لطفا در این نظر سنجی کامل شرکت کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شما با چی کار میکنید
Collapse
X
-
شما با چی کار میکنید
23bascom0%15codvision0%0asm0%5winavr0%1fastavr0%2موارد دیگر0%0ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
r.babazadeh@yahoo.comبرچسب ها: هیچ یک
-
پاسخ : شما با چی کار میکنید
من BASCOM
1. راحتی
2. کامل بودن
3. سیمولاتور
4. سازگاری بالا
5.ساده نویسی
6. ویژوال بودن
7. عدم نیاز به اضافه نویسی
و غیره
البته برای C هم WINAVR رو ترجیح میدمما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
r.babazadeh@yahoo.com
-
سلام
من هم قبلا با Bascom کار میکردم،اما حالا با c راحتترم،درسته که به راحتی bascom نیست چون زبان سطح پایین تریه،ولی از نظر کارایی بهتره
خوب کامپایلر code vison هم برای خودش یه خوبی هایی داره از جمله همو wizard که دوستمون اشاره کرد و خروجی با فرمت cof برای دیباگ کردن و ...
ولی خوب هرکسی با یه زبانی و یه کامپایلری راحت تره دیگهدر دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
مست از می می خواران از نرگس مستش مست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-khCodevision
همه چیزایی که دوست عزیزموون گفت + Wizard خیلی خوب
رو داره ولی چون syntax c یکی از بهترین سینتکس ها است من به شخصه این برنامه رو دوست دارم
1. ایا Codevision ویژوال است
2.ایا باوجود ویژوال بودن نیاز به Wizard است
3.ایا Codevision دارای سیمولاتور است
4.ونه اینکه Codevision کلی اضافه نویسی دارهما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
-
حالا شما که اینقدر c دوست دارید چرا winavrکار نمی کنید که تنها c مورد استفاده atmelاستما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط r.babazadeh
اینجا چندتاسوال برای من پیش اومد
1. ایا Codevision ویژوال است
2.ایا باوجود ویژوال بودن نیاز به Wizard است
3.ایا Codevision دارای سیمولاتور است
4.ونه اینکه Codevision کلی اضافه نویسی داره
دارای محیط شبیه سازی نیست
وپژواله؟؟؟؟ این یکی رو توضیح بده
با شماموافقم تا حالا اتمیل ریسک نکرده و فقط روی اسمبلرهای خودش کارکرده ولی این winavrمثل اینکه خیلی کاردرست تره
اگه بشه کد ویژون رو در عرض 1 روز یاد گرفت برای وین ای وی ار باید یه ماهی وقت بذارید
دیدگاه
-
1.نمیدونام ویژویال بودن برای یه میکرو چه معنی میده ؟
2.فک کنم هیچ گسی دوست نداشته باشه به صورت دستی کلی پارامتر را ست کنه پس ویزاد لازمه
3.نه سیمولاتور نداره چون نیازی نیست فک نکنم کسی تو مدارش فقط یه میکرو داشته باشه که بخواهد فقط اونو سیموله کنه
پس سیموله یه میکرو تنها یه کم با عقل جور در نمیاد (پروتیوس)
4. منظور از اضافه نویسی رو توضیح بدید
در هر صورت زبان c زبان سطح پایین و سخت افزاری تری هست در ضمن syntax زیان c استاندارد ترین syntax ها میباشد
یه نگاه به مایکروسافت بکنیم ( البته من خودم ازش بدم میاد) چرا با وجود VB.net زبان C#.net را ارایه کرد و چرا اینقدر طرفدار داره ؟ چون راهت وبا syntax c هستش
اگر هم من اشتباهی در حرف هام دارم اساتید به بزرگی خودشون ببخشند چون من یک تازه کار هستم
دیدگاه
-
اول اینکه هر کسی که به یک زبان خاصی مسلط هستش میتونه و راحتره که تو اون زبان برنامه بنویسه
بنده شخصاً هم تو بیسیک برنامه می نویسم و هم تو سی و هم تو اسمبلی زیاد برام فرقی نداره
دوم اینکه یه کامپایلر لزومی نداره حتماً چندین کار رو باهم انجام بده یا چندین ابزار داشته باشه
بلکه مهترین ویژگی یه کامپیلر اینه که بهینه ترین کد رو تولید کنه
وگرنه الآن هم برنامه های دیباگر مجزا وجوده داره و هم برنامه های سیمولاتور مجزا که امکانات فوق العاده بالایی دارند
اگه در مورد بهینه ترین کد تولید شده توسط کامپایلر ها برای میکروهای AVR بحث کنیم اولین کد بهینه کدی هستش
که توسط خود IDE اتمل تولید میشه یعنی AVR Studio که زبانش هم اسمبلی هستش
در مورد سایر زبان ها بهینه ترین کد توسط کامپایلر های شرکت IAR تولید میشند که توسط خود اتمل تایید و توصیه شده
وب سایت این شرکت www.iar.com هستش که از قدیم الایام برای 99 درصد میکروها و پردازنده های جهان کامپایلر زبان سی تولید کرده
مثل Z80 , 8051 , PIC , AVR , ARM و میکرو های اختصاصی شرکت هایی مثل NEC یا سامسونگ یا هیتاچی و ...
