یه سوال دیگم داشتم من سرعت برام وحشتناک مهمه حتی 1ns ویا کمتر این IC ها با همون سرعت
رام داخلی میکرو کار میکنن؟
اگه بله که :applause:
اگه نه چقدر کمتر :cry2:
با تشکر :bye
سلام
من با این آیسی کار کردم
سرعت خوبی داره دیتاشیتش رو دانلود کن همه چیز رو کامل توضیح داده
در ضمن یه مثال ازش تو سمپل های پروتئوس هست
w24512
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
آقا بازم از این سوالهای عجیب غریب پرسیدیا :mrgreen:
والا رم خارجی ها 61xx و 62xx هستن ولی سرعتشون معمولا از سرعت avr کمتره و اینکه چون یه بار آدرس یه بار دیتا روی از طریق اون latch بهش اعمال میکنیم حداقل سرعت نصفه (یه کلاک به لچ یه کلاک مستقیم)
اگه اشتباه نکرده باشم حداکثر 6mhz
یا بیشتر
1ns :mrgreen: oo:
ای آقا اگه 1ns برای ما حل شدنی بود که الان اینجا نبودم
راستی من داشتم این پست رو میفرستادم که آقای کاخکی هم جواب فرستادن
این IC خوبه ولی فکر کنم ولتاژش همخونی نداره نوشته 5v+/-0.5v ولی فکر کنم آقای الفتی کما کان در حال سر و کله زدن با mmc و lcd هستن که با 3.3 کار میکنه
من با این رم کار نکردم اما اگه اطلاعاتی از ولتاژ راه اندازی دارید بگید (با این رم که آقای کاخکی معرفی کردن سرعت 40mhz ساپورت میشه ولی avr با اون معماریش نمیتونه بیشتر از 8mhz باهاش کار کنه)
سلام
خب آقا اگه حالا از یه رم 64 K اسفاده کینم
یعنی 4 فریم 4فریم از SDRAM بخونیم می ارزه یا :cry2:
یه موضوع بی ربط علی آقا میشه بگید چطوری میشه 2 تا SDRAM رو باهم موازی کرد(برای همون صدا)
و خداوند تقسیم مقاومتی را آفرید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
شوخی کردم
تو دیتاشیتش نوشته 4.5 تا 5.5 ولی من با 3.3 هم امتحان کردم کارکرد
ولی ضمانت نمیکنم برای شما هم کار کنه گفته باشم
پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه