اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با آی سی ضبط صدا apr 9600

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با آی سی ضبط صدا apr 9600

با سلام

اقای behruz_e من همون مدار دیتا شیتو خیلی وقت پیش بسته بودم ضمن این که اخره دیتا شیت یک عکس از نقشه مدار گذاشته و توی اون مدار اون 2 پایه رو داده بود زمین منم همین کارو کردم و درست شد
    دقیق دیتا شیتو نخوندم ببینم کاره اون پایه چی بود
    پیشنهادمم اینه که از ای سی های سری isd استفاده کنین چون کار باهاشون بخاطره استفاده از spi خیلی راحته
    همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

سلام اگه خشخش میکنه یه جایی سیم ها با هم اتصال دارند.اگه بتونی از کامپیتر بهش صدا بدی کیفیت عالی میشه. :wow:

دیدگاه

سلام
        من مدار اولی دیتاشیت APR9600 رو بستم بعد تغذیه اون رو 5 ولت قرار دادم ( نمی دونم این باید 5 ولت باشه یا نه داخل نقشه دیتا شیت هم اشاره ی نشده)
        وقتی مدار رو به منبع تغذیه وصل می کنم مثل اینکه یه سیم به دو سر منبع وصل کرده باشی oo: oo: oo:
        بعد اومدم پایه مثبت و منفی آی سی رو با بوق اوومتر چک کردم اوومتر بوق زد oo: oo: oo: این یعنی چی چه مشکلی به وجود اومده من این آی سی رو تازه خریدم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

لطفا اگه مداری دارید بهم بدید تا این آی سی رو تست کنم

ممنون

دیدگاه

کسی نیست کمک کنه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

من داشتم دوباره مدار رو می بستم متوجه شدم اگه پایه 16 آی سی (VCCA) رو به زمین وصل کنم این مشکل به وجود میاد oo: oo: oo:

یعنی چه مشکلی براش پیش اومده.؟؟؟؟

در حالتی که پایه 16 وصل نیست 300 میلی آمپر جریان می کشه
          و در حالتی که وصل می کنم 800 میلی آمپر جریان میکشه
          (با یه led )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X