جالبه بدونید که قیمت کامپایلرهای این شرکت بالای 2000 دلار هستش و ورژن فول یا کرک شده اونا خیلی سخت گیر میاد
از ماست که بر ماست !
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-kh
در هر صورت زبان c زبان سطح پایین و سخت افزاری تری هست در ضمن syntax زیان c استاندارد ترین syntax ها میباشد
یه نگاه به مایکروسافت بکنیم ( البته من خودم ازش بدم میاد) چرا با وجود VB.net زبان C#.net را ارایه کرد و چرا اینقدر طرفدار داره ؟ چون راهت وبا syntax c هستش
اگر هم من اشتباهی در حرف هام دارم اساتید به بزرگی خودشون ببخشند چون من یک تازه کار هستم
دلیل اصلی که ماکروسافت زبان های مثل VB و ++C رو به NET. اضافه کرد این بود که کاربران و برنامه نویسان این
زبان ها رو به سمت خودش بکشونه و به اصطلاح کاربرانی رو که در قدیم با وی بی کلاسیک کد می نوشتند یا با وی سی کلاسیک از دست نده
زبان سی شارپ یه زبان حرفه ای هستش در عین حال ساده و زیبا
در مورد syntax سی هم با شما هم قیده ام اولاً هم ساده هستش هم راحت و استاندارد
ولی مهمترین اون اینه که شما با یاد گیری سی اساساً چندین زبان رو از کلاسیک گرفته تا net. و تحت وب و ... یاد می گیرید مثلاً
C
C++
Visual C++
Java
Java Script
PHP
C#
Visual C++ .NET
یعنی وقتی سی رو یاد گرفتید و به اون مسلط شدین با مطالعه بیشتر و با تمرین بیشتر و با تغییر جزئی syntax ها ، توابع و ... می تونید به زبان های بالا هم کد بنویسید
می بنید که حالا شما می شدید یه ابر برنامه نویس ( البته به این سادگی ها هم نیستش ...)
البته نا گفته نمونه که تازمانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید بهتره به زبان های اصلی ارائه شده از طرف این کمپانی هم وارد باشید ( البته برنامه نویسی ها رو میگم )
مثل : VB یا VB .NET یا ASP و ASP .NET ( برای برنامه نویسی تحت وب )
البته این مسائل چندان به موضوع تایپیک ربط نداشت ولی پیرو پست دوستمون گفتم یکم شفاف سازی کنم :mrgreen:از ماست که بر ماست !
دیدگاه
-
ویژوال صفتی است که به نرم افزارهای هوشمند داده اند
به طور مثال با تایپ کلمه config در بیسکام میتوانیید این صفت رو حس کنید یعنی به طور هوشمند گزینهای انتخابی رو به شما نشان می دهد
در باره سیمولینگ هم ما دوجور سیمولینگ داریم
1. داخلی که به برنامه داخلی مربوط میشه در این حالت ما باید به رجیستر ها دسترسی داشته باشیم
2.خارجی که کل مدار رو تست می کنه در این حالت نیاز به دانستن مقدار رجیستر ها نیست
در ضمن به نظر من بهتره در کل از نرم افزاری استفاده کنیم که امکاناتش بیشتره تا از چند نرم افزار
من هم iar رو به طور کامل قبول دارم ولی atmel در مثالهای c از کامپایلر gcc استفاده می کنه که بدونه محیط برنامه نویسی است حال نرم افزار winavr برای این کامپایلر یک محیط برنامه نویسی قدرت مند درست کرد
در مورد اضافه نویسی هم چند مثال برایتان می زنم
1. استفاده از ;
2.نمی توان یک قسمت رو در یک خط تنظیم کرد و فقط این امکان در wizard قرار دارد ولی در بیسکام شما می تونید در هم جابی برنامه با یک خط کد نویسی که تازه اون رو هم نمی نویسید و فقط از میان گذینه ها انتخاب می کنید کل ساختار اون قسمت رو می توانید عوض کنید
3.تعریف متغییر ها رو در دو برنامه مقایسه کنید
4. کار با کی بورد , lcd در هر نوع
در مورد امکانات که دیگه نمی شه بحث کرد چون بیسکام دارای امکانات برنامه نویسی بسیار زیادی است
من این جمله رو تو همه کلاسهام میگم (( بیسکام یک نرم افزار قدرتمنده که هم میشه بصورت آماتور باهاش کار کرد و هم بصورت حرفه ای ))
