سلام به همه
من این مدارو از سایت لاچینی بستم و جوابم گرفتم(البته pir نداشتم با یه سویچ تست کردم)
..................................

چند تا سوال داشتم
1- آیا اگر موقعی که مدار به تلفن وصله اگر کسی تماس بگیره میکرو میسوزه
و اگر جواب مثبته
مدار پیشنهادیتون چیه.یه چیزی پیدا کردم ولی کارش تشخیص تماس
.jpg)
من فقط میخوام ولتاژ بالا به میکرو منتقل نشه
2-یه مدار تلفن ساده میخواستم(یه مقدار گشتم پیدا نکردم) که با رله بیارمش تو مدار و فقط از طریق یه میکروفن خازنی صدا منتقل بشه
3-فرق سنسور pir دید باز و بسته چیه و کدوم نوع پیشنهاد میکنید بخرم(203و204)
4-یه گوشی قدیمی زیمنس دارم پیشنهادتون برای بکار گیری اون برای ارسال sms یا تماس چیه (یک روش که به تمام کلیدا سیم بزنم و با میکرو عمل انجام مثلا ارسال مسیج و شبیه سازی کنم به نطرتون خوبه و آیا اصلا جواب میده؟)
5-کسی تونسته از سیم تلفن تغذیه مدار بگیره؟.چون اگثر دزدگیرا مثل همین z4 با قطع برق باطریش تا 24 ساعت دوام میاره.
این تاپیکم ناتمام در این زمینه موندهhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6911.0
6- یه سنسور گاز ارزون و راحت که گاز شهری تشخیص بده mq2 خوبه یا mq5 یا mq6
7- ماژول تشخیص حرکت آلتراسونیک اگر وجود دارد می ارزه برا این مدار یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد :redface:
من این مدارو از سایت لاچینی بستم و جوابم گرفتم(البته pir نداشتم با یه سویچ تست کردم)
..................................

چند تا سوال داشتم
1- آیا اگر موقعی که مدار به تلفن وصله اگر کسی تماس بگیره میکرو میسوزه

مدار پیشنهادیتون چیه.یه چیزی پیدا کردم ولی کارش تشخیص تماس
.jpg)
من فقط میخوام ولتاژ بالا به میکرو منتقل نشه
2-یه مدار تلفن ساده میخواستم(یه مقدار گشتم پیدا نکردم) که با رله بیارمش تو مدار و فقط از طریق یه میکروفن خازنی صدا منتقل بشه
3-فرق سنسور pir دید باز و بسته چیه و کدوم نوع پیشنهاد میکنید بخرم(203و204)
4-یه گوشی قدیمی زیمنس دارم پیشنهادتون برای بکار گیری اون برای ارسال sms یا تماس چیه (یک روش که به تمام کلیدا سیم بزنم و با میکرو عمل انجام مثلا ارسال مسیج و شبیه سازی کنم به نطرتون خوبه و آیا اصلا جواب میده؟)
5-کسی تونسته از سیم تلفن تغذیه مدار بگیره؟.چون اگثر دزدگیرا مثل همین z4 با قطع برق باطریش تا 24 ساعت دوام میاره.
این تاپیکم ناتمام در این زمینه موندهhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6911.0
6- یه سنسور گاز ارزون و راحت که گاز شهری تشخیص بده mq2 خوبه یا mq5 یا mq6
7- ماژول تشخیص حرکت آلتراسونیک اگر وجود دارد می ارزه برا این مدار یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد :redface:
دیدگاه