اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال صفحه کلید 8*8 به avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال صفحه کلید 8*8 به avr

سلام خدمت دوستان عزیز،اگه امکان داره اتصال صفحه کلید 8*8 رو با بسکام راهنمایی کنید ممنونم :rolleyes:

پاسخ : اتصال صفحه کلید 8*8 به avr

یعنی از اساتیدی که اینجا وزنه ای واسه خودشون هستن هیچکدوم صفحه کلید 8*8 به AVR وصل نکردن؟ همه با 4*4 حال میکنن؟

دیدگاه

فکر کنم خودت مجبوری برنامش رو بنویسی
      به هر حال کن تا حالا گزرم نیفتاده ولی می تونی یه کاری بکنی 2 تا کیبورد 4*4 معرفی کنی

یا اینکه خودت بنویسی به هر حال اساس کارشون فرقی نمیکنه
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
        حقیقتش من تا حالا با 8*8 کار نکردم اما با 4*6 کار کردم ؛ که یادمه اینطوری تعریف می شد:

config kbd=portd,rows=6,row5=pinx.y,row6=pinx.z

حالا نمی دونم قابلیت تعریف column رو هم داره یا نه ؛ یه تستی بزنید ؛ بد نیست

موفق باشید

دیدگاه

همینه دیگه. وقتی هزار بار می گم برید اصول اسکن را یاد بگیرید نه این که همش از کتابخانه های حاضری استفاده کنید نتیجه اش این می شه. من برای پروژه ی ساختم از یک صفحه کلید 6*6 استفاده کردم. فردا پ می کنم تا روش اسکن را یاد بگیری. در این صورت می توانید صفحه کلید M*N را نیز اسکن کنید.

دیدگاه

اساتید این حقیر رو شگفت زده کردین؛حاج حسین آقا مشتاقانه منتظر کمک شما هستم

دیدگاه

شما برای سادگی و بدون دردسر باید از 74922 استفاده کنید که قابلیت گسترش کیپد رو داره . میتونید برای اطلات بیشتر به دیتاشیت این تراشه مراجعه کنید .

فقط عیبش اینه ک گرونه حدود 5 تومن
              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/124399370/ce7fe0f6/SCAN__KEYBOARD.html

دیدگاه

حسین جان دست گلت درد نکنه،لطف کردی.ایشالا جبران کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                    همینه دیگه. وقتی هزار بار می گم برید اصول اسکن را یاد بگیرید نه این که همش از کتابخانه های حاضری استفاده کنید نتیجه اش این می شه. من برای پروژه ی ساختم از یک صفحه کلید 6*6 استفاده کردم. فردا پ می کنم تا روش اسکن را یاد بگیری. در این صورت می توانید صفحه کلید M*N را نیز اسکن کنید.
                    وقتی واسم اماده گزاشتن مگه خر کلم رو کنده برم وقت بزارم تا خودم حلش کنم
                    بفرمایین
                    کد:
                    CONFIG KBD = PORTx , DEBOUNCE = value , rows=6, row5=pinD.6, row6=pind.7
                    کافیه هر چی خط اضافه میکنی بنویسی به کدوم پین وصلش کنی

دوست من وقت طلاست
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

آقا سلام من هم این مشکل را دارم
                      فایل پ شده پاک شده لطفا دوباره قرار دهید
                      ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...