اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

نوشته اصلی توسط alitaroosheh

یه جایی از برنامه نوشته:
    Dat = &H0100 : call Tslcdoutdata 'set SS, SM

اینو اینطوریش کنید:
    Dat = &H0000 : call Tslcdoutdata

یه جا دیگه نوشته:
    Dat = Ts_val_entry_mod : Call Tslcdoutdata

اونم اینه که shift توی ارسال داده و دستور نوشته شده که خیلی سرعت رو کم میکنه باید از تعریف متغییر با آدرس مشخص استفاده کنید و یه جورایی از پوینترها استفاده بشه

مشکل اینجاست:

Shift Var1 , Right , 8

این دستور میشه با

Var1 = Inp(dataddh)

جاگرین بشه ... اولی بیشتر 30 تا 40 کلاک میگیره دومی 2 تا 4 کلاک :mrgreen:

ولی باشه بعدا

علی جان اینکه یه alias سادس و تو کامپایل تا جایی که می دونم بی تاثیره

منظورتون رو نفهمیدم از این دستور
    ما اگه این کار رو کردیم واسه اینه که باید یه جا رو این متغیر شیفت ایجاد میکردیم.ولی این دستور واسم جدیده.چی کار میکنه اونوقت :mrgreen:

علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام علیکم جمیعا
      من یه سر میرم میام میبینم یه صفحه ی جدید به تاپیک زیاد شده!!!
      مجید جان میشه یه زحمت بکشی و این فونتو که میگی با 0 و 1 هست رو بزاری روی سایت
      این جوری کلی کار منم راحت میکنی چون 0 و 1 همهجای دنیا قابل قبوله اگه ممکنه زحمت بکش
      اینو هر چه زود تر میتونی بزار روی سایت.
      راستی مجید آقا این ایتایی که فرمودید هیچ کدوم از سورساشون کار نمیکنه!؟؟!؟!؟!؟؟! :cry2:
      آقای تروشه میشه لطف کنید روشکارتون رو بگید تا هم ما و هم آیندگان استفاده کنن :applause:
      Thanks a Lot
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمین

بابا کیگفته من تونستم عکسرو از رو mmc پخش کنم ؟ :surprised:
        آقا شما برنامه ای که تبدیل می کنید رو بگید کافیه تا امشب کار این فونت رو تموم می کنم .
        اون سوال شما هم که جواب ساده ای داره . کامپایلرشون winavr هست که باهاش کار نکردم . کامپایلر بدی نیست !
        1 - شاید من اشتباه متوجه شدم از پست سوم این صفحه :آ‌http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30608.120
        2 - می خواید اصلا خود برنامه رو بهتون بدم ؟آ‌ (فعلا نمی رسم فونته رو آماده کنم . یه سفر کوچیک در پیش دارم . برگشتم چشمممممممممممم)
        3 - کسی از بچه های این تاپیک با این winavr کار نکرده اون سورسا رو تست کنه ؟

نوشته اصلی توسط FAM
        سلام علیکم جمیعا
        من یه سر میرم میام میبینم یه صفحه ی جدید به تاپیک زیاد شده!!!
        مجید جان میشه یه زحمت بکشی و این فونتو که میگی با 0 و 1 هست رو بزاری روی سایت
        این جوری کلی کار منم راحت میکنی چون 0 و 1 همهجای دنیا قابل قبوله اگه ممکنه زحمت بکش
        اینو هر چه زود تر میتونی بزار روی سایت.
        راستی مجید آقا این ایتایی که فرمودید هیچ کدوم از سورساشون کار نمیکنه!؟؟!؟!؟!؟؟! :cry2:
        آقای تروشه میشه لطف کنید روشکارتون رو بگید تا هم ما و هم آیندگان استفاده کنن :applause:
        Thanks a Lot
        در مورد فونتها چشم . اگه بشه اصلا خود نرم افزار رو یه کم مرتب می کنمو به ظاهرش می رسمو اصلا خود برنامه رو پ می کنم (که بعد نگید این یارو مهندس کامپیوتر چقدر نرم افزارش زشته !!!)
        سایتها رو هم همشون گفتند خوب کار می کنه / از mp3 player گرفته تا خیلی چیزای دیگه هم باهاش ساختند . اما من حتی نمی دونستم کامپایلرش چیه . چطور تست کنم ؟آ‌اگه winavr کار کردید و اگه پیداشون نکردید بگید لینک میدم بگیرید و تست کنید .

