اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی pt22

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازی pt22

با سلام خدمت دوستان
    من از سایت خزاما سورس برنامه ی شبیه سازی این pt ها را دانلود کردم اما نمیدانم اصول کلی کار این برنامه چگونه است آیا دوستان میتونند در این باره برام توضیح بدندشماتیکی در این باره دارند؟
    و سوال دیگه اینکه آیا با استفاده از این برنامه میتوان فرستنده و گیرنده های زیادی را در کنار هم به کار برد بدونه اینکه روی هم تاثیر بگذارند؟

پاسخ : شبیه سازی pt22

کسی کمک نمکنه؟ :question:

دیدگاه

دوست عزیر ما که تو جریان کار شما نیستیم، باید بیشتر توضیح بدی که بتونیم از کار شما سر در بیاریم و کمک کنیم. این PT22 چیه اصلا خوردنیه؟ کدوم سورس رو دانلود کردید؟ لینک بزارید لطفا.
      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

:applause:
        دیگه بهتر از این توضیح بدم (بله خوردنی ولی خوراک مدارهای فرستنده و گیرنده است)

دیدگاه

با سلام

دوست عزیز ای سی های PT2262 و PT2272 دو آس سی برای ارسال و دریافت اطلاعات از طریق بیسیم هستند
          برای کاهش اثر نئیز در محیط بیسیم

PT2262 فرستنده و PT2272 گیرنده هستش

این دو اطلاعات رو به روش لرنینگ، کد و ارسال می کنن
          من دیتا شیت های مختلفی رو مطالعه کردم اما تو هیچ کدوم توضیحی در مورد شکل موج و ... نداده بودند

مثل اینکه چیز سکرتی باشه

اما وقتی یکی از این برنامه های جایگزین 2272 رو خط به خط مطالعه کردم متوجه شدم که چیز ساده ای است

چند روز پیش در مورد کد لرنینگ کامنت گذاشته بودم که متاسفانه کسی جوابی نداد

تو اون تاپیک یک آیسی جایگذین 2272 معرفی کردم که با EV شروع میشد

یه سرچ در مورد کد لرنینگ بزنی پیذلش میکنی

دیدگاه

و این هم روش کد کردن اطلاعات به روش کلی

اعدادی که مثال میزنم به صورت تقریبی است و اگه دقیق میخواهین باید برم نگاهی به آرشیو بندازم

چون حفظ نیستم

روش به صورت کلی اینه که برای هریک از اعداد صفر و یک یه شکل موج تعریف شده برای فرستنده(2262) و گیرنده(2272) در نظر گرفتند

برای صفر ) حدود 1.5 میلی ثانیه high و حدود 5 میلی ثانیه Low
            برای یک ) حدود 5 میلی ثانیه High و حدود 1.5 میلی ثانیه Low

بعد از ارسال یک بسته اطلاعات که فکر کنم 12 بیت هستش یک سیگنال برای اعلام اتمام بسته ارسال میکنه که حدودا 1.5 میلی ثانیه High و 45 میلی ثانیه Low است

بعد از این بیت که معروف به بیت سنکرون هست یک بسته اطلاعات جدید فرستاده میشه الی آخر

بازم میگم که این زمان ها حدودی است و اگه بخوای خودت این پروتکل رو تعریف کنی هم میتونی

یا علی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X