اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LMX2326-pllatinum Low Power Frequency Synthesizer for RF Personal Communication

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

LMX2326-pllatinum Low Power Frequency Synthesizer for RF Personal Communication

سلام خدمت دوستان گرامی

میخواستم روی آیسی LMX2326 که یک فرکانس متر تا حدود 3 گیگاهرتز است کار کنم
    خیلی آیسی پرکاربردی و بعدا بدرد دوستان دیگه هم میخوره

تو این زمینه تازه کارم و تجربه ای ندارم. از دوستانی که رو این آیسی ها تجربه ای دارن خواهش میکنم کمکی کنن

می خواستم اونو با یه AVR راهش بندازم
    اگه اطلاعاتی کلی دارید به صورت بلوک بندی شده بگن

امیدوارم این مطالب بعدا بدرد بقیه دوستان هم بخوره
    پیشاپیش متشکرم

اینم لینک دیتا شیتش:
    http://www.national.com/ds/LM/LMX2306.pdf

پاسخ : LMX2326-pllatinum Low Power Frequency Synthesizer for RF Personal Communication

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
    سلام خدمت دوستان گرامی

میخواستم روی آیسی LMX2326 که یک فرکانس متر تا حدود 3 گیگاهرتز است کار کنم
    خیلی آیسی پرکاربردی و بعدا بدرد دوستان دیگه هم میخوره

تو این زمینه تازه کارم و تجربه ای ندارم. از دوستانی که رو این آیسی ها تجربه ای دارن خواهش میکنم کمکی کنن

می خواستم اونو با یه AVR راهش بندازم
    اگه اطلاعاتی کلی دارید به صورت بلوک بندی شده بگن

امیدوارم این مطالب بعدا بدرد بقیه دوستان هم بخوره
    پیشاپیش متشکرم

اینم لینک دیتا شیتش:
    http://www.national.com/ds/LM/LMX2306.pdf
    سلام . لطف می کنی قیمت ای سی رو بگی . متشکر
    هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

پاسخ : LMX2326-pllatinum Low Power Frequency Synthesizer for RF Personal Communication

نمیدونم ولی میپرسم بهت میگم
      فکر نکنم خیلی گرون باشه

آقا کسی نبود مطلبی بگه که تو شروع کار بتونه بهم کمک کنه

آخه مسایل مجهول زیادی دار م که باید حلش کنم و فرصت مطالعه روی اینو ندارم

یکی ما رو راه بندازه خودم ادامه میدم

دیدگاه

نمیدونم ولی میپرسم بهت میگم
        فکر نکنم خیلی گرون باشه

آقا کسی نبود مطلبی بگه که تو شروع کار بتونه بهم کمک کنه

آخه مسایل مجهول زیادی دار م که باید حلش کنم و فرصت مطالعه روی اینو ندارم

یکی ما رو راه بندازه خودم ادامه میدم
        بازم سلام !
        یه سرچی زدم دیدم قیمتش 8500 تومن هست . ولی من شیرازم و گیرم نیومد :angry: :cry2: ولی من یه فرکانس متر خوب می خوام . همین هفته جدید هم می خوام رو این موضوع شروع کنم . oo:
        من پایم در کل :nerd:
        هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

