اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پرو گرام کردن avr(فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پرو گرام کردن avr(فوری)

سلام.
    من یه مشکلی با avr پیدا کرده ام که خیلی کلافه ام کرده. اونم اینه که وقتی میکروهام رو با پروگرمر، پروگرم میکنم همه شون میسوزن یا حداقل من اینطور فکر میکنم. چون وقتی یه بار پروگرم میشه(یا بعد از چندبار پروگرم شدن) دیگه اصلا نه میتونم فلش و ... رو از رو avr بخونم. نه میتونم دیگه میکرو رو پروگرم کنم. هربار هم یه خطا میده که پروگرمر یا تو برق نیست یا میکرو سوخته یا وصل نشده. :cry2:
    در ضمن پروگمرم ایرانیه. :redface:
    خواهش میکنم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست بهم بگه چون تا الان تقریبا 6 تا avr رو سوزوندم. میکروهام هم همه مگا هستند. :job:

پاسخ : مشکل با پرو گرام کردن avr(فوری)

به احتمال 99% دیتایی رو که میریزی روی میکرو نویزی میشه و فیوز بیت های مربوط به کریستال یا spi رو عیر فعال میکنه یا غاط پروگرام میکنه در واقع میکروی شما نمیسوزه بلکه وضعیت فیوز بیت های اون به شکلی در میاد که دیگه پروگرامر شما قادر به شناختنش نیست اگر از پروگرامر stk200/300 با بافر 244 استفاده میکنی سعی کن عوضش کنی چون با بعضی از مادر بورد ها سازگارب نداره و دیتای مورد نظر که به میکرو انتقال پیدا میکنه کلی شخم میخوره منم چند سال پیش که تازه با avr کار رو شروع کرده بودم بارها به این مشکل بر میخوردم و فکر میکردم میکرو سوخته اما بعد ها که فهمیدم کلی از میکرو ها رو دوباره برگردوندم
    البته با یه پروگرمر jtag البته اگه از فیوز بیت کریستال باشه با همین پروگرامری که داری میتونی برشون گردونی امیدوارم موفق باشی
    سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
    یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
    حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
    دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
    ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
    سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

پروگرامر من مدل101شرکت نوآوران الکترونیک هستش یه آی سی روش هست که شمارش معلوم نیست تراشیده شده :rolleyes:
      دوستان دیگه نظری ندارید؟ :redface:

دیدگاه

من فکر میکنم شما فیوز بیتها رو اشتباه پروگرام میکنید! احتمالاً میکرو روی کلاک خارجی قرار میدین!
        زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

برای تست میکرو اگه کتاب کاههداری قسمت پروگرمر STK 200/300 یدونه بساز حالا با بسکام یا هر چی تست کن.با 6 تا سیم.
          " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

نگران نباش میکرهات نسوختن فقط فیوز بیت هاشون قاطی شده با HV درست میشه
            یا پایه Reset disable شده و یا cksel ها اشتباهه و یا SPEN اشتباهه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X