دیدگاه

سلام .......
          این سورس همون سورس اقا ارمینه که با یه کم تغییر که دادم با AVR-GCC کامپایل میشه (در راستای همه گیر شدن) انشالاه اگه فرصتی پیش بیاد تا یکی دو روز دیگه نمایش عکی از روی MMC رو بهش اضافه میکنم. :mrgreen:
          GLCD 320x280 AVR GCC Port

فقط یه مساله : lcd من backlight تش خیلی ضعیف روشن میشه .
          وقتی به تنهایی تغذیه backlight رو وصل میکنم درسته ولی به محض اینکه تغذیه lcd و میکرو وصل میشه خیلی کم نور میشه.تغذیه هم مشکلی نداره و جریان هم کم نمیاره حتی back light رو با یه مقاومت 6.8R به 5V زدم یه کم بهتر میشه ولی خوب نمیشه خودم احساس میکردم یکی از پایه های تغذیه باید قطع باشه چک کردم مشکلی نداشت به نظر شما lcd مشکل داره؟

Qt - A cross-platform application and UI framework

با کامپایلرهای قدرتمند GCC در Linux و MinGw در Windows

دیدگاه

راستی ارمین جان میشه لینک این نرم افزار bmp to header file converter version 3.0 رو بزاری :mrgreen:

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sallysat

وقتی به تنهایی تغذیه backlight رو وصل میکنم درسته ولی به محض اینکه تغذیه lcd و میکرو وصل میشه خیلی کم نور میشه.تغذیه هم مشکلی نداره و جریان هم کم نمیاره حتی back light رو با یه مقاومت 6.8R به 5V زدم یه کم بهتر میشه ولی خوب نمیشه خودم احساس میکردم یکی از پایه های تغذیه باید قطع باشه چک کردم مشکلی نداشت به نظر شما lcd مشکل داره؟
              یک رگولاتور بزار واسه back light
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sallysat
                سلام .......
                این سورس همون سورس اقا ارمینه که با یه کم تغییر که دادم با AVR-GCC کامپایل میشه (در راستای همه گیر شدن) انشالاه اگه فرصتی پیش بیاد تا یکی دو روز دیگه نمایش عکی از روی MMC رو بهش اضافه میکنم. :mrgreen:
                GLCD 320x280 AVR GCC Port

سلام دوست من
                پس بالاخره موفق شدی ؟ آفرین

ضمنا اینطوری که شما می فرمایید تا تغذیه میکرو هم وصل میشه نور کم میشه مشخصه که رگولاتورت داره کم میاره و جریان دهیش کمه . رگولاتور جدا بگذار واسه بک لایتت اگه بازم درست نشد احتمالا تغذیه بکلایت lcd شما 5 ولتی باشه !!! تستش کن . گفتم که این lcd ها 100 مدل دارند .

حالا 2 تا سوال :
                1 - در مورد این AVR GCC یه کم توضیح بده
                2 - الان برنامت چه کارایی رو می تونه انجام بده
                و یه خواهش :
                شما که می خوای زحمت mmc بکشی چرا واسه codevision اینکارو نمی کنی ؟؟؟؟ :icon_razz:

نوشته اصلی توسط sallysat
                راستی ارمین جان میشه لینک این نرم افزار bmp to header file converter version 3.0 رو بزاری :mrgreen:

ممنون
                http://www.mcudevzone.com/archives/Manual/IMG2HEX.rar

دیدگاه

آقا آرمین و آقای FAM لطفا اسم فونتی که می خواهید (مثلا arial) کد هگز یا باینریشو داشته باشید با سایزی که می خواهید (مثلا 40*40) به من بگید تا در اسرع وقت تا میاد نرم افزار کامل آماده بشه واستون آماده کنمو فایلشو بفرستم . :nerd:

