اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr و mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : avr و mmc

ببینید من میخوام با atmega8 کار کنم یا یه pic کوچیک
    اولا برا pic library پیدا میشه؟
    ثانیا من فقط میخوام فایلهای wave رو از mmc بخونم میتونم قسمتهای write از library رو پاک کنم و متغیرهاشو تا حجم کد تو sram بیاد پایین؟
    تا جایی که میدونم با fat کل 512 بایت رو یکجا میخونه، بعدش خودم باید برم یکی یکی بایتها رو بردارم و با pwm یا dac پخش کنم .این باعث بریده بریده شدن صدا نمیشه؟

دیدگاه

من خودم با مپا8 این رو ساختم و هیچ مشکلی هم نداشته.صدا هم خوب بود.منتها بدون فت باید این کارو بکنی به روش سکتور بندی
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

از دوستان خواهش می کنیم بحث رو منحرف نکنن.آقا احسان سوالشون گم نشه.
        ا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
          از دوستان خواهش می کنیم بحث رو منحرف نکنن.آقا احسان سوالشون گم نشه.
          ا
          حالا شاه بخشیده شاه قلی نمیبخشه :mrgreen:
          دوست من جواب اقا احسان رو که دادموشما هم که هنوز وکیلش نشدی اگه سوالی دارین بپرسین.می تونین دوباره مطالب رو مطالعه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban

حالا شاه بخشیده شاه قلی نمیبخشه :mrgreen:
            دوست من جواب اقا احسان رو که دادموشما هم که هنوز وکیلش نشدی اگه سوالی دارین بپرسین.می تونین دوباره مطالب رو مطالعه کنید
            omega جان من جواب سوالمو نگرفتم
            به قول یکی از اساتیدمون شبهه ایجاد کردن راحته ولی اثباتش سخته
            خیلی بعیده که bascom همچین گافی داده باشه!!!مطمئنم خودتم اینو تایید میکنی
            اینکه من همچین سوالی پرسیدم واسه این بود که از این آدمایی نیستم که خوشحال بشم که یه برنامه رو میکرو ریختم و جواب داده.
            دوست دارم برنامه رو بفهمم.برای من این قابل قبول نیست که چون مافقط config_mmc.bas رو تو برنامه include میکنیم دیگه کاری بهش نداشته باشیم و برنامه رو تحلیل نکنیم و بعدم سرمونو بالا بگیریم و بگیم کار با mmc راحته!
            این تازه سوال اول من بود. دوست ندارم سوالا پیچونده بشه.

دیدگاه

1.مگه فکر میکنی این بیسکامی ها کین؟کسانی مثل خودمون که باید هفته ای یه کد از خودشون بیرون بدن :mrgreen: پس ادمن و ادمی ....

2.از منطق خارجه که این چیزی رو نوشته باشن
              خوب مگه چیه یه alias تعریف کردن که بخواد مبهم بمونه.حالا alias رو بگیم دو جای مختلف به 2 اسم معرفی کرده.2 بار خروجی معرفی کردن و 2 بار ست کردن که هر بچه 6 ماه هم میدونه کار بدیه و خدا خوشش نمیاد :mrgreen:

دیدگاه

تو قسمت config spi :
                Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 1 , Clockrate = 4 , Noss = 1

1) اگه polarity رو low تعریف کنیم آیا مشکلی بوجودمیاد؟
                2)آیا میتونیم برای کار با mmc قسمتdata order رو lsb تعریف کنیم؟آیا این واسه خاطر پروتکلmmc هست؟اینlow و high کجا مهم میشن؟
                3)phase چیست؟(help رو خوندم،درست متوجه نشدم)
                4)noss چیست؟(سیگنال ss یعنی چی؟)

