برای توان پایین از سری tda xxx و برای توان بالا از سری stkxxx استفاده کن
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
دوست عزیز TDA ها در رنج 2 تا 30 وات و STK ها در رنج 5 تا 100 وات موجودند. مثلا (TDA2005 = 20 Watt (2*10W
و STK-0105 = 100 Watt
در ضمن آی سی های سری LA , TBA , TA و TCA هم برای آمپلی فایر کاربرد دارند.
من از آی سی apr 9600 واسه ضبط صدا استفاده کردم اما وقتی می خوام خروجیش رو با lm 386 تقویت کنم نمیشه.اول اینکه خیلی نویز داره در ثانی تقویت نمیشه.
تمام مدارهای توی دیتاشیتشو lm386 رو بستم آی سی رو هم عوض کردم اما باز جواب نمیده :angry:
برای تست مدار بهتره هر کدوم را جداجدا امتحان کنید مثلا به خروجی صدای ا¾ چیزی که درستی اون حتم داریذ متصل کنید.
و یه مورد دیگه اگه دارید از برد برد استفاده می کنید معمولا اتصالات را به خوبی برقرار نمی کنه شما این آی سی را محکم روی برذ فشار بده.
موفق باشیذ. :agree:
من از آی سی apr 9600 واسه ضبط صدا استفاده کردم اما وقتی می خوام خروجیش رو با lm 386 تقویت کنم نمیشه.اول اینکه خیلی نویز داره در ثانی تقویت نمیشه.
تمام مدارهای توی دیتاشیتشو lm386 رو بستم آی سی رو هم عوض کردم اما باز جواب نمیده :angry:
سلام . من دیدم با این ای سی کار کردی گفتم کمکی کنم . این apr9600 به شدت به ولتاژ ورودی حساسه . یعنی باید 5 ولت رگوله بهش بدی . در ضمن من بستم و جواب گرفتم . در ضمن ای سی lm386 هم استفاده کردم .
این نقشه رو بستم و جواب گرفتم :
[img][/img]
سلام . من دیدم با این ای سی کار کردی گفتم کمکی کنم . این apr9600 به شدت به ولتاژ ورودی حساسه . یعنی باید 5 ولت رگوله بهش بدی . در ضمن من بستم و جواب گرفتم . در ضمن ای سی lm386 هم استفاده کردم .
این نقشه رو بستم و جواب گرفتم :
من دیدم که چند جا بچه ها مشکل داشتن
مشکل شما اینجاست:
1- خروجیsp+ احتمالا خراب شده به جای گرفتن خروجی از اینجا از پایه ANA OUT خروجی بگیرین درست میشته
2- خازنهای تقویت کننده 386 شما حتی المقدور باید الکترولیتی باشند نه عدسی مخصوصا اندازه و نوع خازن آخر که به speaker وصل می کنی باید حتما درست باشه.
3- تو مدارتون از سیم های خیلی بلند استفاده نکنین چون مثل آنتن عمل میکنه و نویز میندازه
4- صدا رو با کامپیوتر ضبط کنید و از طریق فیش استریو بدین به آیسیتون (از ana in)
دیدگاه