آقای sallysat شما مشکلت با backlight حل شد ؟ نتیجه رو اعلام کنید . ممنون

سفر هم فعلا cancel شد :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmajid
                    آقا آرمین و آقای FAM لطفا اسم فونتی که می خواهید (مثلا arial) کد هگز یا باینریشو داشته باشید با سایزی که می خواهید (مثلا 40*40) به من بگید تا در اسرع وقت تا میاد نرم افزار کامل آماده بشه واستون آماده کنمو فایلشو بفرستم . :nerd:

آقای sallysat شما مشکلت با backlight حل شد ؟ نتیجه رو اعلام کنید . ممنون

سفر هم فعلا cancel شد :applause:
                    ببین فونت رو courier new ( فونت کدویژن) و در سایز 32 در 32 یا 32 در 16 انتخاب کن . ممنون
                    ای کاش اسم برنامت رو می گفتی ! :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمین

ای کاش اسم برنامت رو می گفتی ! :rolleyes:
                      دوست من ، من خودم برنامشو نوشتم . هیچ کجا همچین برنامه ای ندیدم و نیست . واسه همین خودم نوشتم و کامل شده و دارم یه کم به سرو روش می رسمو تستش می کنم . :agree:

دیدگاه

این فونت شما که در عرض کمتز از 20 ثانیه بدون هیچ زحمت و دخالت دست آماده شد :
                        http://rapidshare.com/files/283186142/courier.h.html
                        چرا حالا این فونت ؟؟؟؟ این همه فونت به این قشنگی . ما که داریم تویlcd پیکسلی کار می کنیم و نرم افزار منم خدا رو شکر محدودیتی نداره .
                        آقا سورس تغییر یافته رو به منم بدیدا :rolleyes:.دستت درد نکنه.روشش رو هم که فکر کنم عین فونت خودتون توی سورس codevision باشه و مشخصه . اگه لازمه تا توضیح بدم . منتظر سورس شما هستم . ترجیحا یه جوری بنویسیدش که فقط با عوض کردن چند تا پارامتر و ماتریس فونتها بشه انواع سایز فونت رو توش گذاشت . اینطور خیلی بهتره . :applause:

دیدگاه

سلام............
                          همگی خسته نباشید

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                          یک رگولاتور بزار واسه back light
                          .................................................. .........................................

اینطوری که شما می فرمایید تا تغذیه میکرو هم وصل میشه نور کم میشه مشخصه که رگولاتورت داره کم میاره و جریان دهیش کمه . رگولاتور جدا بگذار واسه بک لایتت اگه بازم درست نشد احتمالا تغذیه بکلایت lcd شما 5 ولتی باشه !!! تستش کن . گفتم که این lcd ها 100 مدل دارند .
                          گفتم که مشکل از تغذیه نیست تغذیه رو اول چک کردم جریان هم کم نمیارم رگلاتور جدا هم گذاشتم. تا موقعی که میکرو شروع به کار نکرده مشکلی نداره وقتی راه افتاد و خروجی ها رو ست کرد backlight خیلی ضعیف میشه (احتمالا یکی از پایه های lcd ورودی نبوده و به عنوان ورودی استفاده شده )

2 - الان برنامت چه کارایی رو می تونه انجام بده
                          الان MMC و SerialPort رو هم اضافه کردم (با Terminal وارد دایرکتوری مورد نظر میشم و با دستوراتی که تعریف کردم عکس یا فایل متنی رو نمایش میدم)
                          فقط یه مساله کوچیک :mrgreen: : عکس رو درست نمایش نمیده :mrgreen: دقیقا نمیدونم مشکلش چیه انشالا امشب درستش میکنم و UP میکنم.