خوشحال شدم که خلاصه یکی هست که میخواد رو این موضوع کار کنه

منم این هفته چند تا پروزه عقب افتاده دارم

ائنا رئ که جلو انداختم میام رو چند تا آی سی جدیدی که گرفتم کار میکنم

کار با این آیسی نباید سخت باشه

احتمالا یکی دو روزه راه میوفته

با تشکر

دیدگاه

سلام.
            منظوررتونو از اینکه گفتید این آی سی فرکانس متر هست متوجه نشدم .
            چون این یه سینتی سایزره .
            با استفاده از یه pll فرکانس بالا و همچنین استفاده از این آی سی میشه با داشتن یک نوسان ساز فرکانس پایین انواع فرکانس های بالا رو با ثبات بسیار خوب تولید کرد .
            معمولا به این منظور از سینتی سایزر استفاده میکنن .
            اگر کاربردی در فرکانس متر هم داره میشه بیشتر توضیح بدین .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              این آی سی که شما نوشتید همون طور که یکی از دوستان گفتند یک PLL هست .در حقیقت یه سینتی سایزر فرکانسه که تشکیل یک حلقه ی قفل فاز میده و با یک فرکانس رفرنس به عنوان ورودی و مقایسه PD با فرکانس تقسیم شده فیدبک کار میکنه و... کلا اگه یه سرچ راجعبه PLL کنی توضیحات خوبی پیدا میکنی .(تو یه جمله میشه از این آی سی به عنوان یه ضرب کننده فرکانس استفاده کرد)
              راستی تکمیل یه PLL با این آی سی نیاز به ساخت یه لوپ فیلتر و VCO داره. این آی سی شامل PD و پرسکالر و چارژ پمپ میشه فقط, که من حاظرم شرط ببندم اگه تمام ایران رو بگردی VCO مناسبش رو پیدا نمیکنی .
              توضیح تکمیلی! این آی سی مثل نخود لوبیا پره تو ایران اما به علت بی سوادی جماعت بازاری همه خریدند ازش یه دو کیلویی اما با توجه به علم بالاشون VCO های مناسبش رو ندارند! کلا VCO های موجود باند فرکانس بسیار بسیار بسیار پایین تری رو پوشش میده! :agree: :NO:

توضیح خیلی تکمیلی :wow: : دوستم میگفت برد ساخته شده سینتی سایزر با همین آی سی های 2 دلاری تو ایران 10-13 میلیون تومن میرفوشند! : :NO:

دیدگاه

الان ساعت 2:33 دقیقه نصف شبه!(بامداد شنبه :mrgreen: ) اولش فکر کردم دوستمون اشتباه کرده درمورد کاربر این آی سی تو فکانس متری اما صفحه وایت بردم رو برداشتم چهارتا فرمول نوشتم یک دفعه اینجوری شدم : :eek:
                :wow: بابا من بعد کلی کار مخابراتی سرم صوت کشید!نتیج رو روی واتبردم دیدم! :wow: دوستی که این تاپیک رو باز کردید شما منبعی دارید که روشی واسه فرکانس متری با این آی سی معرفی کردهخ باشه یا من به یه کشف جدید دست پیدا کردم :mrgreen: :job:
                من فکر کردم به عنوان ورودی فیدبک یه فکانس مجهول با یه فاز مجهول داریم و فرکانس رفرنس هم یه فرکانس مشخص با یه فاز تصادفیه! کی ها عبور از صفر رو چارچ پمپ میزنه!؟ بلهههههههههههههههه وقتی اختلاف فاز تقسیم بر اختلاف فرکانس ضریب 2 پی شود! حالا ما برای هر تقسیم مشخص N (عدد تقسیم گر فیدبک) یه دلتا t مشخص داریم که میشه اندازه گرفت! حالا این کارو برای N های متمادی انجام مدیدیم! برای هر N یه دلتا t ....
                اگه از تغییرات t نسبت به n معکوس FFT بزنیم یه سینک داریم که فرکانس مرکزیش ,معکوسه فرکانس موج ورودیه . :eek: الان کابل مبایلم رو پیدا نکردم که عکس بگیرم از فرمولا و بزرامشون اینجا. :mrgreen:
                :agree:

دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگه ممکنه در مورد مطالبی که گفتید بیشتر توضیح بدید؟؟؟

آخه من هنوز با این آیسی کار نکردم
                  همین که این آیسی رو خریدم انقدر کار رو سرم ریخت که فرصت نکردم برم سراغش

یکم کلاسه بندی تر و از ابتدا توضیح بدین لطفا

با تشکر ...

در ضمن PLL و ... رو میدونم چیه
                  فقط در مورد بخشهای مختلف آیسی(چارج و ...) و کاربرداش توضیح بدین

دیدگاه

سلام دوست عزیز

اگه ممکنه در مورد مطالبی که گفتید بیشتر توضیح بدید؟؟؟

آخه من هنوز با این آیسی کار نکردم
                    همین که این آیسی رو خریدم انقدر کار رو سرم ریخت که فرصت نکردم برم سراغش

یکم کلاسه بندی تر و از ابتدا توضیح بدین لطفا

با تشکر ...

