اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سئوال عجیب در مورد Atmega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سئوال عجیب در مورد Atmega128

با سلام به همه

برای من یک سئوال عجیب پیش اومده و اون اینه که پورت E0 میکرو هم به عنوان Rx0 میکرو استفاده شده است و هم DI پایه پروگرامر . چون این پایه ، پایه Rx0 میکرو میباشد و یک ورود می باشد پس به خروجی یک آی سی دیگر مثل Max232 متصل است . در لحظه پروگرام کردن میکرو ، پروگرامر دیتا را از این پایه به میکرو می دهد و max232 این پایه را در حالت صفر و یا یک نگه داشته است و این باعث صدمه خوردن به 74224 پروگرامر و یا 232 می شود !!!!!!!!!
    آیا من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟/
    چون پروگرامر من همیشه 74244 آن میسوره . دلیلش همینه ؟؟؟؟؟؟
    آیا این اشتباه طراحی اتمل هست ( :mrgreen: :icon_razz ؟؟؟؟؟؟

پاسخ : یک سئوال عجیب در مورد Atmega128

خوب هرکی از rx و dx استفاده میکنه لذوما اونا رو به max232 که وصل نمیکنه
    تو راهنمایه پروگرمر isp هم نوشته که نباید به ان پایه های وسایلی که اضافه بار میکشند وصل کرد
    البته من هم این قضیه برام پیش اومده و مجبور بودم max232 و پروگرمر رو باهم وصل کنم ولی نه پروگرمرم اسیب دید و نه مشکلی برای پروگرم کردن پیش اومد
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پاسخ : یک سئوال عجیب در مورد Atmega128

نوشته اصلی توسط amir_port
      با سلام به همه

برای من یک سئوال عجیب پیش اومده و اون اینه که پورت E0 میکرو هم به عنوان Rx0 میکرو استفاده شده است و هم DI پایه پروگرامر . چون این پایه ، پایه Rx0 میکرو میباشد و یک ورود می باشد پس به خروجی یک آی سی دیگر مثل Max232 متصل است . در لحظه پروگرام کردن میکرو ، پروگرامر دیتا را از این پایه به میکرو می دهد و max232 این پایه را در حالت صفر و یا یک نگه داشته است و این باعث صدمه خوردن به 74224 پروگرامر و یا 232 می شود !!!!!!!!!
      آیا من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟/
      چون پروگرامر من همیشه 74244 آن میسوره . دلیلش همینه ؟؟؟؟؟؟
      آیا این اشتباه طراحی اتمل هست ( :mrgreen: :icon_razz ؟؟؟؟؟؟
      اتمل پیشنهاد داده از آیسی 4053 استفاده کنید
      اتفاقا یک مقاله راجع به همین موضوع بود

فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X