اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسینوس فی متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسینوس فی متر

من منظورتون رو از سیگنال 5 ولت نمی فهمم من با همون ترانس 220 و تبدیل کردم به 5 ولت و با تناسب اون رو می خونم خوب اگه بیشتر از 5 ولت بدیم می سوزه پورت adc من هم نمی فهمم چرا 128 ما که 1023 خونه داریم یعنی وقته برسه 128 باید به ولتاژی در حدود 70 ولت داشته باشیم در صورتی که هیچ وقت به این عدد نمی رسیم چون نوسان برق شهر این قدر که نیست
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

انگار یه مشکلی این وسط هست دایی
      تو باید سیگنال برق شهر رو توسط هر چیزی مثل ترانس+ مقاومت برونی به صفر تا 5 . یعنی باید یک سینوسی بین صفر ولت و 5 ولت نوسان کنه. اگه با ADC میکرو (در مد 10 بیتی) از این سیگنال نمونه برداری کنی عددی بین صفر و 1023 خواهی داشت. عدد میانی در این نمونه برداری 512 خواهد بود

حالا اگه ADCآ‌ رو در مد 8 بیتی قرار بدی(توی کدویژن هست) عددی که خواهی خوند به صفر و 255 خواهد بود که عدد میانی اون میشه 128

پس اشتباه نکن. تو دو سیگنال DC رو نمی خونی بلکه باید سیگنال سینوسی رو بخونی. یعنی با بیشترین سرعت ممکن باید ازش نمونه برداری کنی. وقتی عدد سیگنال اول که دائم بصورت سینوسی تغییر می کنه به میانه رسید باید تایمر رو استارت کنی. و وقتی عدد سیگنال دوم به میانه رسید باید تایمر را استوپ کنی.

البته می تونی از روش دیگه یعنی همون مداری که برای آقای fidiloآ‌ کشیدم استفاده کنی و ...
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پس دقیقا من تا حالا با پل من ولتاژ و Dc میکردم حالا این کار رو نمی کنم و لی یه چیز دیگه توی بس کام چطور میشه رفت روی مد 8 بیتی که سریع تر نمونه برداری کنم من کتاب کاهه رو همین الان خودندم این قسمت Adc رو اینجا که چیزی ننوشته

دیدگاه

یا تو نمی دونی کتاب کاهه چیه یا دوباره بن حالتو گرفته زندونیت کرده تو جزیره
          به هر حال توی بسکام به راحتی این کار امکان پذیره کتاب کاههه صفحه 263 آخز صفحه بزن prescaler= 8
          ولی با اینکه حالتو گرفتن یه چیزو فکر کنم درست گفتی ما اگه از رفرنس 2.5 ولت استفاده کنیم یا اصلا هرچی مگه امکان داره ولتاژ ما به 110 برسه که Adc عدد 512 رو نشون بده اینش یکمی عجیبه من هم نمی فهمم

دیدگاه

:applause: ببین باببت اون 8 بیتی خوندن ممنون ولی این استاد احمد هی داره میگه موج سینوسی من هم الان متوجه شدم که این حرفی که ما داریم میزنیم توی Dc درسته ولی این بنده خدا چرا گفت بریم 8 بیتی بخونیم چون موج سینوسی داریم و آره ما به اون عدد به سرعت خیلی زیادی می رسیم مثل اینکه فراموش کردیم که برق شهر با 50 هرتز داره نوسان می کنه به حر حال ممنونم فقطکی با تایمر کار کرده توی بس کام میشه یه سمپل کوچولو به من بده با فرض اینکه ما با دو تا پایه Adc داریم کار می کنیم و با یکی دایم جریان می خونیم و با اون یکی داریم ولتاژ می خونیم

دیدگاه

دمت گرم دایییییییییییییییی
              تا همینجاش هم خیلی این کاره ای.

خانم رضایی هم معلوم نیست 110 ولت رو از کجا گیر آورد؟! oo: وقتی رفرنس 2.5 ولتا باشه باید ولتاژ 1.25 ولت به میکرو بدیم تا عدد 512 رو بخونیم.

من بسکام بلد نیستم اما خوندن از ADCآ‌ با سرعت بالا خیلی ساده است. چه یه کانال چه دو کانال.
              استفاده از تایمر هم همینطور. تایمر یه سری رجیستر کنترلی داره که باید بیتهاشو صفر و یک کنی تا تایمر با دلخواه تو کار کنه. به زبان برنامه نویسی هم ربطی نداره ...

دیدگاه

من به یک مشکل برخوردم آقای احمد اگه میشه توی تحلیلیش بهم کمک کن آیا این درسته که ما برای این سه آیتم 1) کسینوی فی 2) ولتاژ 3) جریان باید برای تعیین مقدار کسینوس از Ac استفاده کنیم و لی برای تعیین مقدار ولتاژ باید از dc استفاده کنیم می دونی چرا من این نتیجه رو گرفتم چون وقتی با Ac امتحان می کنم دائمان بین صفر و 5 ولت نوسان میکنه ولی وقتی یک سو میکنم این عدد ثابت میشه البته اشتباه نشه من ولتاژ رو اینجا برای محاسبه فی نمی خوام یعنی می خوام به این برسم که ما همیشه برای تعیین مقدار ولتاژ باید یک سو کنیم چون در حالت ac این امکام وجود نداره

دیدگاه

کم و بیش درسته. ساده ترین روش اینه:
                  برای بدست آوردن کسینوس فی از AC استفاده کنیم و برای اندازه گیری ولتاژ و جریان اونها رو dc کنیم.

اما روش نمونه برداری مستقیم ساده ترین روش نیست! در این روش شما شکل موج ولتاژ و جریان را نمونه برداری می کنید و تمام نتایج را از با محاسبات ریاضی داخل برنامه بدست می آورید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X