اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

متخصصین avr لطفاً راهنمایی کنند.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

متخصصین avr لطفاً راهنمایی کنند.

سلام
    ضمن تشکر میخواستم بدونم این مدار کیفیت لازم برای راه اندازی یه آمپ حرف ای رو داره یا نه. منظورم اینه که صدایی که ضبط میشه زمان پخش کیفیتش در چه حده.؟
    آیا برای تناوب بین ضبط و پخش احتیاج به پاک کردن حافظه هست یا این عمل به طور نا محدود قابل انجامه؟یعنی میشه مدار رو مثلا 300 میلی ثانیه در حالط ضبط و 300 میلی در حالت پخش قرار داد و این کار رو به طور مداوم تکرار کرد؟در واقع هر چی که بهش میدیم 300 میلی ثانیه بعد همون رو تکرار کنه.؟
    این آی سی ها انشاء الله گیر میاد؟
    شرمنده زیاد سوال کردم :redface:
    http://wiredworld.tripod.com/tronics/dvr.html
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

پاسخ : متخصصین avr لطفاً راهنمایی کنند.

سلام
    شرمنده من نباید می اومدم چون متخصص نیستم
    ولی بازم به نظر من این مدار کیفیت کار شما رو نخواهد داشت چون سرعت نمونه برداری سیگنال آنالوگ اونقدری نمیشه که کیفیت خوبی رو داشته باشه
    چرا از pt 2399 استفاده نمیکنید
    مطمعنا کیفیتش از این مدار بیشتره
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پاسخ : متخصصین avr لطفاً راهنمایی کنند.

والا محض اطلاع بگم که من هم متخصص نیستم افتخار شاگردی آقایون رو دارم و لی فرض محل که بتونی این کار رو بکنی و نمونه برداری کنی ولی شما می فرمائید که می خوای 300 میلی ثانیه صدا رو بگری بعد پخش کنی این صداهای 300 میلی ثانیه ای رو می خوای چطوری به هم بچسبونی و بخونی ممکنه بگی میریزم روی eeprom آره این تا زمانی درسته که شما حجم محدودی رو بخوای رکورد کنی که اینجوری میشه با آدرس خونه های حافظه کار پخش رو انجام بدی ولی اگه بخوای از mmc استفاده کنی ومقدار بیشتری رو رکورد کنی بک فایل رو نمی تونی همینجوری باز نگه داری اون رو پخش کنی در حالی که داری همون فایل رو write روش انجام میدی قانون Fat بهت این اجازه رو نمیده البته این حدث منه زیاد روش حساب نکن ...
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X