اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

سلام دوست عزیز
    در مورد کریستال 28.288 باید بگم اشتباه شده کریستال 12 مگ استفاده کن :redface:
    در مورد کریستال میکرو هم من چون از سریال میکرو استفاده میکنم از این کریستال استفاده کردم شما بهتره (من این برنامرو با 16Mhz نوشتم) یعنی شما باید 16Mhz استفاده کنید
    ولی در مورد MMC.C توابع ارتباط MMC با میکروه و FAT توابع کار با FAT 12,16,32 هستش (شما برای ایجاد و خوندن و نوشتن فایلهایی که تو ویتدوز ایجاد کردین باید از این توابع استفاده کنید) یعنی با این توابع شما امکان شناسایی فایلها رو با متد ویندوز به دست مییارین .(کمی در مورد فرمت های درایو مطالعه کنید NTFS-FAT12-FAT16-FAT32 و ...)
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

این هم اخرین ورژن سورس و PCB MP3PLAYER :rolleyes:
      http://www.4shared.com/file/8X1ybQHz/MP3_Player_V2.html

دیدگاه

سلام,
        دوستان بالاخره تهیه کردم :applause:. فقط یک سوال بسیار تکراری ببخشید من دوباره این سوالو میپرسم. وقتی R1 لحیم شده توی 16 بیتی هست یا وقتی R2 لحیم شده؟
        از همه ممنونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیهان اسدی
          سلام,
          دوستان بالاخره تهیه کردم :applause:. فقط یک سوال بسیار تکراری ببخشید من دوباره این سوالو میپرسم. وقتی R1 لحیم شده توی 16 بیتی هست یا وقتی R2 لحیم شده؟
          از همه ممنونم.
          کیهان جان درحالت عادی رو 16 بیته (وقتی تازه خریدیش) یعنی R1 ولی شما رو هر کدوم بود جابجاش کن همین و زیاد به R1 یا R2 بودنش توجه نکن
          یه سر یکی از این مقاومتها به VVC رفته و سر دیگه اونیکی مقاومت به GND سر مشترکشون هم یه پایه IM0 LCD ( اگر این پین GND باشه 16 بیته و اگر VCC باشه 8 بیته)

دیدگاه

سلام,
            ممنون. دیشب 16 بیتی تست کردم از شانس بد من که همیشه هم همراهمه کار نکرد. فکر کنم 8 بیتی برای من ساده تر باشه. مخخصوصا روی برد برد. پس برای 8 بیتی R2 رو لحیم کنم دیگه؟
            امتحان می کنم باز مزاحم میشم.
            ممنون.

دیدگاه

سلام,
              درست شد. به راحتی راه افتاد و کار میکنه. فقط یک مشکلی هست که سفیدش به خاکستری میزنه و زردش به سبز. فکر کنم نور بک لایتش کم باشه. می خواستم بپرسم میشه بک لایت رو بدون مقاومت وصل کرد؟ اگر نه بهترین مقدار مقاومت براش چیه؟ من الان دو تا 470 اهم رو موازی کردم و وصل کردم به انود بک لایت.
              ار همه ممنونم.

دیدگاه

سلام دوستان.
                یک سوال : من وقتی با این ال سی دی عکس های 16 بیتو از روی MMC نشون میدم زاویه ی دید خیلی توی کیفیت
                تاثیر داره و اگه از روبرو یا 70 درجه به بالا به ال سی نگاه کنی کیفیت خیلی پایین میاد.
                نمیشه کاری کرد؟
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

با سلام من این lcd را به یک atmega 64 معمولی وصل کردم اما این آی سی برای پروگرم احتیاج به تغذیه 5 ولت داره اما lcd با 3.2 ولت کار میکنه و من باید برای پروگرم تغذیه را عوض کنم کسی میتونه مرا راهنمایی کنه چطور این مشکل را حل کنم در ضمن من سرعت بالا میخوام ونمیتونم ازMEGA64L استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام زوار عزیز، من با ATMEGA64A اینکارو انجام دادم البته پروگرامر من TNM 2000 هست، مشکلی پیش نیومد و با کریستال 16M کار میکنه، اگه هم سرعت بالا و هم ولتاژ کاری 3.3 میخوای باید با سری A کار کنی، من با بسکام راه انداحتم،فقط نمیدونم عکس رو با چی به HEX 16 بیتی برای نمایش روی LCD تبدیل کنم؟

دیدگاه

با سلام میتونم از آی سی بافر استفاده کنم؟نمی خوام از گیت نات یا ترانزیستور استفاده کنم اگر آی سی بافری که به درد من بخوره سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                        با سلام میتونم از آی سی بافر استفاده کنم؟نمی خوام از گیت نات یا ترانزیستور استفاده کنم اگر آی سی بافری که به درد من بخوره سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
                        سلام
                        چرا باید یه چیزی رو توی این تاپیک 300 بار گفت و دوباره باز هم همون سوال پرسیده میشه
                        من توی برنامه فایل BMP رو مستقیم از MMC رو LCD نشون دادم و نیازی به تبدیل و پر کردن بیجای فلش میکرو نداره
                        تازه میتونین مثل بعضی PLC ها بعضی از کارهای میکرو رو هم توی یه فایل مثل TXT تو MMC قرار بدین و میکرو با خوندن اونها کاراشو انجام بده
                        من این کارو تو بردهای اسانسور انجام دادم (تنظیمات پیشفرض و پرسه کلی و حتی متن خطاها رو از MMC میخونه)

دیدگاه

متونین توضیح بدین چجوریه؟

دیدگاه

با سلام آقای polestar پاسخی که دادید که اصلا به سوال من ربطی نداشت :eek: فکر کنم اشتباه شده :redface: کسی برای من پاسخی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              سلام
                              چرا باید یه چیزی رو توی این تاپیک 300 بار گفت و دوباره باز هم همون سوال پرسیده میشه
                              من توی برنامه فایل BMP رو مستقیم از MMC رو LCD نشون دادم و نیازی به تبدیل و پر کردن بیجای فلش میکرو نداره
                              تازه میتونین مثل بعضی PLC ها بعضی از کارهای میکرو رو هم توی یه فایل مثل TXT تو MMC قرار بدین و میکرو با خوندن اونها کاراشو انجام بده
                              من این کارو تو بردهای اسانسور انجام دادم (تنظیمات پیشفرض و پرسه کلی و حتی متن خطاها رو از MMC میخونه)
                              نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              متونین توضیح بدین چجوریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                                با سلام آقای polestar پاسخی که دادید که اصلا به سوال من ربطی نداشت :eek: فکر کنم اشتباه شده :redface: کسی برای من پاسخی نداره
                                مگر شما نمیخواستین BMP رو به HEX تبدیل کنید خوب من هم که گفتم نیازی نیست که تبدیل کنی مستقیم این کارو بکن :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X