شما که می خوای زحمت mmc بکشی چرا واسه codevision اینکارو نمی کنی ؟؟؟؟ :icon_razz:
                          خداییش حیفت نمیاد کامپایلر GCC با اون همه عظمت و Optimize ی که داره ول کنی بیای با کدویژن کامپایل کنی ؟ (شما که کامپیوتری هستی چرا ؟) کدویژن هسته درستی نداره فقط یه برنامست که نوشتن میاد کد C رو برمیداره و عینا (بدون دخل و تصرف) توی یه فایل اسمبلی میریزه و میده به AVRASM2 حالا این وسط linker کو ؟
                          32 تا رجیستر بیصاحب داره AVR همرو ول میکنه برای پاس دادن به توابع از اون پشته نرم افزاری مسخره استفاده میکنه :surprised:
                          Optimize به معنای واقعی هم ماشالا تعطیله :mrgreen: بیخیال. البته من ورژن 1.6.24 رو دارم شاید تا الان بهتر شده باشه :surprised:
                          من از کدویژن فقط wizard شو قبول دارم از بسکام هم فقط کتابخونه هاش باحاله :icon_razz:(که جدیدا اون هم دارن به کد ماشین تبدیل میکنن مثل AVRDOS که سنگ سر راه علاقمندان مهندسی معکوس بندازن ولی نمیتونن )

1 - در مورد این AVR GCC یه کم توضیح بده
                          فقط اگه بری دنبالش با هیچ کامپایلر دیگه ای حال نمیکنی
                          اگه رو ویندوز میخوای نصب کنی پکیج WinAvr رو دانلود کن هم AVR-GCC و هم library استانداردش و هم AvrDude و یه سری مزخرفات دیگه مثل ProgrammerNotepad رو یکجا نصب میکنه و اگه با Makefile کار نکردی تا حالا AVRSTUDIO رو بعدش نصب کن خودش AVRGCC رو شناسایی میکنه Makefile هم خودش میسازه :agree:
                          البته ناگفته نماند که IAR هم کامپایلر نسبتا خوبیه تو Optimize ممکنه از AVR-GCC کم نیاره ولی تو internet تقریبا هر سورسی رو که بخوای با AVR-GCC قبلا نوشتن و free گذاشتن چون کامپایلرش free ه. :wow:

جسارته اقا مجید ولی اگه منظورتون از فونت باینری اونیه که نمونه گذاشتید (با 0 و1) 8 برابر جا میگیره :mrgreen:

انشالا اخر شب برنامه و توضیحاتشو میزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sallysat

جسارته اقا مجید ولی اگه منظورتون از فونت باینری اونیه که نمونه گذاشتید (با 0 و1) 8 برابر جا میگیره :mrgreen:
                            می دونم دوست من . واسه همینم توی اون پست گفته بودم :
                            " اون روش استفاده از 0 و 1 هم بدک نشد اما فکر کنم اگه بخوام همه کاراکترها رو بگذارم یه کم حجمش زیادتر از حالت عادی بشه !!! "

من که از توضیحات بیش از حد حرفه ای شما چیز زیادی دستگیرم نشد :cry:

به backlight آخرش 5 ولت دادی یا نه ؟؟؟ شایدم یه جایی سیمهای سر فلت lcd با هم اتصالی کردند !!!

دیدگاه

راستی اینم بهینه شده فایل font&itsfunctions.h سورس آقای آرمین . 2 تا مزیت داره :
                              1 - توی آدرس دهی برای چاپ نوشته دقیقا پیکسل شروع رو می گیره نه شماره سطر و ستون بر اساس ابعاد کاراکتر رو
                              2 - مشکل چاپ نوشته با رنگ پس زمینه و بدون رنگ پس زمینه حل شده و خطوط اضافه حذف شده

http://rapidshare.com/files/283393479/font_itsfunctions.h.html

آقا آرمین اگه توی برنامه جدید با فونت جدیدت یه نیم نگاهی هم به این بندازی ممنون میشم که این 2 مورد فوق توی سورس جدید حل بشه .

دیدگاه

سلام
                                آقا ما هم یه تابع برای بیسکام نوشتیم بدم نشد مجید جان تا فردا پس فردا چند تا فونت میگم اگه شد
                                زحمتشو بکش فعلا که باید گریه کنم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: مدرسه ها شروع شد :cry2: :cry2: :cry2:
                                تا چند تا میتونی فونت بنویسی چون من روم خیلی زیاده یه دفعه دیدی گفتم 10 تا بنویس (شوخی کردم در این حدم نیست)
                                آقای سالییاست خود عکسو میخونید یا از Hex استفاده میکنید؟
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X