اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه FT232BL رو به PC بشناسونم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه FT232BL رو به PC بشناسونم؟

سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم من میخوام به کمک FT232BL یه سری اطلاعات رو از PC به میکرو انتقال بدم تا اینجاشو میدونم که بایستی یه پورت مجازی تعریف کنم اما شما فکر کنید من از بیخ عربم ( که البته تقریبا واقعیت هم همینه) من یه فیبر ساختم و FT232BL رو هم روش مونتاژ کردم از نقشه کاملا مطمئنم اما وقتی وصل میکنم به پورت USB ویندوز هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن خواهش میکنم راهنمایی کنند آیا باید FT232BL رو از پیش به سیستم بشناسونم ؟ چه درایوری رو در ویندوز باید نصب کنم؟ آیا FT232BL بصورت اتوماتیک به عنوان یه DEVICE جدید شناخته میشه یا اینکه نکته خاصی داره اینا سوالاتی هست که من تا جوابشو ندونم نمیتونم بین این آیسی و میکرو ارتباط برقرار کنم فقط دوستان بزرگوار راهنمایی کنید که اگه جواب بگیرم کل برنامه رو میذارم رو سایت تا دیگران هم ازش استفاده کنند. ممنون از اینکه تا اینجا همراهی کردید راستی اینم بگم AT93C46 تو مدار در نظر گرفتم یه سوال دیگه هم اینه که آیا وجود این آیسی ضروریه؟ اگه نباشه چی میشه ؟ یا اگه باشه باید چیزی از قبل روش ریخت؟
    سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
    یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
    حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
    دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
    ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
    سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

پاسخ : چگونه FT232BL رو به PC بشناسونم؟

این چیپ ها درایوری دارند که باید نصب کنی تا برات یه پورت مجازی ایجاد کنه و تو بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی .

البته تا جایی که من میدونم و منم تا حالا باهاشون کار نکردم و نمیدونم که هنگام وصل ویندوز عکس العملی نشون میده یا نه .

این درایو رو میتونی از این لینک دانلود کنی , البته نمیدونم این لینک مال این چیپه یا نه خودت یه دقتی تفکری چیزی بکن بعدا دانلود کن. :mrgreen:

http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

بابا تو رو خدا یکی که با این آیسی کار کرده جواب ما رو بده من کلافه شدم من درسم تموم شده و گیر همین آیسی هستم تا این پروژه لعنتی رو بدم نمره اش رو بگیرم برم پی کارم یکی کمک کنه تو رو خدا من وقتی وصلش میکنم کامپیوتر پیغام new device میده اما نمیشناسه و راه اندازش روهم نصب میکنم اجازه نصب نمیده کسی با FT232BL کار نکرده به خدا خسته شدم گفتن شاید بردم مشکل داره یکی دیگه از نو ساختم کل اتصالات رو هم چک کردم اما همه چی درسته کسی نمیخواد کمک کنه؟ :cry: :cry: :cry: :cry: :sad:

دیدگاه

دوستان سلام یعنی تو این جمعیت 70 میلیونی ایران و جمعیت کاربران چند صد هزار نفری این انجمن ها کسی با FT232BL کار نکرده که مارو راهنمایی کنه؟ واقعا اینطوره؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba Bavafa
          دوستان سلام یعنی تو این جمعیت 70 میلیونی ایران و جمعیت کاربران چند صد هزار نفری این انجمن ها کسی با FT232BL کار نکرده که مارو راهنمایی کنه؟ واقعا اینطوره؟ :cry:
          با سلام
          همانطور که یکی از دوستان در پستهای بالا فرمودند ، در صورت عدم شناسایی این چیپ توسط ویندوز ، و در صورتی که خود چیپ و سخت افزار مداری که ساختید ،سالم میباشد ، باید ، درایور های راه انداز این چیپ ، نظیر VCP Virtual Com Port و (D2XX ( usb direct driver + dll s/w interface را از سایت http://www.ftdichip.com دانلود بفرمایید .

دیدگاه

سلام درایور رو با توجه به نوع ویندوزت از این لینک انتخاب کن مطمئنم جواب میگیری http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm اگر جواب نگرفتی مطمئن باش مشکل جای دیگه ایه.

دیدگاه

راستی قبل از نصب درایور ،نرم افزار Mprog رو دانلود کن که با استفاده از اون میتونی 93c46 رو برنامه ریزی کنی این نرم افزار رو که نصب کردی در قسمت device type: ft232BM رو انتخاب کن که فرقی با ft232BL نداره با بقیه قسمت ها هم کاری نداشته باش بعد دکمه program all existing رو بزن و در این جا کار تمونه و مینونی درایور رو نصب کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری

با سلام
                همانطور که یکی از دوستان در پستهای بالا فرمودند ، در صورت عدم شناسایی این چیپ توسط ویندوز ، و در صورتی که خود چیپ و سخت افزار مداری که ساختید ،سالم میباشد ، باید ، درایور های راه انداز این چیپ ، نظیر VCP Virtual Com Port و (D2XX ( usb direct driver + dll s/w interface را از سایت http://www.ftdichip.com دانلود بفرمایید .
                راستش من دیروز ای سی ft232bl را خریدم ولی هنوز باهاش کار نکردم و دنبال یه مدار مطمئن میگردم اگه شما نتیجه گرفتی ما را هم بی نصیب نگذار .

دیدگاه

سلام دوستان من مشکلم حل شد مشکل بسیار داذه بود یکی از سیم های ارتباط با usb مدار من قطع بود بقیه کارا کاملا درست بود دوستان اگه مدار رو درست ببندند باید جواب بده مگه اینکه مثل من خیلی خوش شانس باشند که سیم 4 رشته ای که تازه خریدی یه رشته اش از داخل قطع باشه :cry: این دیگه آخر شانسه 2 روز سر گردونم کرد اون نرم افزار درایور رو از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید خیلی راحت مثل یه پورت com مجازی شناخته میشه اصلا سخت نیست.

دیدگاه

[quote author=.=topic=30046.msg145591#msg145591 date=1249562226]
                    سلام دوستان من مشکلم حل شد مشکل بسیار داذه بود یکی از سیم های ارتباط با usb مدار من قطع بود بقیه کارا کاملا درست بود دوستان اگه مدار رو درست ببندند باید جواب بده مگه اینکه مثل من خیلی خوش شانس باشند که سیم 4 رشته ای که تازه خریدی یه رشته اش از داخل قطع باشه :cry: این دیگه آخر شانسه 2 روز سر گردونم کرد اون نرم افزار درایور رو از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید خیلی راحت مثل یه پورت com مجازی شناخته میشه اصلا سخت نیست.
                    [/quote]

میشه شماتیک مداری که بستی را به ما هم بدی ؟

دیدگاه

سلام خوبی دوست عزیز شماتیکی که من بستم دقیقا همون شماتیک دیتاشیت مدار هست البته میتونی از شماتیک صفحه 475 کتاب مرجع کامل avr نوشته فرزاد مظاهریان هم استفاده کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X