اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل راه اندازی MMC با Atmega128 پورت F

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل راه اندازی MMC با Atmega128 پورت F

با سلام به همه دوستان
    من قبلا با mmc خیلی کار کردم ولی در یک پروژه مجبور شدم mmc رو به پورت F وصل کنم . بعد از اتصال mmc من config نمیشه من تابه حال به پورتهای دیگه وصل کردم و مشکلی نداشتم ولی این دفعه به پورت f وصل کردم و وقتی دستور initdrive اجرا میشه حدود یک دقیقه میکرو هنگ میکنه و بعد خطای 225 میده . البته برنامه و سخت افزار درسته . از دوستان راهنامیی میخوام . یک جا خوندم که پورت f در atmega128 رو نیشه به صورت پورتی باهاش کار کرد ، آیا مشکل من همینجا است ؟
    آیا نمیشه mmc رو به پورت f وصل کرد ؟

پاسخ : مشکل راه اندازی MMC با Atmega128 پورت F

سلام دوست عزیز.
    اگه با mmc کار کردی ممکنه من رو هم راهنمایی کنی.آخه هیچی در موردش بلد نیستم. :icon_razz:

دیدگاه

salam amir port.
      port F dar atmega128 be surate bit kar mikonad. bayad mmc ro be port ti vasl **** ke be surate byte config beshe.

bebakhshid ke finilish type kardam chon inja computere sherkate va farsi nadare.

mohammad sharafi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
        سلام دوست عزیز.
        اگه با mmc کار کردی ممکنه من رو هم راهنمایی کنی.آخه هیچی در موردش بلد نیستم. :icon_razz:
        من با MMC و آی سی VS1011 یک MP3player ساختم حالا هر سئوالی داری بپرس تا اگر در حد سواد من بود کمکت کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
          salam amir port.
          port F dar atmega128 be surate bit kar mikonad. bayad mmc ro be port ti vasl **** ke be surate byte config beshe.

bebakhshid ke finilish type kardam chon inja computere sherkate va farsi nadare.

mohammad sharafi
          ممنون از راهنماییت

من درست نتونستم بخونم آیا منظورت اینه که باید به پورت دیگه وصل بشه ؟

میتونم به همه پورتهای دیگه غیر از F وصل کنم ؟

دیدگاه

من با MMC و آی سی VS1011 یک MP3player ساختم حالا هر سئوالی داری بپرس تا اگر در حد سواد من بود کمکت کنم
            اصول کار با mmc چه شکلیه؟مرجع خوبی رو میتونی بهم معرفی کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
              اصول کار با mmc چه شکلیه؟مرجع خوبی رو میتونی بهم معرفی کنی؟
              شما میتونی به دو صورت از MMC استفاده کنی 1- روش خواندن و نوشتن سکتور سکتور 2- روش خواندن و نوشتن به روش Fat ( در این روش شما میتونی مثل DOS از MMC دایرکتوری بگیری فایل بخوانی ، فایل بنویسی و بعد بزاری توی کامپیوتر و اون فایل ها رو با رم ریدر ببینی)

از هر روشی استفاده کنی ، سخت افزارت باید اینطوری باشه

دیدگاه

سلام
                راستش منم علاقه مندم با این mmc ارتباط برقرار کنم ولی در کل چیز زیادی ازش نمیدونم امیر جان اگه زحمت بکشی من و بقیه دوستان رو راهنمایی کنی کمک بزرگی کردی
                اول از همه یه چنتا سوال داشتم :

شما میتونی به دو صورت از MMC استفاده کنی 1- روش خواندن و نوشتن سکتور سکتور 2- روش خواندن و نوشتن به روش Fat ( در این روش شما میتونی مثل DOS از MMC دایرکتوری بگیری فایل بخوانی ، فایل بنویسی و بعد بزاری توی کامپیوتر و اون فایل ها رو با رم ریدر ببینی)
                منظور از سکتور چیه ؟ مثلا یه mmc یک 'گیگ چند سکتوره؟ در کل یه توضیحی رو این سکتورا بدی خوبه :agree:

من فقط میخوام با mmc صدا رو ضبط و پخش کنم و در حال حاضر نمیخوام با سیستم fat کار کنم . ( اگه روش اول رو با موفقیت پشت سر گذاشتم میرم سراغ fat به امید خدا... )
                پس باید از همون روش اول که فرمودین استفاده کنم خوب حالا برای خوندن و نوشتن احتیاج به یه کتابخونه دارم درسته؟ (در ضمن من با code vision کار می کنم )
                پس در مرحله اول ضبط صدا روی mmc ........
                خوب بفرمائید استاد :nerd:

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

البته اگه به بسکام هم بگید ممنون میشم آخه من با بسکام کار میکنم.

دیدگاه

با سلام
                    هر 512 بایت در mmc تشکیل یک سکتور می دهد . حالا اگر شما یک مموری 1GB داشته باشی تعداد سکتور شما 1GB/512 .
                    توجه داشته باشید که اگر شما بصورت سکتوری با mmc کار کنید دیگر توسط رم ریدر و ویندوز قابل روئیت نیست و اگر mmc رو به کامپیوتر وصل کنید ویندوز پیغام فرمت می دهد .
                    اگر اون سخت افزار رو ببندین و این برنامه رو اجرا کنید همه چیز رو تقریبا متوجه خواهید شد .
                    http://www.4shared.com/file/123237252/b7110bd6/MMC.html

فقط یادتون باشه که MMC رو به پورت f و یا G آی سی Atmega128 وصل نکنید چون مثل من سر کار میرید .
                    موفق باشید

دیدگاه

پورت F و G میکرو mega 128 بصورت بیتی قابل تنظیم نیست یعنی نمیتوانی بنویسی PORTF.3=1;
                      باید به صورت بایتی تغییر بدین یعنی بنویسی PORTF=0x08; امیدوارم مشکل حل شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadielec
                        پورت F و G میکرو mega 128 بصورت بیتی قابل تنظیم نیست یعنی نمیتوانی بنویسی PORTF.3=1;
                        باید به صورت بایتی تغییر بدین یعنی بنویسی PORTF=0x08; امیدوارم مشکل حل شود
                        سلام اگه pdf مربوط به ATMEGA128 رو بخونی کاملا توضیح داده
                        روی پورت f پوذت آنالوگ هم هست در ضمن اگه فیوز بیت ATmega103 Compatibility فعال باشه پورت f فقط به عنوان ورودی config می شود فقط ورودی
                        دستی از دریا خواهد آمد...

دیدگاه

آقا امیر اگه لطف کنی و یه توضیح در مورد برنامه بدی ممنون میشم. :smile:

دیدگاه

سلام اینجا بحث شده
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.0
                            برنامش کاملا درسته و کار می کننه
                            :bye
                            دستی از دریا خواهد آمد...

دیدگاه

آقا امیر منتظر توضیحاتت هستیم. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...