اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

avr و mmc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : avr و mmc

در جواب سوال اولت در مورد اولین سکتور باید بگم که شانسی بوده جیگر

در مورد این چیزای که گزاشتی ترجمه کنم.اینا رو به عمم بدی نمی تونه ترجمه کنه :mrgreen: اینا چیه بابا ببین وقتی از روی مموری میگیری بایت بایت پرینت کن و بینشون یه ; بزار که بفهمی چی به چیه.هر چند فکر میکنم اینجا baudraite هم تنظیم نبوده

در مورد اون pwm هم timer 1 زو زوی مد 8 بیتی تنظیم کنو 8 بیتی و بایت بایت از روی مموری بخون و بریز روی oc1a

یادت باشه اهنگت رو هم باید بزاری روی 8بیتی مونو
    واسه ad هم اگه بخوای بایذ بدیش به یه dac08 و یا پل مقاومتی درست کنی که در هر دو صورتش باید اعداد 8 بیتی که از مموری میگیری بریزی رو یه پورت
    موفق باشی جیگر
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

امید جان از اینکه وقت میزاری و جواب میدی ازت ممنونم :rolleyes:

در مورد اون pwm هم timer 1 زو زوی مد 8 بیتی تنظیم کنو 8 بیتی و بایت بایت از روی مموری بخون و بریز روی oc1a
      پس با این حسا تو خروجی (OC1A ) یه موج pwm دارم که باتغیر oc1a مقدار فرکانسش تغیر میکنه ...ok جیگر :mrgreen:
      خوب تا اینجا درست ...
      یه سوال این که فرمودین بایت به بایت از رو ی mmc بخونم و بریزمش تو oc1a مقدار delay بین هر بایت چقدره ؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

delay بستگی به فرکانس میکرو و همچنین اون اهنگت داره که simple rate رو رو چه عددی گزاشته باشی .پش باید ازمون و خطا بری تو کارش ولی یه زمانی بین 7 تا 20 میلی ثانیه میشه تقریبا

دیدگاه

سوال : avr و mmc

سلام دوست عزیز من در باره برنامه mmc چند تا سوال برام پیش امده اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم
          دستور
          $include "Config_AVR-DOS.BAS"
          $include "Config_MMC.bas"

این دستور در محیط بسکام یعنی چی؟
          Ff = Drivereset()
          Ff = Driveinit()
          دستور B = Initfilesystem(1 یعنی چی؟
          مگه تو بسکام این دستور هست؟ example
          تشکر از همه/ از طرف من

دیدگاه

خط اول fat رو واسه میکرو تعریف میکنه
            تو خط دوم مموری رو به میکرو معرفی میکنه و عملیات init رو انجام میده

Ff = Drivereset()
            مموری رو ریست میکنه

Ff = Driveinit()
            مموری رو راهاندازیه اولیه یا init میکنه

B = Initfilesystem(1
            فت رو init میکنه در صورتی که عملیات ناموفق باشه مقدار b چیزی غیر از صفر خواهد بود
            پس شما b رو چک کن اگه <>0 بود دوباره این کار رو بکن و یا بدون که یه جا مشکل داری

دیدگاه

پاسخ : سوال : avr و mmc

نوشته اصلی توسط mostafa00
              سلام دوست عزیز من در باره برنامه mmc چند تا سوال برام پیش امده اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم
              دستور
              $include "Config_AVR-DOS.BAS"
              $include "Config_MMC.bas"

این دستور در محیط بسکام یعنی چی؟
              Ff = Drivereset()
              Ff = Driveinit()
              دستور B = Initfilesystem(1 یعنی چی؟
              مگه تو بسکام این دستور هست؟ example
              تشکر از همه/ از طرف من
              آقا اینارو منی که بیسیک بلد نبودممم فهمیدم که

دیدگاه

اقا سلام
                من تمام این تاپیک ها رو خوندم
                من میخوام mega16 و vs 1011 و mmc هر سه رو تو مدار استفاده کنم و درون mmc چندتا پوشه باشه و درون هر پ.شه چندتا اهنگ
                نگین با m16نمیشه چون یکی از دوستان یه بردی رو به من داد که این کارو کرده بود
                بدون هیچ مشکلی و از طریق سریال که از دستگاه دیگه به میکرو ارسال میشد نحوه اجرا اونها کنترل میکردن
                من این برنامها رو که گفتین واسه حتی خوندن یه فایل متنی با میکرو با بیسکام کامپایل میکنم
                اما نمیدونم چرا همش به این دستورها گیر میده و خطا میزنه
                include "Config_MMC.bas"
                $Include "Config_AVR-DOS.BAS"
                میگه که اینا رو نمیشناسه
                من حتی ورژن جدید بسکام رو نصب کردم 9.5
                اما بازم نمیدونم چی شد تو کتابخانه های خودش فایل mmc.libهست اما بازم نمیشه
                خوشحال میشم دوستان کمک کنند
                اگه مایل بودین عکس این بردی رو که گفتم هم میتونم بذارو تا دوستان ببینند

دیدگاه

سلام
                  من یک دما سنج ساختم که می خوام اطلاعات روز و ساعت و مقدار دما رو روی mmc با فرمت fat16 بریزم تا بتونم مستقیم به کامپیوتر بدم کسی برنامه ایی ساده که نشون بده چجوری می شه چند تا عدد رو روی mmc ریخت نداره .با bascom
                  ممنون.

دیدگاه

سلام به همه دوستان که لطف کردن و جواب منو دادن ممنون
                    من تونستم هم mmc و vs1011eرو راه بندازم
                    فقط یه سوال اگه بخوام پایه های miso ;mosi,sclkرو بین مموری و وی اس مشترک کنم باید چکار کنم
                    از مد سخت افزاری استفاده کنم یا نرم افزاری و تو فایل mmc.basو mmc.libچه تغییراتی رو باید بدم
                    ممنون میشم کمک کنین
                    پیشاپیش از کمکهاتون تشکر و قدردانی میکنم :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

دوستان چی شد ؟

دیدگاه

دوستان کتابخونه ای برا کدویژن هستش که باهاش دایرکتوری و فایل رو بگیریم
                        یا نه
                        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

یه نگاهی به این بکن ....
                          http://www.4shared.com/file/25469319...__MahdiN_.html
                          Share OR Die

دیدگاه

ممنون ولی این همون توابع اولیه مموری هستش فقط read و write هستش
                            حالا چطور با همین سکتور ها بفهمین این سکتور اغازه یک پوشه و یا نت هستش
                            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

من می خوام با توابع داخلی کدویژن کار کنم
                              توی مثال هاش میاد یه تابع رو با تایمر هر 10 میلی ثانیه اجرا می کنه ایا این لازم هستش یا نه
                              ایا تو بیسیک هم همچین کاری برای هوندن از روی مموری هست یا نه

دوم برای پخش صدا من مثالی دیده بودم به زبون سی ولی پیداش نمی کنم هرکی پیدا کرد مارم بی نصیب نذاره

دیدگاه

دوستان چطور میشه با کدویژن از فت استفاده کرد نه سکتوری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X