سلام من یه پروگرامر USB از سایت www.serasidis .gr ساختم که در مدارش از ft232bl , attiny2313 , یک آی سی حافظه 93c46 استفاده شده است . برای پر کردن 93c46 از نرم افزار mprog استفاده کردم و بدرستی انجام شد و درایور ft232bl را نیز نصب کردم و سیستم اون رو به درستی شناخت و فایل hex رو هم در attiny 2313 پروگرم کردم و فیوز بیت های اون رو هم به صورت cksel3..0=1111 و sut1..0=11 برنامه ریزی کردم اما هنگام کار با نرم افزار AvrOspII که مخصوص پروگرم AVR ها هست موقع شناسایی device پیغام میده که " supported programmer not found in comx" . از نظر سخت افزار مطمئنم که همه چیز درسته فقط روی پروگرم attiny شک دارم . هر اینو ساخته و میتونه منو راهنمایی کنه بسم ا...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
help me about AVR In-System-Programmer
Collapse
X
-
پاسخ : help me about AVR In-System-Programmer
نوشته اصلی توسط 85411021سلام من یه پروگرامر USB از سایت www.serasidis .gr ساختم که در مدارش از ft232bl , attiny2313 , یک آی سی حافظه 93c46 استفاده شده است . برای پر کردن 93c46 از نرم افزار mprog استفاده کردم و بدرستی انجام شد و درایور ft232bl را نیز نصب کردم و سیستم اون رو به درستی شناخت و فایل hex رو هم در attiny 2313 پروگرم کردم و فیوز بیت های اون رو هم به صورت cksel3..0=1111 و sut1..0=11 برنامه ریزی کردم اما هنگام کار با نرم افزار AvrOspII که مخصوص پروگرم AVR ها هست موقع شناسایی device پیغام میده که " supported programmer not found in comx" . از نظر سخت افزار مطمئنم که همه چیز درسته فقط روی پروگرم attiny شک دارم . هر اینو ساخته و میتونه منو راهنمایی کنه بسم ا...
سلام
منم همین امروز تونستم همین نوع پروگرمر رو راه بندازم ولی 2تا ایراد داره : یکی سرعتش پایینه یکی هم تو بسکام چیپ رو نمیتونه پیدا کنه ولی خود پرگرمر رو میشناسه
مشکل شما هم اگه حل نشده هنوز احتمالا از پروگرم کردن attiny2313 هستش
راستی کسی تاحالا با avrosp کار کرده ؟
من یه برنامه میخوام که فایل هگز رو با پروتکل usb isp بفرستم یه میکرو.
با تشکرG*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
دیدگاه
دیدگاه