اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل adc mega16L

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل adc mega16L

خدمت تمام دوستان سلام عرض می کنم

من یه دستگاه heart beat meter طراحی کردم که مدارش کامل جواب میده

مشکل من اینه که adc که باید تعداد ضربان ها رو بشماره حتی اگر ورودی هم به میکرو وصل نباشه به طور تصادفی یه عدد بین 0 تا 255 میده اما تو شبیه

سازی درست عمل میکنه.ولتاژ رفرنس 5 ولت و ADC Clock frequency: 500.000 kHz و 10 بیت

ضمنا تغذیه هم کاملا ثابت و رگوله شده است .میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه

پیشاپیش ممنونم
    تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
    تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

پاسخ : مشکل adc mega16L

بهترین فرکانس کاری برای کار adc 50 تا 200 کیلوهرتز است حالا شما اگر مشکل جریان خروجی اون ولتاژی رو که میخوای بدی به میکرو رونداری با یه مقاومت pulldown کن شاید حل بشه اکثر مشکلات درست کار نکردن adc از راه اندازی اشتباه است دوباره مراحل راه اندازیت رو مرور کن.
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X