اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

help me about AVR In-System-Programmer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

help me about AVR In-System-Programmer

سلام من یه پروگرامر USB از سایت www.serasidis .gr ساختم که در مدارش از ft232bl , attiny2313 , یک آی سی حافظه 93c46 استفاده شده است . برای پر کردن 93c46 از نرم افزار mprog استفاده کردم و بدرستی انجام شد و درایور ft232bl را نیز نصب کردم و سیستم اون رو به درستی شناخت و فایل hex رو هم در attiny 2313 پروگرم کردم و فیوز بیت های اون رو هم به صورت cksel3..0=1111 و sut1..0=11 برنامه ریزی کردم اما هنگام کار با نرم افزار AvrOspII که مخصوص پروگرم AVR ها هست موقع شناسایی device پیغام میده که " supported programmer not found in comx" . از نظر سخت افزار مطمئنم که همه چیز درسته فقط روی پروگرم attiny شک دارم . هر اینو ساخته و میتونه منو راهنمایی کنه بسم ا...

پاسخ : help me about AVR In-System-Programmer

سخت افزار رو مثل همون چیزی که تو سایت هست بستی؟؟؟

اگه ممکنه بر نامه ای که پروگرم کردی بزار

برنامه رو داری یا فقط فایل Hex رو داری؟؟؟

دیدگاه

بله من دقیقا مدار به صورت pcb که در سایتش بود ساختم و اون سایت هم فقط فایل hex رو قرار داده است نه برنامه رو .

دیدگاه

یه جایی خونده بودم که چون پروتکل AVRISPآ‌عوض شده در برنامه های باسکام و AVRStudio باید STK500 را بجای AVRISP انتخاب کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 85411021
          سلام من یه پروگرامر USB از سایت www.serasidis .gr ساختم که در مدارش از ft232bl , attiny2313 , یک آی سی حافظه 93c46 استفاده شده است . برای پر کردن 93c46 از نرم افزار mprog استفاده کردم و بدرستی انجام شد و درایور ft232bl را نیز نصب کردم و سیستم اون رو به درستی شناخت و فایل hex رو هم در attiny 2313 پروگرم کردم و فیوز بیت های اون رو هم به صورت cksel3..0=1111 و sut1..0=11 برنامه ریزی کردم اما هنگام کار با نرم افزار AvrOspII که مخصوص پروگرم AVR ها هست موقع شناسایی device پیغام میده که " supported programmer not found in comx" . از نظر سخت افزار مطمئنم که همه چیز درسته فقط روی پروگرم attiny شک دارم . هر اینو ساخته و میتونه منو راهنمایی کنه بسم ا...

سلام
          منم همین امروز تونستم همین نوع پروگرمر رو راه بندازم ولی 2تا ایراد داره : یکی سرعتش پایینه یکی هم تو بسکام چیپ رو نمیتونه پیدا کنه ولی خود پرگرمر رو میشناسه

مشکل شما هم اگه حل نشده هنوز احتمالا از پروگرم کردن attiny2313 هستش

راستی کسی تاحالا با avrosp کار کرده ؟

من یه برنامه میخوام که فایل هگز رو با پروتکل usb isp بفرستم یه میکرو.
          با تشکر
          G*B*J*T
          انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X