اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل محاسباتی با تقسیم ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه مشکل محاسباتی با تقسیم ولتاژ

با عرض معذرت یادم رفته بود که نشون دادن عکس رو توی اکسپلوررم دیزابل کرده بودم. :mrgreen:

راستی اون 4052 به عنوان دیمالتی پلکس عمل میکنه و ولتاژ رو هم توسط تقسیم مقاومتی توی وردودیش توسط اون مقاومتهای 90 , 9 و 1 کیلو انجام میده و سلکت پایه هاشم توسط میکرو انجام میشه اما نمیدونم که میکرو چطوری پایه ها رو سلکت میکنه .

اون سنسور دما دیگه چیه ؟ نکنه میکرو توسط خروجی اون سلکت رو انجام میده .
    دانلود کی های جدید کاسپر
    جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
    با این آی دی تماس بگیرید :
    sam.shark360

دیدگاه

مهندس شما چرا همیشه توضیح واضحات میدی خوب من هم میخوام بدونم چه طور این کار رو میکنه و اون پایه هارو سلکت میکنه من هم گیر همینم در مورد دما هم باید بهتون بگم این یه پروژه کامل هست که اگه خییلی گی این هستی که برات بفرتمش فقط کاش برادر Ahmadmn بیاد
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

خوب چرا میزنی . :mrgreen:

هدفم کمک بود این پروژه هم مال خودت من اینو میخوام چیکار.
        دانلود کی های جدید کاسپر
        جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
        با این آی دی تماس بگیرید :
        sam.shark360

دیدگاه

دایی های عزیز
          راستش بعلت سادگی بیش از اندازه بی خیال توضیح شدم.

مدار یک سلکتور ساده است که توسط 4502 پیاده سازی شده. بجای انتخاب با دست میکرو انتخاب رو انجام میده توسط پایه های A و B

مثلا توی برنامه نوشته شده اگه عدد خونده شده بالای 1000 بود رنج را یک پله بالا ببر و اگر عدد خونده شده کمتر از 100 بود رنج را یک پله پایین بیار.

اول برنامه برای حفاظت رنج در بالاترین حد خواهد بود. یعنی AB=01 است و ورودی X2آ‌ آی سی 4502 به میکرو وصل است. میکرو تا وقتی مقدار ADC است رنج را تغییر نمی دهد چون ولتاژی اعمال نشده تا اندازه گیری کند.
          وقتی ولتاژی اعمال شود میکرو چک می کند عدد ADC بالاتر از 100 است یا زیر آن. اگر بالای 100 بود یعنی ولتاژ ورودی زیاد است پس رنج را تغییر نمی دهد. اما اگر عدد ADCآ‌ زیر 100 بود میکرو AB را 10 می کند تا رنج را 10 برابر کند. در این حالت ورودی X1 به میکرو متصل می شود. باز هم میکرو عدد ADCآ‌ را چک می کند اگر بالای 100 بود رنج را عوض نمی کند اما اگر باز هم زیر 100 بود ABآ‌ را 00 می کند تا X0آ‌ به میکرو متصل شود.

حالا دیدید که auto rangeآ‌ خیلی ساده بود و توضیحش خجالت داره
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من تا اونجائی که فهمیدم و به عینه دیدم شما انسان بزرگواری هستید این رو نه به خاطر اینکه تا حالا کلی از مشکلات منو حل کردید به خاطر روحیه تون میگم ضمن خیلی با سواد هستید خودتون روا یک کارشناس کامپیوتر مقایسه نکید به هر حال ما توی این علم خیلی ضعیف هستیم اما واقعانمی دونم چطورباید زحمات شما تشکر کنم ای کاش به غیر ازاین دکم تشکرراه دیگه ای هم بود
            من باید برم خط به خط جواب شما رو بخونم توی ذهنم تحلیل کنم و روی شماتیک هم بررسی کنم اگه عقل نا به خرد باز هم دچارمشکل شد سرافراز کنید تا ماین پروژه رو به استادم تحویل بدم وقتی نمرم رو ازش گرفتم به بگم تو بخاط اینکه من فارغ التحصیل نشم این رو به من دادی ولی تو این کار و ز روی ناراحتی کر ولی استاد عزیز من رو با دنیائی آشاکردی که دیگه هیچ وقت ازش بیرون نمیام :wow:
            معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

اگه نمیتونی از کانالهای مختلف ADC استفاده کنی پس از 4051 یا 4052 استفاده کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X