چقدر نوشتم :icon_razz:ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط r.babazadeh2.نمی توان یک قسمت رو در یک خط تنظیم کرد و فقط این امکان در wizard قرار دارد ولی در بیسکام شما می تونید در هم جابی برنامه با یک خط کد نویسی که تازه اون رو هم نمی نویسید و فقط از میان گذینه ها انتخاب می کنید کل ساختار اون قسمت رو می توانید عوض کنید
این جمله بالا رو من نفهمیدم، اگر منظورتون کامپایلر codevison هست، تمام تغییراتی رو که توی wizardآ میشه داد توی محیط برنامه نویسی هم میشه انجام داد
چون شما می تونید به راحتی رجیسترهای مورد نظر رو تغییر بدید،فقط باید به رجیسترها مسلط باشید، در واقع wizard کار رو برای کاربر آسان میکنه
در مورد شبیه سازی و دسترسی به رجیسترها همون طور که گفتم با توجه به اینکه خروجی cofآداریم به راحتی میشه در avrstudio برنامه رو دیباگ کرد، حتی بدون نیاز به این خروجی میشه با پروتئوس هم به این رجیسترها برای دیباگ کردن دسترسی پیدا کرد،پس نیازی نیست که کامپایلر همه این امکانات رو داشته باشهدر دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
مست از می می خواران از نرگس مستش مست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط r.babazadehویژوال صفتی است که به نرم افزارهای هوشمند داده اند
به طور مثال با تایپ کلمه config در بیسکام میتوانیید این صفت رو حس کنید یعنی به طور هوشمند گزینهای انتخابی رو به شما نشان می دهد
کلاً دو نوع برنامه نویسی داریم :
Command Line
Visual
Command Line ( یا خط فرمانی ) همون برنامه نویسی در محیط داس هستش یعنی شما باید جای جای برنامه رو بصورت دستی کد هاش رو در کامپایلر بنویسید
و هیچ امکان گرافیکی در کامپایلر تون نیستش مثلاً برای زبان بیسیک کامپایلره GW-BASIC
ولی ویژوال یا بصری در کامپایلر های گرافیکی مطرح هستش مثل Visual Basic برای زبان بیسیک که در اینگونه کامپایلر ها شما میتونید خیلی از موارد رو بصورت
گرافیکی ایجاد کنید و برای اونا کد بنویسید
اون موردی که شما بهش اشاره کردید ( همون config و ... ) بهش Code Assistant یا دستیار کد میگند مثلاً کامپایلر میاد وقتی شما یه کی ورد ( کلمه کلیدی )
در یک زبان خاص تایپ میکنید بصورت خودکار پشن هایی که در اون رابطه وجود داره به شما نشون میده و شما هم میتونید انتخابشون کنید
نمیدونم شماها چرا نمی خواهید قبول کنید که هر کی به هر زبان و کامپایلری مسلط هستش میتونه از اون استفاده بکنه
و می خواهید به زور هم که شده یکی رو برتر از دیگری بدونید من دلیل این اصرار رو جز کل کل و کر کری خوندن نمی دونم :mrgreen:
از ماست که بر ماست !
دیدگاه
-
آیا شما می تونید در وسط برنامه تنظیم پورت سریال یا تایمر یا ... رو با WIZARD تغییر بدهید :question:ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
-
نظر شخصی من اینه که با مناظره میشه فهمید که آیا اطلاعات ما درست و کافی است
شاید من بعضی امکانات فلان نرم افزار رو ندیده باشم و برروی یک نرم افزار دیگری که دارای امکانات کمتری است زوم باشم با مناظره میشه این اطلاعات رو بدست اورد
من که نمی گم همه بیان با بیسکام کار کنند حتی من می خوام برم WINAVR کار کنم به این دلیل که هر چه بیشتر بدونم بهتر می تونم کار کنم با این تاپیک هم
اول می خواستم ببینم کدام زبان بیشترین کاربر رو داره
دوم می خواستم اطلاعاتم رو در باره امکانات کامپیلر های دیگر بالا ببرم و اطلاعات خودم رو هم به دیگران بدم
جالب اینه که هر دو زبان مورد بحث تو اینتر نت بعد از GCC و IAR است ولی مثل اینکه با این دو کامپایلر کسی کار نمی کنه
در مورد ویژوال هم باید بگم گه به نرم افزاری گفته میشه که یکسری امکانات پیش اماده داشته باشه و فقط منوط به امکانات گرافیک نمیشه به طور مثال در VB ما خیلی امکاناتی داریم که دیده نمی شوند مانند تایمر رابط کام وغیرهما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
دیدگاه