اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو هام دیگه کار نمی کنند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکرو هام دیگه کار نمی کنند

سلام به همگی . غرض از مزاحمت اینکه من جدیدا یه پروگرم uspasp خریدم . وقتی میکرو ها رو پروگرم می کردم به صورت دیفالت روی فرکانس 1 مگ اسیلاتور داخلی کار می کرد . ما اومدیم فیوز بیت ها را به صورت شکل زیر تغییر دادیم (cksel=1001)که از کریستال خارجی 4 مگ استفاده کنیم که این شدکه میکرو هام (3 تا میکرو رو هی امتحان کردم) از دستم رفتند دیگه اونا رو نمی تونم پروگرم کنم و کاری هم انجام نمیدند بوقه بوق javascript:void(0); حالا این سوال رو ازتو دارم میخوام بدونم می تونم اونا رو احیا کنم یه atm32 و دو تا atm8 . راستی چون می خوام برای یه پروژه از فرکانس 12 مگ استفاده کنم می خوام از کریستال خارجی استفاده کنم وگرنه از اسیلاتور داخلی استفاده می کردم (فرکانس 12 به خاطر اینکه می خوام از فایل هگز برنامه ای استفاده کنم که براساس اسیلاتور 12 مگ نوشته شده و من نمی تونم تغییری در برنامه بدم چون کدش رو ندارم) . یه راهنمایی کنید که برای این کار(کریستال 12 مگ) فیوز بیت ها را باید چی بدم

پاسخ : میکرو هام دیگه کار نمی کنند

اگه کریستال 4 مگا هرتز داری رو پایه های XTAL یک و دو قرار بده و دوباره به پروگرمر متصل کن .
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
    نلسون ماندلا

دیدگاه

دوست خوبم روی خود پروگرمر اسیلاتور خارجی داره اونم 4 مگ اما هر کاری که می کنم درست نمی شه مدل پروگرمر من دقیقا اینه

لطفا اگر می تونید راهنماییم کنید . راستی اگر بخوام با کابل Isp کار کنم باید چی کار کنم

دیدگاه

سلام

واسه من هم یه بار این مشکل پیش اومد که رو کریستال خارجی گذاشتم ؛ و میکرو رفت رو هوا با اینکه کریستال رو میکرو بود این اتفاق افتاد

گفتم بزارم رو STK200 ببینم اونجا کار میکنه یا نه که دیدم کار می کنه ؛ بعد هم از طریق همون STK200 نوسانساز رو داخلی انتخاب کردم .
        تا حالا هم همون میکرو رو USBASP داره کار میکنه دیگه بازی در نیاورده ؛ شما هم یه امتحان بزن ؛ شاید درست شد

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X