم ولی موتورها خیلی کند و بدونه قدرت حرکت میکنن
                        موتورها مشکل ندارن اخه وقتی جای موتور ها را عوض میکنم خروجی دوم باز هم مشکل داره
                        برای مشکل قبلی ای سی را عوض کردم برای این مشکل هم ای سی را عوض کردم بازم کار نکرد یعنی ای سی عیبی نداره
                        ولی اگه میدونید که عیب از پایه های سنس هست که من مستقیما به خط منفی زدم امروز که رفتم کارگاه امتحان میکنم یه مقاومت 1 اهم میزارم سر راهش ببینم چی میشه
                        نتیجه رو حتما میگم

دیدگاه

امتحان کردم بازم فرقی نکرد یعنی از 1R استفاده کردم ولی بازم همون جوری بود
                          تغذیه خروجی هم وقتی ولتاژ 5.5 بهش وصل میکنم یکی از خروجی ها 4.7 و یکی دیگه 5 ولت بود ولی خیال میکنم امپرش خیلی پایین بود

دیدگاه

پایه en که برای pwm هست مستقیما به خط مثبت وصل کردم و روی سرعت اصلا دخالتی ندارم :eek:
                            تغذیه هم 3.8 امپر هست فکر نکن امپر کمی باشه در ضمن با ادامپتور نیست باتری بهش وصل کردیم
                            چون این کار باید تا 5 شنبه تمام بشه فکر کنیم بریم سراغ رله و رله ها را به میکرو وصل کنیم
                            انشاالله برای برد بعدی باید دقیق و جز به جز تمام مراحل را انجام بدیم
                            ما یزدیا تا چیزی را یاد نگیریم ازش دست بر نمیداریم
                            برای مدار بعدی حتما دوباره مزاحم همه بچه ها میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X