:nerd: سلام میشه بهم بگید چطرور توی بس کام میشه یک رشته حرف رو داخل آرایه بریزم بعد دونه به دونه بهش دسترسی داشته باشم .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آرایه در بس کام
Collapse
X
-
پاسخ : آرایه در بس کام
نوشته اصلی توسط omega_adibanگشتم نبود نگرد نیست :nerd:
تازه یه چیز دیگه این بسکام توی برنامه نویسی و مخصوصا ساخت function و sun کلی مشکل داره
1- متغییر ها درست ارسال نمیشه مخصوصا کاراکتری
2- چه این sub ها رو صدا کنی چه این کارو نکنی خودشون یک بار اجرا میشن که این خودش یک ضعف بسیار بزرگه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط naeimwtg
ایول منم که همینو گفتم
تازه یه چیز دیگه این بسکام توی برنامه نویسی و مخصوصا ساخت function و sun کلی مشکل داره
2- چه این sub ها رو صدا کنی چه این کارو نکنی خودشون یک بار اجرا میشن که این خودش یک ضعف بسیار بزرگه
در جواب سوال دوستمون من تا حالا این کار رو نکردم(پس چیزی که می گم تیوری هستش)
بیا کدهای اسکی مربوط به کیبورد رو در بیار و بعد روی میکرو بریز و پرینت کن به پورت سریال(ایشالله که جواب بگیری)
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط omega_adibanگشتم نبود نگرد نیست :nerd:
میشه؟
نمیشه؟
ولی فکر کنم بشه ها!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط naeimwtg
ایول منم که همینو گفتم
دوست عزیز میشه مثالی رو بیاری که به مشکل خوردی؟ دو موردی رو که ذکر کردی برای بنده اتفاق نیفتاده.بنده هیچ گونه تعصبی ندارم ولی این مواردی که ذکر کردی جزء مسائل روتین کامپایلر هاست.به هر حال اگر کدی که در اون به مشکل خوردی رو بذاری شاید بشه کاری کرد یا قضاوتی انجام بشه. ممنون می شم.
موفق باشی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط naeimwtgبرای آرایه میشه از lookup استفاده کرد و خیلی هم راحته
کد:lookup(2,dd) dd: data 1,2,3,4,5,6
کد:$regfile = "m323def.dat" $crystal = 4000000 $baud = 9200 Dim A As Integer Declare Function Is_in_array(byval Name2 As String , Byval Name1 As String , Byval Co As Integer , Byval Name4 As Integer) As Integer A = Is_in_array( "eca" , "www" , 110 , 12) Function Is_in_array(byval Name2 As String , Byval Name1 As String , Byval Co As Integer , Byval Name4 As Integer) As Integer Print Name2 Print Name1 Print Co Print Name4 End Function End
دیدگاه
دیدگاه