اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین راه اتصال رله به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهترین راه اتصال رله به میکرو

با سلام بچه ها یه راه خیلی خیلی ساده و کوچیک که باهاش بشه رله را به میکرو وصل کنیم چیه؟
    اگه از ترانزیستور استفاده کنم لطفا نام ترانزیستور و نوع اتصالش را بگید
    فقط میخوام خیلی خیلی مدار کوچیک باشه تا جاییی که امکان داره
    برای دیود که سر راه رله میگذاریم تا اسیبی به میکرو نرسه میتونیم اون رله ها را حذف کنیم

پاسخ : بهترین راه اتصال رله به میکرو

اگه می خوای در حد درایو معمولی باشه با یه مقاومت 1 کیلو بده به بیس c945 و کلکتورش رو بده به یه رله و سر دیگه رله رو به v9 وصل کنو امیتر رو زمین کن
    ولی اگه میخوای یه کم صنعتیش کنی با رله یه دیود 1n4007 موازی کن(معکوس)و بعد از 1 کیلو اهم هم یه دیود و یه 100 نانو وصل کن به زمین
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

میتونی از SSR هم استفاده کنی که هیچی نمیخواد
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

میتونید در مورد این ssr بیشتر توضیح بدید :eek: :eek:

دیدگاه

بستگی به مقدار آمپر و جریان شما داره که می خوایی چه جوری کار کنی

اگه قرار نباشه آمپر زیادی از مدار بکشی می تونی از یک ترایاک استفاده کنی که به راحتی به میکرو وصل میشه و می تونی کارت رو انجام بدی ولی از هرچی که خواستی استفاده کنی حتما مدار رو از طریق یک اپتو کوپلر ایزوله کن اگه قرار آمپر زیادی عبور بکشی که اون جریانش کلا فرق میکنه

لول جریان و آمپر رو بگو تا بهتر بشه کمکت کرد

http://services.nexodyne.com/email/i...3D/0/image.png

دیدگاه

قرار نیست امپر و ولتاژ زیادی بگیریم رله هم 5 ولت هست

دیدگاه

با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دوستام من با یه مشکل تو بستن ترانزیستور مواجه شدم .
                من یک باتری 12 ولت (باتری ماشین) دارم و میخوام با میکرو رله 12 ولتی رو راه اندازی کنم خوب برق میکرو از یه 7805 تامین میشه میشه بگید چه جوری ترانزیستور و میکرو و رله رو به هم باید ببندم من هر کار میکنم یا ترانزیستور میسوزه یا رله کار نمیکنه.
                حبابها قربانی هوای درون خودشان هستند. (شریعتی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                  اگه می خوای در حد درایو معمولی باشه با یه مقاومت 1 کیلو بده به بیس c945 و کلکتورش رو بده به یه رله و سر دیگه رله رو به v9 وصل کنو امیتر رو زمین کن
                  ولی اگه میخوای یه کم صنعتیش کنی با رله یه دیود 1n4007 موازی کن(معکوس)و بعد از 1 کیلو اهم هم یه دیود و یه 100 نانو وصل کن به زمین
                  و بعد از 1 کیلو اهم هم یه دیود و یه 100 نانو وصل کن به زمین
                  میشه بیشتر توضیح بدی برای چی هست ؟ و دقیقا کجا وصل کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eletex
                    سلام دوستام من با یه مشکل تو بستن ترانزیستور مواجه شدم .
                    من یک باتری 12 ولت (باتری ماشین) دارم و میخوام با میکرو رله 12 ولتی رو راه اندازی کنم خوب برق میکرو از یه 7805 تامین میشه میشه بگید چه جوری ترانزیستور و میکرو و رله رو به هم باید ببندم من هر کار میکنم یا ترانزیستور میسوزه یا رله کار نمیکنه.
                    از ترانزیستور دارلینگتون استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web

و بعد از 1 کیلو اهم هم یه دیود و یه 100 نانو وصل کن به زمین
                      میشه بیشتر توضیح بدی برای چی هست ؟ و دقیقا کجا وصل کنم ؟
                      سلام خیلی خیلی ممنونم . پیشنهادتون خیلی به دردم خورد . بی نهایت متشکرم. :applause: :wow:

دیدگاه

سلام دوستان
                        میخوام با میکرو avr یک استپر موتور رو کنترل میکنم و برای اینکار میخوام از رله (با جریان 2-3 آمپر) استفاده کنم.به نظرتون برای بایاس جریان بوبین رله بهتره که از چه ترانزیستوری استفاده کنم؟ چون دستگاه صنعتیه و در روز ممکنه تا 6-7 ساعت یکسره کار کنه. ترانزیستور های IGBT چطورن برای اینکار؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariaboy18 نمایش پست ها
                          سلام دوستان
                          میخوام با میکرو avr یک استپر موتور رو کنترل میکنم و برای اینکار میخوام از رله (با جریان 2-3 آمپر) استفاده کنم.به نظرتون برای بایاس جریان بوبین رله بهتره که از چه ترانزیستوری استفاده کنم؟ چون دستگاه صنعتیه و در روز ممکنه تا 6-7 ساعت یکسره کار کنه. ترانزیستور های IGBT چطورن برای اینکار؟!
                          برای راه اندازی استپر موتور بهتره از درایور uln2003 استفاده کنی روش بهتری هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در مورد اتصال رله به میکرو هم این عکس میتونه کمکمتون کنه
                          http://cdn.persiangig.com/download/lpJDZVLYzK/Relay-Interfacing-with-AVR-ATmega32-Microcontroller-Circuit-Diagram-1024x525.jpg/dl

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X