اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه خواندان ولتاژ از ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه خواندان ولتاژ از ct

دایی جان
    عجیبه که حتی یه کوچولو سرچ هم نکردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    برای اندازه گیری دقیق جریان از یکسوساز دقیق یا سوپر دیود استفاده میشه و استفاده از دیود خیلی خیلی ... بی خیال

http://en.wikipedia.org/wiki/Precision_rectifier
    http://sound.westhost.com/appnotes/an001.htm
    http://www.electronics.dit.ie/staff/ypanarin/Lecture%20Notes/K235-1/7%20Precision%20Rectifiers.pdf
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط simpatico
      سلام....
      پروژه من همینه.....
      هر 1 ثانیه یکبار ولتاژ رو در جریان ضرب کن.... این میشه توان در یک ثانیه.... اگه میخوای مثل کنتور کار کنه باید با مقدار قبلیش جمع کنی....
      برای اندازه گیری cosphi هم مجهای ولتاژ و جریانتو مربعی کن .... بده به میکرو.... از اینتراپت استفاده نکن.... از bitwait استفاده کن.... به طرز خفنی دقیق جواب میده....
      فی رو که بدست آوردی :
      توان اکتیو : v*i*cosphi
      توان راکتیو : v*i*sinphi
      توان ظاهری : v*i
      مهندس کدام استاندارد گفته یک ثانیه به یک ثانیه این کار رو بکنیم چرا هر یک میکرو ثانیه این کار رو نکنیم ؟؟؟؟؟؟ یه استانداردی باید داشته باشه فرض من اینه که یک متور که بار سلفی زیادی هم داره مثل کولر در کسری از ثانیه بار خیلی زیادی موقع استارت می کشه من فکر می کنم اگه هر ثانیه این کار رو بکنیم این هارو از دست می دیم ؟؟؟؟؟ ایا این موضوع استاندار خاصی داره ؟یا من اشتباه میگم ...

اما در مورد جمع زدن باید بهتون بگم که من مشکل دارم با این سیستم ببین این تحلیل اشکال داره فرض کنید که ما فقط می خوایم توان ظاهری رو نمایش بدیم و فرض کن مصرف کننده ما یک آمپر جریان داره می کشه و ولتاز ما هم 220 استاندار هست پس در ثایه اول باید عدد 220 رو داشته باشیم و در انتهای یک دقیقه باید عدد 13200 رو داشته باشیم آیا این درسته خوب برای توان ظاهری یا اکتیو همون جور که استادمون گفته باید به کیلو وات ساعت باشه تکلیف این عدد چیه پس ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        دایی جان
        عجیبه که حتی یه کوچولو سرچ هم نکردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
        برای اندازه گیری دقیق جریان از یکسوساز دقیق یا سوپر دیود استفاده میشه و استفاده از دیود خیلی خیلی ... بی خیال

http://en.wikipedia.org/wiki/Precision_rectifier
        http://sound.westhost.com/appnotes/an001.htm
        http://www.electronics.dit.ie/staff/ypanarin/Lecture%20Notes/K235-1/7%20Precision%20Rectifiers.pdf
        دائی عزیز و مهربانم و ای کسی که من اخذ مدرک رو بهش مدیونم
        یه مشکل من با این opamp ca3130 دارم اونهم اینه که
        1) همون جوری که توی این لینک http://sound.westhost.com/appnotes/an001.htm نوشته این opmap نیاز به تغذیه متقارن 15 ولت داره و درست کردن این منبع تغذیه خیلی پر هزینه و به لحاظ حجم هم خیلی بزگه
        2) که به نظر من اصلی ترین مساله هست اینجا نوشته که حد اقل ولتاژ قابل تبدیل 1 میلی ولت هست در صورتی که خودتن اشراف دارید به این موضوع اگه بخوایم از همین ترانس جریان استفاده کنیم این مقادیر رو داریم به ازاء 60 ولت 300 میلی ولت پس اگر جریان پایه ما 15 آمپر باشه باید 4 هزارم این مقدار رو ما به عنوان مقدار راه انداز میتر جریان محاسبه کنیم که داریم به ازاء هر آمپر 5 میلی ولت و ما با این تفاصیر باید بتونیم 2 هزارم میلی ولت رو حد اقل داشته باشیم این opamp که حداقل 1 میلی ولت داره قبول میکنه

