اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار نکردن adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار نکردن adc

در ضمن اگه یکی از پین های adc بسوزه به باقیش ربطی نداره(البته اکثرا وقتی که یه پین میکرو ناقص بشه معمولا کل پورت رو هوا رفته پس حتما قبلش پایه رو تست کن ببین سالمه)
    تا اونجا که من میدونم داخل میکرو یک adc بیشتر نیست و 8 تا ورودی بهش مولتی پلکس شده ، در نتیجه اگه به یکی از ورودی ها ولتاژ زیاد وصل کنیم مستقیم به adc اصلی وصل میشه و .... .
    پس با سوختن یکی از پین ها adc اصلی ه دچار مشکل میشه! نه؟ :redface:

دیدگاه

خیر دوست من.داخل میکرو 8 تا Adc هست که به هم هیچ ربطی ندارن و هر واحد جداگانه کار میکنه واسه همینه که شما میتونی از یه پین Adc به صورت io استفاده کنی و از یکیش به عنوان adc
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

شرمنده اما ما شیراز که درس میخوندیم یه استاد داشتیم یکی از بهترین استاد های میکرو شیراز بود و هست به اسم آقای فکری اون به ما اینطور گفت .
        البته عکس زیر که از pdf اتمگا 32 هست هم حرف ایشون رو تائید میکنه!

موفق باشید

دیدگاه

این چیزی که گفتم هم حرف استد خودم بود :mrgreen: (استاد شیرینی ) اتفاقا همین دو روز پیش گفت

ولی خوب چیزی هم که تو شماتیک میبینم قیقا اومده 8 تا مربع کوچولو کشیده و تو هرکدمش یه واحد قرار داده (عکس خودت)

یعنی هر واحد جدا داره کار میکنه و مولتی پلکس فقط کارش اینه که میاد یکیش رو انتخاب میکنه و میریزه روی databus که cpu بتونه تحلیل کنه

اگه همش یکی بود نمیومدن 8 تا مربع جدا بکشن.اگه اشتباه می گم اساتید اصلاح بفرمایند
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام.من برنامه ای نوشتم که از adc میکرو atmega8 استفاده می کنه توی پروتوئس جواب میده ولبی روی میکرو میریزم کار نمی کنه در ضمن aref ,avcc.را به 5 ولت وصل کردم مشکلش از کجاست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X