اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد STK200/300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد STK200/300

سلام

من روگرامر STK200/300 رو ساختم با برنامه PonyProg وقتی که دکمه ی Prope رو میزنم Test OK رو میده و کالیبره هم همینتور ولی وقتی می خوام پروگرم کنم پیغام Device missing or unkonuwn Device میده نمیدونم چی کار کنم خواهش میکنم سریع جواب بدین

خیلی ممنون

پاسخ : کمک در مورد STK200/300

نوشته اصلی توسط vahidsport
    سلام

من روگرامر STK200/300 رو ساختم با برنامه PonyProg وقتی که دکمه ی Prope رو میزنم Test OK رو میده و کالیبره هم همینتور ولی وقتی می خوام پروگرم کنم پیغام Device missing or unkonuwn Device میده نمیدونم چی کار کنم خواهش میکنم سریع جواب بدین

خیلی ممنون
    سلام . بهتره از خوده بسکام استفاده کنی . توی برنامه برو . به option برو بعد اونجا programmer رو انتخال کن . بعد قسمت اول صفحه ای که باز می شه پروگرامر skt200/300 رو انتخاب کن . ok کن . دیگه تموم شد . حالا از همین بسکام میکرو رو پروگرام کن :bye
    هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

با بسکامم رفتم وقتی که دکمه ی Identify رو میزنم میگه Could Not Idntify Chip With ID:FFFFFF نمیدونم مشکل از کجاست احمال داره از مادربردم باشه؟

دیدگاه

راستی وقتی که دکمه ی Write رو میزنم بعد از Write کردن پیغام Difrence at 0000 رو میده و پروگرم نمیکنه

دیدگاه

من این مدار رو ساختم

دیدگاه

پراگرامر کار کرد و الان هم READ میکنه و هم Write فقط نمیدوم چطوری فیوز بیت ها رو پروگرم کنم و کدویژن میزنم Failure میده و تمام مقادیر 1 هستند
            بعد لوک بیت چیه چی کارش کنم یکی کمکم کنه گیر کردم اساس... تو بسکام فیوز بیتها رو چطوری پروگرم کنم

دیدگاه

یکی نیست منو کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                پراگرامر کار کرد و الان هم READ میکنه و هم Write فقط نمیدوم چطوری فیوز بیت ها رو پروگرم کنم و کدویژن میزنم Failure میده و تمام مقادیر 1 هستند
                بعد لوک بیت چیه چی کارش کنم یکی کمکم کنه گیر کردم اساس... تو بسکام فیوز بیتها رو چطوری پروگرم کنم
                اگه با بسکام شد که باید بشه ، در قسمت لوک بیت برو . اونجا اول اگه پبروگرامرت درسته و میکروت سالمه باید نوع میکرو مشخص شده باشه . مثلا نوشته atmel . اونجا همه فیوز بیت ها و لاک ها رو می تونی تغییر بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidr3za

اگه با بسکام شد که باید بشه ، در قسمت لوک بیت برو . اونجا اول اگه پبروگرامرت درسته و میکروت سالمه باید نوع میکرو مشخص شده باشه . مثلا نوشته atmel . اونجا همه فیوز بیت ها و لاک ها رو می تونی تغییر بدی
                  در ضمن آخر کار ، همون لوک لبت که هستی ، سمت راست روی write fs کلیک کن .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    یک سوال
                    وقتی Read می کند، آیا همش FFFF نشان می دهد یا نه.( در محیط بیسکام، در آن جدولی که هست.)
                    اگر فقط FFFF نشان دهد، قطعاً پروگرمرتان Read هم نمی کند.
                    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

شما تحت کدام سیستم عامل با PonyProg کار میکنید ؟ لینوکس یا ویندوز؟

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

من تو ویندوز XP کار میکنم

پراگرام میشه ولی هرکاری میکنم این فیوزبیت هارو نمیتونه تغییر بده شما یه شماتیکی که واقعاجواب داده اگه ازش دارین بزانیم منم استفاده متم

دیدگاه

همون شماتیکی که گذاشتی خوبه اگر مدارت و ای سی مشکل نداشته باشه صد درصد جواب میده و پروگرام هم می کنه در ضمن با فیوز بیت ها هم مشکلی نداره.
                          زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

خیلی ممنون بابت جواب هایی که بهم دادین

یه سوال دیگه دارم و اینکه برای پراگرام کردن با STK200/300 میکرو احتیاج به مدار ریست و کیریستال داره یا نه؟و اون پایه های AVCC و AGND رو هم باید وصل کنم ی انه؟

دیدگاه

پایه های AVCC و AGND برای مبدل آنالوگ به دیجیتال هست که در پروگرمر نیازی به آنها نیست اما پایه ریست را لازم دارید. همچنین یک کریستال 12 مگاهرتز قرار بدید بهتره چون درصورتی که فیوز بیتهای میکرو را بر روی کریستا خارجی قرار دهید بدون کریستال پروگرم نمیشه.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X