دیدگاه

اول اینکه نباید توان را با انرژی اشتباه بگیرید!!!
          توان یعنی ولتاژ * جریان
          فرقی نداره در هر یک میکروثانیه محاسبه بشه یا هر صد ثانیه!
          اگه می خواهیم روی LCD نمایش بدیم هر 0.1 ثانیه خوبه. چون چشم ما نمی تونه سریعتر از اینو تشخیص بده.
          اما اگه بخوای با پورت سریال یا USB بفرستی واسه ی کامپیوتر و اونجا منحنی رسم کنی باید هر چی می تونی زمان رو کمتر کنی تا منحنی برای بارهای گذرا دقیقتر بشه.

انرژی چیز دیگه ایه و از انتگرال توان در گذر زمان بدست میاد. حالا این انتگرال می تونه در هر یک میکرو ثانیه محاسبه بشه یا هر ساعت! اگر بارهای ما همگی گذرا باشند و پشت سر هم در حال تغییر باید زمان انتگرال گیری را کوچکتر کنیم اما برای بار های معمولی یک ثانیه زمان مناسبیست.
          درواقع هیچکس نمیاید لامپ یا کولر منزل را پست سر هم خاموش و روشن کند!

در یکسوساز دقیق هم می خوای چه تغذیه ای بزاری؟ بگو تا مدارشو برات بزارم. نگران حداقل ولتاژ ورودی هم نباش. حتی یه میکرو ولت هم قابل تقویت و اندازه گیریه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            اول اینکه نباید توان را با انرژی اشتباه بگیرید!!!
            توان یعنی ولتاژ * جریان
            فرقی نداره در هر یک میکروثانیه محاسبه بشه یا هر صد ثانیه!
            اگه می خواهیم روی LCD نمایش بدیم هر 0.1 ثانیه خوبه. چون چشم ما نمی تونه سریعتر از اینو تشخیص بده.
            اما اگه بخوای با پورت سریال یا USB بفرستی واسه ی کامپیوتر و اونجا منحنی رسم کنی باید هر چی می تونی زمان رو کمتر کنی تا منحنی برای بارهای گذرا دقیقتر بشه.

آدمی که دائیش استادش بشه همینه دیگه کلی خوش به حالشه

من دقیقا می خوام توان رو محاسبه کنم و این رو نمی فهمهم چرا میگید فرقی نداره که در هر یک میکرو انیه محاسبه شه یا هر صد ثانیه oo:
            من هم توی این پروژه باید مثل کنتور های دیجیتال باید مقدار توان مصرفی رو نمایش دم الان دارم ولتاژ و جریان رو به راحتی (با لطف شما البته ) می خونم حالا باید چهطور این مقدار رو به کیلو وات ساعت نمایش بدم و با چه فرمولی . یعنی من در چه بازه زمانی مقدار ولتاز و جریان رو در هم ضرب کنم و به کانتر اضافه کنم ؟
            در مورد تغذیه من از 5 ولتی که با رگولاتور های معمولی ساخته شده دارم استفاده می کنم

دیدگاه

کوچیکیم دایی
              بازم اشتباه نوشتی:
              من هم توی این پروژه باید مثل کنتور های دیجیتال باید مقدار توان مصرفی رو نمایش دم
              کنتورها توان مصرفی رو نشون نمیدن بلکه انرژی مصرفی رو نشون می دن!

توان از حاصل ضرب ولتاژ و جریان بدست میاد. فاصله ی زمانی هم اصلا مهم نیست. هر زمان که دلت خواست ولتاژ رو در جریان ضرب کن و نمایش بده.

اما برای محاسبه ی انرژی باید اول به مصرف کننده ها نگاه کنی. اگه کنتور دیجیتال خانگی می خوای بسازی فاصله ی زمانی یک ثانیه خوبه.
              یک متغیر به اسم E بعنوان انرژی تعریف کن :
              در هر ثانیه :
              E=E+P
              در این رابطه E برحسب ژول می باشد. برای تبدیل ژول به کیلووات ساعت باید ژول را بر 3600000 تقسیم کنی.

