اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک

با سلام به دوستان من تازه شروع کردم با avr کار کنم ولی طریقه پایه های آن رو نمی دونم avr دوتا پایه داره که نمی دونم چه کار کنم کسی می تونه یه مدار درست کنه طریه نصب پایه های آم رو به من نشون بده و یک چشمک زن ساده رو برای من به زبان بیسک بنویسه
    دومین سوال من اینه که در avr مثلا در atmega8 که پایه ای جدا برای کریستال نداره من وقتی می خوام یک کریستال 12 mz رو بزارم آیا باید در برنامه تعریف کنم و یا اگر نزارم ه دوباره باید تعریف کنم
    و یکمی در باره پایه ریست توضیح بده
    ممنون انشا ا... که جواب بدید یا حق
    من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

پاسخ : کمک

سلام دوست عزیز برای اینکه سر از پایه های هر میکرو در بیاری ساده ترین و بهترین راه مراجعه به دیتاشیت اون میکرو هست که بصورت یک فایل pdf توسط کارخانه سازنده ارائه میشه و هر میکرو pdf خاص خودش رو داره اما اگه میخوای کریستال وصل کنی راهش اینه که فیوز بیت های میکرو رو روی حالت کریستال خارجی بذاری البته اگه تازه کار هستی بهتره از رفرنس های فارسی موجود در بازار ایران کمک بگیری مثلا از کتاب مهندس علی کاهه برای زبان بیسیک و کتاب مهندس ره افروز برای c و codevision به هر حال برای اینکه بتونی با میکرو کار درست انجام بدی مهم ترین لازمه اون شناخت کامل از ساختار داخلی اون هست..
    سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
    یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
    حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
    دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآ‌درد پرده بر خویشتن
    ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآ‌درافتد به گردن به چاه
    سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X