اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از mpcm در usart avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از mpcm در usart avr

با سلام خدمت تمام برو بچه های گل eca عجب پاچه خواری کردم
    آقا من می خوام با پروتکل rs485 یک شبکه میکرویی با avr راه اندازی کنم ابتدا من اومدم با یک سیستم آدرس دهی بایتی slave ها رو صدا می زدم و کامندها رو میدادم و دیتا ها رو میگرفتم ولی یک مشکل تو این کار هست اون هم اینه که چون تمامی slave ها این دیتا ها رو می گیرین حتی اگر مربوط به خودشان نباشد بالاخره به زیر برنامه اینتراپت میرن و یه کار الکی انجام میدن من برای حل این مشکل متوجه شدم که میتوانم از مدmpcm یا همون چند پردازندگی استفاده کنم یه چیزایی ازش فهمیدم ولی می خوام یکی خیلی دقیق و روشن برام این رو شرح بده که چه طوری می توانم از اون استفاده کنم مثلا این رو میدونم که اگر 9 بیتی بفرستم که بیت هشتم 1 باشد یعنی آدرسه و تمام slave ها این رو میخونن و با ادرس خودشون چک میکنن حالا چه طوری باید usart رو در میکرو master و slave راه اندازی کنم تا این کارها رو انجام بدن.
    با تشکر از همه اساتید محترم.
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

پاسخ : استفاده از mpcm در usart avr

آقا یعنی تو این انجمن به این بزرگی کسی نیست جواب ما رو بده .
    بابا فقط بگه چه طوری باید استفاده کنم نگفتم که بیاید کل پروژه رو برام انجام بده.
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

با یک کردن بیت MPCM از رجیستر UCSRA میکروکنترلر وارد Mode چند پردازنده ای خواهد شد. برای مبادله ی اطلاعات بین Master و Slave، باید Slave توسط Master آدرس دهی شود که بدین منظور از بین نهم داده (TXB8) استفاده می شود. آدرس Slave ها قبلا توسط برنامه نویس تعیین شده و تمام آن ها باید با یک شدن بیت MPCM در Mode چند پردازنده ای قرار بگیرند و منتظر دریافت آدرس از Master بمانند. برای شروع ارتباط، Master یک فریم اطلاعاتی 9 بیتی که هشت بیت آن شامل آدرس و بیت نهم آن یک است به میکروکنترلرها ارسال می کند. یک بودن بیت نهم باعث می شود که رفتار Slave ها با داده ی دریافتی همانند یک آدرس بوده و آن را با آدرس خود مقایسه کنند. Slave انتخاب شده بیت MPCM خود را پاک کرده و منتظر دریافت داده می ماند و بقیه Slave ها که بیت MPCM آن ها یک است همچنان منتظر دریافت آدرس مانده و داده ی ارسال شده را نادیده می گیرند، این مسئله باعث عدم ایجاد وقفه های متوالی بر اثر ارسال داده به Slave های دیگر می شود. پس از اتمام ارسال داده Master مجددا به نشانه ی آدرس دهی بیت نهم خود را یک کرده و آدرس دیگری را ارسال می کند. Slave قبل که بیت MPCM آن صفر شده بود مجددا این بیت را یک کرده و آماده ی دریافت آدرس می شود.

دیدگاه

!

دیدگاه

من دیروز این موضوع را تو یک تاپیک دیگر دیدم .
          بعد دیدم که می تونم ازش تو پروژه خودم استفاده کنم بعد اومدم و یه تاپیک زدم اول حرفه ای ها بیان تو رو ننوشتم بعد از چند ساعت دیدم همش دو نفر اومدن دیدن تاپیک برای همین گفتم شاید خیلی موضوع سختیه که تو این مدت چند ساعته که حد اقل 10 نفر جدید تو سایت ثبت نام کردن همش دو نفر از تاپیک دیدن کرده بعد یه تاپیک دیگه رو دیدم که نوشته بود حرفه ای ها بیان تو .دیدم کلی از این تاپیک دیدن شده گفتم شاید از تاپیک ما هم دید ن شد برای همین موضوع را ادیت کردم
          نوشته اصلی توسط علی یعقوبی
          ببخشید بحث رو منحرف میکنم