در ضمن PLL و ... رو میدونم چیه
                    فقط در مورد بخشهای مختلف آیسی(چارج و ...) و کاربرداش توضیح بدین
                    آی سی که خریدی شامل یه PD میشه که بر حسب اینکه فاز فیدبک (fin) از فاز فرکانس رفرنس Fref کمتر یا بیشتر باشه دو تا خروجی PDD وPDU رو با سطح ولتاژ 1.7 یا 2.7 یا... 0 و یک (قطع و وصل ) میکنه. این خروجی ها به دو تا FET یا جمع کننده (پ امپ) داده میشه و میانگینش ولتاژخروجی مورد نیاز برای VCO رو فراهم میکنه. حالا این چاژپمپ داخل این آی سی هست و فقط یه خروجی CP داره که مجموع دو فرمان فوق از خروجی PD میشه. در حقیقت این چاژپمپ یه جمع کننده و یه طبقه جدا کنندست که جریان مورد نیاز ورودی VCO رو تعمیین میکنه.
                    این استفاده ای که شما برای این آی سی (فرکانس متری) گفتید یه کار غیر معموله که منم تا حالا نشنیده بودم .میخواستم بدونم جایی منبعی دارید که از این آی سی همچین استفاده ای کرده. :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iros
                      این استفاده ای که شما برای این آی سی (فرکانس متری) گفتید یه کار غیر معموله که منم تا حالا نشنیده بودم .میخواستم بدونم جایی منبعی دارید که از این آی سی همچین استفاده ای کرده. :mrgreen:
                      اینم لینک جایی که این کارو کرده:
                      http://hem.passagen.se/communication/frcpll.html
                      تو سایت www.rfcandy.com هم میتونی لیست پروزه هاشو ببینی

دیدگاه

اینم لینک جایی که این کارو کرده:
                        http://hem.passagen.se/communication/frcpll.html
                        تو سایت www.rfcandy.com هم میتونی لیست پروزه هاشو ببینی

:mrgreen: عجب کاری کرده طرف!خیلی سادست این از این آی سی فقط از تقسیم کنندش استفاده کرده. مد سورسشو ندیدم اما از اتصال پایه ها کاملا مشخصه چی کار کرده. این میاد مقسم Prescsler رو از بالاترین مقدار پروگرم می کنه(N) بعد مقدار گذر از صفر رو روی CP می خونه!بعد تعداد شمارش شده گذر از صفرهای CP در ثانیه ضربدر اون N میشه فرکانس. بعد میاد یه مقدار کمتر روی N میزاره دوباره میشماره CP رو..این کارو تا جایی انجام میده که سرعت کانتر میکرو اجازه میده!در نتیجه فرکانس های پایین رو دقیقتر می خونه .
                        این توی چند ساعت میشه زیرو بیرش رو در اورد.
                        در آخر بازم بگم که از این آی سی در حقیقت فقط مقسم فرکانس قابل برنامه ریزیش رو استفاده کرده :agree:

دیدگاه

حالا به نظرت میشه تا 2.5 گیگا هرتزی که یارو گفته بدست آورد

خطای محاسبه تو فرکانس های بالا چقدره؟؟؟

آیا قابل چشم پوشی هست یا نه؟؟؟

دیدگاه

فرض کن مقسم این آی سی حداکثر فرکانس ورودی رو تقسیم بر N می کنه و میکرو میتونه با فرکانس M گذر از صفرها رو بخونه!(بسته به سرعت شمارنده میکرو ) با فرض ایده عال بودن کریستال (زمانبندی کلاک های میکرو) کمترین دقت توی بالاترین فرکانس حاصل میشه که 2.5 گیگا هرتز تقسیم بر بزرگترین N ممکن که حاصل رو از M بیشتر نکنه بالاترین دقت شمارش فرکانسه.
                            M/N :agree:
                            2.5 یگا رو تقسیم بر M ممکن میکروت بکنببین از کدوم N نزدیکتره ,2.5 گیگا تقسیم بر اون N میشه ماکزیمم دقت توی این فرکانس. :agree:

دیدگاه

مثلا با فرکانس 2 مگاهرتز اگه بتونی بشماری با میکرو دقت برای 2.5 گیگاهرتز میشه 1250 هرتز اونم با N برابر با 1250.که دقتش خیلی هم زیاده :mrgreen: ... اما مشکل اون کلاک خوردنه میکرو هستش که احتمالا دقت رو یه 10-100 برابری خراب میکنه مگه اینکه از TCXO خوبی استفاده کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X