اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره شبیه سازی Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در باره شبیه سازی Avr

سلام
    من میخوام یه پروژه با avr درست کنم که از طریق پورت سریال با کامپیوتر ارتباط داشته باشه
    و یه برنامه vb به این ارتباط جواب بده
    چه جوری میتونم قبل از ساخت اینو تو پروتیوس شبیه سازی کنم
    توجه کنید که سمت کامپیوترش یه برنامه vb هست یعنی وقتی تو پروتیوس سیموله میشه نتایجش تو vb هم دیده بشه

پاسخ : کمک در باره شبیه سازی Avr

سلام.
    اگر قصد شبیه سازی تو پروتئوس رو دارین، از VIRTUAL TERMINAL استفاده کنید. تو قسمت Virtual Instruments گزینه Virtual Terminal. این ابزار به شما امکان ایجاد ارتباط با میکرو پروسسور از طریق پورت سریال RS232 رو میده. پایه TX و RX رو که بترتیب فرستنده و گیرنده هستن به گیرنده و فرشتنده سیستم تحت آزمایش وصل کنید. پایه های CTS و RTS برای زمانی هستش که Handshaking داشته باشین. (توضیحات Hand shaking رو هم تو قسمت گفتگو آزاد، قسمت علمی، تاپیک فارسی ـ ترجمه داده شده.)
    BNTSTBNT

دیدگاه

سلام. خوبی علی جان؟
      من هم از روش یاشار جان استفاده میکنم. ولی اگه بخواهی پروتئوس دقیقا لینک بشه به پورت سریال به طوری که VB بتونه بخونه بعید میدونم همچین امکانی باشه.
      من یه بار همینطوری گشتم چیزی پیدا نکردم. البته دقیق نگشتم.
      موفق باشید.
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام
        یه چرخی تو فروم زدم از اطلاعات موجود به یه نتیجه رسیدم
        خودم هنوز امتحان نکردم ولی hrlp پروتیوس هم اینو میگه
        یه کامپوننت به نام COMPIM تو پروتیوس هست که پورت سریال رو به صورت فیزیکی شبیه سازی میکنه
        حالا مداری که طراحی کردیم با استفاده از این کامپوننت به پورت 1 وصل میکنیم
        بنابراین در خروجی پورت 1 خروجی مدار ما میباشد
        حال اگر این پورت را به صورت کراس (برعکس کردن سیگنالها ) به پورت 2 وصل کنیم حالا میتونیم در برنامه خودموون(vb یا hyper terminal) از پورت 2 استفاده کنیم
        درنتیجه پروتیوس و برنامه از طریق ارتباط پورت 1 به 2 با هم ارتباط برقرار میکنند
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دیدگاه

سلام
          من یکمی دیر رسیدم :biggrin: ولی راهش همینه که گفتی علی جان
          در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
          مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X