دیدگاه

Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Msb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 1 , Clockrate = 4 , Noss = 1
                  msb که منظورش اینه که قسمت کم ارزش رو اول انتقال بده یا پر ارزش رو

polarity میگه با هر کلاک افزایش حساب کنه یا کاهشی.واسه ارتباط سریاله(مطمین نیستم)

phase رو به دیتا شیت ارجاع داده و گفته چک کنین نسبت به پروتکل ولی منظور لبه بالارونده یا پایین رونده بوده(احتمالا.شک دارم)

noss واسه ss هست که مخفف چیپ سلکت هست.جاهایی که دو تا تراشه تو یه مدار کار رفتن و در هر لحظه باید به یکیشون دستور بدیم

دیدگاه

msb که منظورش اینه که قسمت کم ارزش رو اول انتقال بده یا پر ارزش رو
                    میدونم msb یعنی چی!!میخوام بدونم تو ارتباط با mmc کجا مهم میشه که ما msb تعریف کنیم یا lsb

polarity میگه با هر کلاک افزایش حساب کنه یا کاهشی.واسه ارتباط سریاله(مطمین نیستم)
                    polarity یعنی اینکه خط کلاک تو حالت idle رو high کنه یا low
                    سوال من اینه که چه فرقی میکنه؟کجا اهمیت داره

noss واسه ss هست که مخفف چیپ سلکت هست.جاهایی که دو تا تراشه تو یه مدار کار رفتن و در هر لحظه باید به یکیشون دستور بدیم
                    ss مخفف slave select هست.(cs:chip select)
                    سوال من اینه که تولید سیگنال ss یعنی چی و اینکه یه چه صورت از این قابلیت استفاده میکنیم؟

دیدگاه

شما میخوای بدونی تو برنامت چی کار کردی یا اینکه میخوای بدونی پروتکل کاری چه طوریه
                      تمامیه این سوالاتی که کردی بر میگرده به پروتکل ارتباطی سوالات
                      خوب کارخونه سازنده چیپ رو طوری طراحی میکنه که اولین بیت مثلا lsb باشه یه با لبه بالا رونده کار کنه یا تو حالت فعال ss 1 باشه
                      من فکر کنم شما باید واسه جواب سوالاتتون datasheet یه مموری کارت رو مطالعه کنین

بعد هم واسه جواب 100% گرفتن باید به اینجور سوالات شما alitaroosheجواب بده.من یه pm بهشون میدم سربازی هستن کمتر سر میزنن ولی به هر حال من 2 سال بیشتر با اینا ور نرفتم ایشون 6 ساله داره خاکش رو می خوره :mrgreen:

دیدگاه

من خودم با مپا8 این رو ساختم و هیچ مشکلی هم نداشته.صدا هم خوب بود.منتها بدون فت باید این کارو بکنی به روش سکتور بندی
                        با تشکر در مورد آدرس سکتور : خوب من فایلی رو میریزم رو mmc و میخوام از اون بخونم از کجا باید بدونم تو چه آدرسیه؟؟؟
                        خوب همین شد که چیزی به اسم fat به وجود اومد دیگه.ولی کی تونی با ازمون و خطا پیداش کنی من این کارو کردم پس شما هم می تونی
                        خوب حالا من چی کار کنم به روش سکتور که میگید آدرس فایل به این راحتی ها پیدا نمیشه تازه من میخوام سیستمم طوری باشه که طرف بتونه فایل منو برداره یه فایل دیگه با همون مشخصات(همون اسم، همون bps، مونو) بذاره جاش بخونه. با مگا8 هم که میگین با فت کار نکن با سکتور کار کن :angry:
                        مطمئنین در رو نداره؟

دیدگاه

بعد هم واسه جواب 100% گرفتن باید به اینجور سوالات شما alitaroosheجواب بده.من یه pm بهشون میدم سربازی هستن کمتر سر میزنن ولی به هر حال من 2 سال بیشتر با اینا ور نرفتم ایشون 6 ساله داره خاکش رو می خوره :mrgreen:
                          من خودم هم با آقای تروشه در تماس هستم، حالا ایشالا هر وقت جواب این سوالامو پیدا کردم تو همین تاپیک قرار میدم تا ایشالا همه استفاده کنن و رفع ابهام بشه
                          به هر حال omega جان از حضورت تو تاپیک خوشحال میشم.

