اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usb به عنوان منبع 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usb به عنوان منبع 5 ولت

سلام
    ایا میشه از usb واسه تغذیه میکرو (یا یه مدار جانبی )استفاده کرد؟(بدون اینکه مشکلی به وجود بیاد)
    جربان کشی مداری که میکرو داخلش هست از300 میلی آمپر کمتره

پاسخ : usb به عنوان منبع 5 ولت

بله اما نیاز به یه سوئیچ مثل ماسفت داره چون نمیشه درجا جریان کشید. در لحظه اول زیر 100 میلی آمپر مشکلی نداره و بعد گذشت یک ثانیه می تونید تا 0.5 آمپر جریان بکشید.

اگه به دیتاشیت FT232RL رجوع کنید در صفحه ی 24 می بینید:

من از ماسفت 2SJ246 استفاده می کنم
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

منظورتو.ن رو من نفهمیدم!
      یکمی توضیح میدی
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        بله اما نیاز به یه سوئیچ مثل ماسفت داره چون نمیشه درجا جریان کشید. در لحظه اول زیر 100 میلی آمپر مشکلی نداره و بعد گذشت یک ثانیه می تونید تا 0.5 آمپر جریان بکشید.

اگه به دیتاشیت FT232RL رجوع کنید در صفحه ی 24 می بینید:

من از ماسفت 2SJ246 استفاده می کنم
        اینا که سویچینگ هس کشیدن جریان ازش مشکلی نداره :surprised:
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

امید جان
          کدوما سوئیچینگ هست؟ اینجا یه ماسفت داریم که جریان رو قطع و وصل می کنه. سوئیچینگی در کار نیست!

دیدگاه

منظورم خود پاور pc بود استاد من.خوب اون یه سوییچینگ هست دیگه پس نباید مشکلی با امپر داشته باشه اونم 300 میلی که اصلا واسش هیچ چی نیست
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

آقا قربون دستت درسته که تغذیه کامپیوتر سوئیچینگه و مثلا 400 وات تا 500 واته ولی دیگه قرار نیست از هر جا که خواستی این توان رو بکشید

اون ماسفتها بعنوان سوئیچ بار هستن که بخاطر مقاومت خیلی پایینی که بین سورس و درین بوجود میاد (بعضی مدلها تا چند میکرو اهم) عین یه رله کار میکنه با این تفاون که یه ترانزیستوره و خیلی جمع و جورتر و سریعتر

خیلی هم باحاله که بخاطر مقاومت پایینشون افت توان زیادی روی اون نیست و جریان بالایی رو میتونن با توان اتلافی کم منتقل کنن

فقط نمیدونم چرا این mosfet ها توی بازار نیستن یا کم پیدا هستن هر جا میری میگه irfp دارم فلان توان که خیلی بزرگه

یه سوال داشتم شما این 2SJ246 رو از پکیج SMT استفاده کردید یا معمولی (خوشحال شدم اینو دیدم چون یکی دو مدل پیدا کرده بودم که جریان کمی رو منتقل میکردن و مجبور شدم دو سه تا از اونا رو موازی کنم) ... ممنون
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

فقط نمیدونم چرا این mosfet ها توی بازار نیستن یا کم پیدا هستن هر جا میری میگه irfp دارم فلان توان که خیلی بزرگه
                سلام،

MOSFET جریان پایین BS107 که 250 میلی آمپر جریان میده رو میتونید با قیمت مناسب از آرا تهیه کنید.
                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

یه سوال داشتم شما این 2SJ246 رو از پکیج SMT استفاده کردید یا معمولی (خوشحال شدم اینو دیدم چون یکی دو مدل پیدا کرده بودم که جریان کمی رو منتقل میکردن و مجبور شدم دو سه تا از اونا رو موازی کنم) ... ممنون
                  2SJ246 نوع SMD رو استفاده می کنه. جوان داره و خیلی هم ارزونه. همه چیزشم عالیه.

امید عزیز. همونطور که علی جان فرمودند ما نمی تونیم بخاطر زیاد بودن توان پاور PCآ‌ از پورت USBآ‌ جریان زیاد بکشیم. توی استاندارد USB اونجوری که یادمه 0.5 آمپر بود. حتی بعضی هاردهای اکسترنال که جریان زیادی لازم دارند باید به 2 پورت USB وصل بشن.

دیدگاه

سلام

راستی یه نکته ای یادم رفت بگم توی بحث اون پروگرامر usbasp یه جا گفتم که usbasp درست کار نمیکرد فقط بخاطر اینکه usb جریان کافی رو نمیداد

توی برنامه usb این موضوع با یه عدد مشخص میشه که اون وسیله توان مصرفیش چقدره

پس اگه مثلا یه دیوایس برای جریان 50ma تعیین شده اگه بیشتر بکشید احتمالا ولتاژ میاد پایین

البته این رو من خودم تجربی بدست آوردم ولی جایی ندیدم که بهش اشاره شده باشه

واسه همین پروگرامر هم ... جریان اگه اشتباه نکرده باشم 20ma بود که برای دوتا میکرو با کریستال و گاها دو یا بیشتر led که به مدار وصله خیلی کمه و من اونو روی 100ma بالا بردم ... حل شد
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                      پاور رایانه ی من یک پاور ایرانی است. فقط نمی دانم کدوم نخبه های الکترونیکی توانسته اند بلایی سر 7805 بیاورند که 4.3 ولت خروجی بدهد. oo:
                      حالا می خواهم ولتاژ USB را به یک آمپلی فایر ببرم، بعد با یک رگلاتور دقیق مثل AD584 ، پنج ولت دقیق داشته باشم.
                      به نظر شما این کار عملی هست؟
                      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان *
                        سلام
                        ایا میشه از usb واسه تغذیه میکرو (یا یه مدار جانبی )استفاده کرد؟(بدون اینکه مشکلی به وجود بیاد)
                        جربان کشی مداری که میکرو داخلش هست از300 میلی آمپر کمتره
                        سلام
                        دوست عزیز پورت usb تا 500 میلی آمپر جریان میده شما می تونید از اون برای تغذیه میکرو استفاده کنی ولی اگر در مدار lcd داشته باشی و backlight رو روشن کنی فقط backligh 200 میلی آمپر جریان میکشه.

موفق باشی

دیدگاه

نه، من کاری با lcd ندارم. فقط می خوام ولتاژ رفرنس را برای آی سی ADC درست کنم.
                          همین.
                          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir
                            نه، من کاری با lcd ندارم. فقط می خوام ولتاژ رفرنس را برای آی سی ADC درست کنم.
                            همین.
                            سلام
                            دوست عزیز فکر می کنم جوابگوی کار شما رو بده همانطور که در بالا گفتم تا 500 میلی آمپر جریان میده.فکر نمی کنم مدار شما جریان زیادی لازم داشته باشه.

دیدگاه

اگه لازم داشت چه کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X