اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Earse 24C04

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Earse 24C04

سلام از دوستان کسی می دونه که حافضه 2404 رو چطور می شه یکجا و بطور انی پاک کرد؟ باید توی تک تک خونه هاش صفر نوشت؟
    میشه توی 2404 متغیر از نوع LONG هم ذخیره کرد؟
    یه سوال دیگه مزیت گذاشتن کریستال توی مدار چیه؟ در حالی که خود میکرو AVR کریستال داخلی داره از لحاظ نویز نگرفتن موثر تره؟
    من با بسکام کار می کنم :nerd:
    سپاس

پاسخ : کار با اییپرام 24C04

کسی جوابی نداره؟ :cry2:

دیدگاه

پاسخ : Earse 24C04

اونجوری که یادم فکر نکنم بشه یکدفعه پاکش کرد و باید بایت بایت پاکش کرد و متغیر long رو هم خودت باید به دو بایت تبدیل کنی و بعد پشت سرهم ذخیره کنی

با کریستال شاید یه کم نویز گیری کمتر بشه ولی علت اصلی استفاده از کرسیتال دقیق بودن اون هست که باعث میشه که تمام تامهایی که با تایمر ها درست میکنی دقیق باشه و هم برای اینکه بتونی به سرعت بالاتری دست پیدا کنی با گذاشتن کریستال بالای 8 مگ
      همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنونم از توجه شما راستش یه جای خوندم که اگه یه کدوم از پایه های eeprom رو چند کلاک پالس high نگهداری تمام حافظه پاک می شه ولی توی بسکام یه همچین دستوری ندیدم! :angry:
        واسم تایمر هام و زمانبندی هونها مهم هستند پس هتمن از کریستال استفاده کنم اره؟
        از دوستان کسی نظری نداره؟
        با سپاس

دیدگاه

کسی با 24c04 کار نکرده؟! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alef_avr
            کسی با 24c04 کار نکرده؟! :angry:
            من با این آی سی ها بزرگ شدم و تا این لحظه همچین چیزی نه شنیدم و نه دیدم که بشه erase کرد.
            شما چرا دور خودتون میچرخید. datasheet رو بخونید. من تمام دیتاشیتش رو حفظم، حدود 3 ماه سر و کله زدم تا تونستم با پورت پرینتر ازش بخونم. همچین چیزی هیچ جاش نیست.
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk

من با این آی سی ها بزرگ شدم و تا این لحظه همچین چیزی نه شنیدم و نه دیدم که بشه erase کرد.
              شما چرا دور خودتون میچرخید. datasheet رو بخونید. من تمام دیتاشیتش رو حفظم، حدود 3 ماه سر و کله زدم تا تونستم با پورت پرینتر ازش بخونم. همچین چیزی هیچ جاش نیست.
              سلام دوست عزیز از پاسختان ممنون راستش منظورم از erase این نبود که مثلا زیر ماورا بنفش بیگیریم خودش پاک شه منظورم این بود که اگه توی بسکام بخوام کل ای سی رو با avr پاک کنم باید چی کار کنم؟ شما هم که دیگه دست رو شده و معلوم شده با 2404 دورانی داشتی :applause: می تونی کمک بیشتری کنی من دیتا شیت رو هم خوندم میشه بگید توی کدوم قسمت تمرکز بیشتری کنم؟ :nerd:
              سپاس

دیدگاه

من با بسکام کار نکردم.
                دیتاشیت هم زیاد به درد کار شما نمیخوره. شما Random Address Read/Write کار کنید راحت تره. غیر از Vcc و sda,scl همه پایه ها رو زمین کنید.
                برای پاک کردن باید تک تک همه رو صفر کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                  من با بسکام کار نکردم.
                  دیتاشیت هم زیاد به درد کار شما نمیخوره. شما Random Address Read/Write کار کنید راحت تره. غیر از Vcc و sda,scl همه پایه ها رو زمین کنید.
                  برای پاک کردن باید تک تک همه رو صفر کنید.
                  سلام
                  برای پاک کردن حافظه باید تمام حافظه رو FF بریزی وقتی شما آی سی رم می خرید تمام خطوط حافظه FF است.
                  از روش I2c برای ارتباط با eeprom استفاده کنید.

دیدگاه

سلام از راهنمایی دوستان ممنون :applause:
                    کسی نظر دیگه ای نداره؟

دیدگاه

سلام از پاسخهای دوستان ممنون کارم راه افتاد و تونستم با 24ز04 کار کنم دیتا بخونم و بنویسم
                      ولی یه مشکلی توی برنامه نویس دارم یا بهتر بگم توی ادرس دهی
                      I2cstart
                      I2cwbyte Addressw 'slave address
                      I2cwbyte Addresshigh 'Highaddress of EEPROM
                      I2cwbyte Addresslow 'Lowaddress of EEPROM
                      I2cwbyte databyte

I2cstop 'stop condition
                      Waitms 10 'wait for 10 milliseconds
                      Return
                      2404 در ست کار نمی کنه یه بهتر بگم کار نمی کنه باید اونجا که نوشته I2cwbyte Addresshigh 'Highaddress of EEPROM
                      رو از برنامه حذف کنم تا 2404 جواب بده نمی دونم چرا رو ادرس( های )حساسه و فقط 'Lowaddress of EEPROM رو قبول می کنه مشکل وقتی حاد میشه که از ادرس 255 بالاتر میرم و دیتا رو رو داده های قبلی مینویسه کسی میدونه باید چی کار کنم؟

دیدگاه

با عرض سلام خدمت همه
                        من دانشجوی مهندسی قدرت هستم . ولی پا توی الکترونیک گذاشتم .
                        هم بسکام مینویسم هم با کدویژن کار می کنم .برای یک پروژه نیاز به کار با حافظه هایی مثل 24cxx یا هر مدلی از اینها پیدا کردم .
                        کسی تا حالا با کد ویژن با این ایسی ها ارتباط برقرار کرده . :cry2:
                        اگه میشه یک کد نمونه به من بده یا توضیحی بده که چطوری با این ای سی ها کار کنم . یه چیزایی می دونم ولی کمه .
                        لطفاً کمکم کنید خیلی مهمه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad designer
                          با عرض سلام خدمت همه
                          من دانشجوی مهندسی قدرت هستم . ولی پا توی الکترونیک گذاشتم .
                          هم بسکام مینویسم هم با کدویژن کار می کنم .برای یک پروژه نیاز به کار با حافظه هایی مثل 24cxx یا هر مدلی از اینها پیدا کردم .
                          کسی تا حالا با کد ویژن با این ایسی ها ارتباط برقرار کرده . :cry2:
                          اگه میشه یک کد نمونه به من بده یا توضیحی بده که چطوری با این ای سی ها کار کنم . یه چیزایی می دونم ولی کمه .
                          لطفاً کمکم کنید خیلی مهمه :angry:
                          سلام
                          تو همین سایت با گوگل بگرد ببین چی پیدا میکنی. من برای یکی یه پروژه پ کردم با کدویژن چند روز پیش. همین الان هم باید تو صفحه دوم سوم انجمن AVR باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X