دیدگاه

میشه خواهش کنم یکی هم جواب منو بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak2716
                              میشه خواهش کنم یکی هم جواب منو بده؟
                              :eek: :question:

دیدگاه

سلام

آقا من قبلا هم گفتم قلبم ضعیفه منو اذیت نکنید :mrgreen:

آقای adiban شما PM دادید کمک ... من پاسخ میدم : کمک :mrgreen:

قربون دستت ...این چیه؟؟؟ خوبه خودت میگی سربازیم کم سر میزنم ... 5 صفحه تاپیک بخونم ببینم مشکلتون چیه؟ خوب اضافه خدمت برام میزنن اینکار رو بکنم :mrgreen: (باید دو روز خونه وایستم ببینم مشکلتون چیه؟)

تند زود سریع بگید چییییییییی شششششششددددهه oo: :mrgreen:

یکی از دوستان گفتن آقای تروشه خوب توضیح دادن ولی از اول توضیح ندادن oo: ببخشید اولش کجاست oo:

این لینک از وبلاگ بندست: http://www.electrorc.blogfa.com/post-28.aspx

موضوعش هم FAT چگونه کار میکند

یه جورایی پروژه دانشگاه من بود ...

توضیح از بیخ تا بن دادم ... منهایی یکی دو مساله که امیدوارم خودتون درکش کنید

حال نمیکنید این قسمت رو نخونید******************************************** *****
                                البته اگه بعضی از مدیران سایت بدشون نیاد که چرا تبلیغ وبلاگتو میکنی .... و تذکر ندن که امضای کاربری رو عوض کن ... نمیدونم چرا ... و چرا پاسخ چرای من رو هنوز ندادن ... سایتی که کلش آموزشیه ... واقعا چرا ؟؟؟
                                ولی برام جالب بود از وقتی از روی امضا ورداشتم فکر میکردم آمار وبلاگ بیاد پایین ... ولی همین امروز تا الان که ساعت 9 شبه 75 بازدید کننده داشته که واسه یه وبلاگ درپیتی بد نیست

فکر میکنم بعضی از مدیران سایت وظیفه دژبانی دارن ... بجای کمک و بحث علمی مسئول کنترل عبور مرور و ... هستن
                                ************************************************** ********* از اینجا به بعد رو بخونید

در مورد FAT نمیگم کامل ولی از این کاملتر هیچ کجا مطلب گیر نمیارید
                                درمورد ارتباط با MMC یا SD هم که اول جزوه هم به زبان c و هم به زبان اسمبلی مثال هم زدم

اینم که یه برنامه کامل با قابلیت فرمت مموری کارت و مدیریت فایل و فولدره: http://www.electrorc.blogfa.com/post-34.aspx
                                اینم راهنمای کار با AVR-dos:
                                http://www.electrorc.blogfa.com/post-26.aspx

نمیدونم ... بازم میگم من مطلب رو نخوندم و دنبال نکردم که ببینم مشکل چیه امیدوارم که این چیزایی که گفتم جواب سوالتون باشه

فقط و فقط لطف کنید کل مطالبی رو که دادم بخونید ... مخصوصا اون FAT چگونه کار میکند یا Domino رو که تمام مطالب رو توش نوشتم
                                من اگه اون موقعی که داشتم روی این موضوع کار میکردم این جزوه دستم میرسید میدادم روی ورق A3 چاپ کنن روی درو دیوار اتاق میچسبوندم همیشه جلوی روم باشه ... 5 سال کار برده ... تمام دروغها و پرده پوشیهای مایکروسافت واسه fat32 و fat16 رو هم دراوردم ... حاضرم قسم بخورم هیچ کجا فرمولهایی که من دادم رو پیدا نمیکنید ... فقط ریکاوری رو توضیح کامل ندادم که اگه جزوه رو 2 سال پشت سر هم بخونید ازروی همون جزوه میتونید ریکاوری هم بنویسید

چون ما دلخوشی از دژبانها نداریم: www.electrorc.blogfa.com
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X