(حرفه ای ها بیان تو) یعنی چه ؟ :eek:

من غیر حرفه ای الان اومدم تو چه اتفاقی افتاد ! ، تازگی ها این جوری تاپیک زدن مد شده . یک جورایی خواننده رو میخواهید تحریک کنید یا تحقیر ؟

ممنون میشم عنوان رو اصلاح کنید
          اتفاقی که بعد از اومدن شما تو این تاپیک حرفه ای افتاد اینه که جوابی به سوال من ندادی بلکه چسبیدی به حاشیه
          نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
          با یک کردن بیت MPCM از رجیستر UCSRA میکروکنترلر وارد Mode چند پردازنده ای خواهد شد. برای مبادله ی اطلاعات بین Master و Slave، باید Slave توسط Master آدرس دهی شود که بدین منظور از بین نهم داده (TXB8) استفاده می شود. آدرس Slave ها قبلا توسط برنامه نویس تعیین شده و تمام آن ها باید با یک شدن بیت MPCM در Mode چند پردازنده ای قرار بگیرند و منتظر دریافت آدرس از Master بمانند. برای شروع ارتباط، Master یک فریم اطلاعاتی 9 بیتی که هشت بیت آن شامل آدرس و بیت نهم آن یک است به میکروکنترلرها ارسال می کند. یک بودن بیت نهم باعث می شود که رفتار Slave ها با داده ی دریافتی همانند یک آدرس بوده و آن را با آدرس خود مقایسه کنند. Slave انتخاب شده بیت MPCM خود را پاک کرده و منتظر دریافت داده می ماند و بقیه Slave ها که بیت MPCM آن ها یک است همچنان منتظر دریافت آدرس مانده و داده ی ارسال شده را نادیده می گیرند، این مسئله باعث عدم ایجاد وقفه های متوالی بر اثر ارسال داده به Slave های دیگر می شود. پس از اتمام ارسال داده Master مجددا به نشانه ی آدرس دهی بیت نهم خود را یک کرده و آدرس دیگری را ارسال می کند. Slave قبل که بیت MPCM آن صفر شده بود مجددا این بیت را یک کرده و آماده ی دریافت آدرس می شود.
          بهتر نبود توضیح آقای سپاس یار رو به طور کامل نمیزاشتی که تابلو نشه حد اقل یه ذره تغییرش میدادی
          ولی از فرع بریم بیرون و بریم سر اصل موضوع. من دیروز که این تاپیک رو زدم بلد نبودم از این خاصیت میکرو استفاده کنم با خواندن دیتا شیت و با کلی سوزوندن فسفر مغزم یه چیزایی فهمیدم تا امروز که عملی یه مدار بستم و با کلنجار فراوان یه کارای کردم که متوجه شدم جواب میده به طور کامل متوجه کارایی mpcm شدم اگر زبان انگلیسیم هم مثل سوزوندن فسفرم خوب بود دیگه لازم نبود این تاپیک رو بزنم و وقت شما رو هم بگیرم.

دیدگاه

[quote author=ehsan_akbari link=topic=30995.msg149995#msg149995 date=1251797442]
            با یک کردن بیت MPCM از رجیستر UCSRA میکروکنترلر وارد Mode چند پردازنده ای خواهد شد. برای مبادله ی اطلاعات بین Master و Slave، باید Slave توسط Master آدرس دهی شود که بدین منظور از بین نهم داده (TXB8) استفاده می شود. آدرس Slave ها قبلا توسط برنامه نویس تعیین شده و ..................................

سلام
            آقا همین آدرس Slave ها قبلا توسط برنامه نویس تعیین شده یه مقدار ابهام داره منم امدم یه همچین پروژه ای ببندم ولی تو data sheet دقیقا همین رو گفته حالا منظورش چیه خدا داند .
            من خودم آدرس slave ها رو توی UDR نوشتم ولی جواب نگرفتم
            از دوستان اگه کسی جواب گرفته ممنون می شم جواب من رو بده
            :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
            \A

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X