اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطی نبودن ولتاژ وجریان ct

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خطی نبودن ولتاژ وجریان ct

سلام با وجود اینکه مطالب بسیاری در سایت راجع به ct توسط اساتید عنوان شده ولی من با ct مشکل دارم و مشکلم اینه که نتونستم رابطه ریاضی بین ولتاژ خروجی وجریانی که از ct می گذره پیدا کنم که بتونم در داخل برنامه قرار بدم وجریان رو با میکرو بخونم آزمایش کردم و به این نتیجه رسیدم که رابطه بین ولتاژ خروجی وجریان خطی نیست یعنی وقتی ازش 7 آمپز عبور میکنه 1.90 ولت میده و وقتی 1آمپر عبور میکنه 0.13 ولته لطفا اگه اطلاع دارین راهنمایی کنید
    پیشاپیش ممنون

پاسخ : خطی نبودن ولتاژ وجریان ct

بله این خطی نبودن وجود داره شما باید ct رو برای بازه ای کوچک که می توان در اون بازه تغییرات رئ خطی در نظر گرفت استفاده کنید مثلا برای 1تا 3 آمپر از یک مدار و برای 3تا 6 آمپر از مدار دیگری که گین اون فرق می کنه استفاده کنین

دیدگاه

من می خوام یک جریان 0 تا 100 آمپر رو اندازه بگیرم و نمی دونم چه طور باید کالیبره کرد میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

این باند به این وسیعی رو یقینا نمی تونی با یک مدار جواب بگیری .

دیدگاه

پس کلمپ ها چه طور تا 400A اندازه میگیرن ؟

دیدگاه

لطفا کمک کنید من شدیدا به این ct نیاز دارم :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نمی دونمیم ولی شاید بتونی خروجی یک ct رو به چند تا پمپ بدی و هر کدام را با گینی خاص طرتحی کنی و مقادیر همه رو بدی به پایه های adc و از روی مقدار هر کدام بفهمی که در کدام بازه هستی و اونی که over نشده رو بخونی اینجوری شاید توی اون بازه خطی باشه البته کالیبرش به این راحتتی ها نیست و کار می بره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X