دیدگاه

مدار واسط بین CT و میکرو:

خروجی مدار به ورودی تفاضلی میکرو وصل میشه

دیدگاه

مشکل اینه که به لحاظ برنامه نویسی بلد نیستم (البته من با بسکام کار میکنم) با تقویت کننده های تفاظلی میکرو کار کنم در دیتا شیت دیدم که نوشته 200* و20* ولی نمی دونم چطوری باید فعالش کرد وشنیدم کالیبره کردنش خیلی سخته و یک سوال :question: اگه ما ولتاژ های کم ct رو ابتدا تقویت و یکسو کنیم ولتاژ ها یی که به ازای جریان بیشتر در ct القا میشن اونا هم تقویت میشه وممکن نیست که بیش از 5 ولت بشه؟

دیدگاه

مدار بالا تقویت کننده داره و نیازی به تقویت نیست. فقط باید از ورودی های تفاضلی استفاده کنی که بکارگیری اونها بسیار ساده است.
                    من تو یکی از تاپیک ها توضیح دادم که چطور مستقل از زبان برنامه نویسی رجیسترهای داخلی میکرو را تنظیم کنیم.
                    یه روش خیلی ساده هم استفاده از code wizard عالی قرارداده شده در کدویژن است.
                    این code wizard تنظیمات لازم را برای شما آماده می کنم و شما آن را در برنامه ی خود کپی می کنید. این تنظیمات در تمام زبان ها یکسان هستند.

دیدگاه

استاد مشکلم اینه که کدویژن بلد نیستم :cry2:بسکام کار کردم من این برنامه code vision رو نصب می کنم با هاش ور میرم ببینم باید چی کار کنم اون تاپیکی که توضیح داده بودید نقویت کننده های تفاضلی رو هم پبدا می کنم بازم مرسی

دیدگاه

منم میخوام یک آمپر متر بسازم تو همین یکسو کردن ct گیر افتادم چون ct خروجیش در حد میلی ولته و بعد از یکسوسازی با اپ امپ دیگه هیچ ولتاژی وجود نداره این راهی هم که استاد کوهستانی گفتن منم بلد نیستم این مساله ct به یک معضل تیدیل شده چون من قبلا هم در این باره تاپیک دیدم واز اساتید محترم سایت به ویژه جناب استاد کوهستانی تقاضامندم ما رو ار دریای اطلاعات ومعلوماتشون بی نصیب نذارن :applause:

دیدگاه

oo: منظورت از استاد کوهستانی دائی منه من نمی دونم چرا من تا تاپیک میزنم این قدر موضوع طرف دارپیدا میکنه یعنی تا حالا شما به فکر تاپیک زدن نبودین من متعجم شده داستان منبع تغذیه سوچینگ من تاپیک زدم یکی دیگه اومد به جای من منظور منو گفت حالا هم اختیار تاپیک 2 ماهه از دستم رفته دیگه اونجا تنها بحثی که نیست داستان سوال منه حالا حواستون باشه من باید این مساله رو حل کنم تاپیک رو ادامه بدید ولی خان دائی منو نرنجونین حا وگر نه مدرک مت پر پر ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BAMDAD 86
                            منم میخوام یک آمپر متر بسازم تو همین یکسو کردن ct گیر افتادم چون ct خروجیش در حد میلی ولته و بعد از یکسوسازی با اپ امپ دیگه هیچ ولتاژی وجود نداره این راهی هم که استاد کوهستانی گفتن منم بلد نیستم این مساله ct به یک معضل تیدیل شده چون من قبلا هم در این باره تاپیک دیدم واز اساتید محترم سایت به ویژه جناب استاد کوهستانی تقاضامندم ما رو ار دریای اطلاعات ومعلوماتشون بی نصیب نذارن :applause:
                            دایی درجه دو (بعد از دای جان لاک)
                            نقشه رو که بالا گذاشتم!
                            هم تقویت می کنه هم یکسوسازی دقیق

دیدگاه

خان دائی این چیزی که دستور دادی من توی پروتوئس کشیدم فقط نمیدونم چرا وقتی ولناژ به ورودی نمیدم خروجی 2.5 ولته و هر ولتاژ ی هم که میدم خروجی 3.51 میده یه نگاه به این فایل پروتئوس میندازی نمیدونم کجا اشتباه کردم من مثل اونه چیزی که شما گفتید کشیدم

نمی دونم داستان چیه باور کن 2 بار هم کشیدم

این هم لینکش http://rezaeian.persiangig.com/CT.rar

دیدگاه

منم بعد از دانلود فایل تست کردم به ازای تمامی ولتاژ ها 3.51 ولت میده لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...