اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

LED RGB+bascom

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : LED RGB+bascom

با سلام خدمت اساتید محترم.
    میخواستم بدونم کسى اینجا با این دستور که مربوط میشه به pwm ساز timercounter شماره ۱،۲،۳ کار کرده یا نه ؟
    config timer=pwm ، pwm=۸ ، prescale=۱ . . .
    با استفاده از این دستور میتونیم موجِ pwm رو از طریق یک سرى از پاى هاى میکرو تولید کنیم ، مثلا براى timercountere ۱ از پاى هاى oc1A و oc1B موجِ pwm تولید میشود.
    G*B*J*T
    انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

سلام.
      اگراز میکروی mega128 استفاده کنید می توانید رحت از 3 pwm استفاده کنید. PWM1a PWM1b PWM1c

دیدگاه

سلام ببخشید من برنامه رو که کمپایل میکنم به timero=-40گیر میده و میگهvalue does not fit to byte باید چیکار کنم
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با مقدار مثبت پرش کنید که مثلا میشه timer0=215

دیدگاه

1-در تایمر، مد compare همون CTC یه؟ capture چی؟

2- mega8 و mega16، کدومشون pwm هم داره؟ مگا8 نداره؟ توی دیتا شیت، نوشته compare و capture. یعنی pwm نداره؟

3-من 3 تا کتاب + 10~12 تا سایت رو زیر رو کردم، هیچکدوم محاسبات دقیق برای تایمر/کانتر رو نگفته. که مثلاً بخوام موج pwm با f=... و ...=%DC درست کنم باید چی کارکنم...؟ مثلاً در مد fast pwm، در عبارت
            Focn=(Fclk-I/O)/(N.(TOP+1))
            منظور از I/O چیه؟

4- اصلاً یه منبع خوب معرفی کنید برم بخونم... این ره افروز رو هر چی ورق میزنم، جوابم رو نمیگیرم. دیگه اعصابم جدی ریخته بهم...
            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز اول یک راهنمایی اینکه اگر رشتتون برقه بزرگترین مرجع یادگیری و استفاده از یک آیسی دیتاشیت اون هست .این رو هم بگم نیاز نیست برای مثلا ATMEGA16 که دیتاشیتش 300 صفحه هست برید کلش رو بخونید براساس نیازتون قسمت های مفیدش رو بخونید
              CTC مخفف CLEAR TIMER ON COMPARE MATCHآ‌ هستش کارش هم اینه که توی یک رجیستر به نام
              ( OCR (Output Compare Register یک مقدار دلخواه میریزی حالا یک مقایسه کننده داری که در هر لحظه مقدار OCR را با مقدار تایمر که در حال شمارش هست مقایسه میکنه در لحظه ای که این دو مقدار با هم برابر شدند خروجی مقایسه کننده برعکس میشه(TOGGLE) معمولا از این مد برای تولید موج مربعی با دیو تی سایکل 50 درصد استفاده میکنن. مدی به نام COMPARE نداریم
              واحد CAPTURE برای ثبت رخدادهای خارجی سریع به کار میره و فقط تایمر یک اون رو داره
              mega8 و mega16 هردوشون سه پایه خروجی PWM دارن
              برای تولید PWM فقط کافیه که مقدار OCR رو براساس دیوتی سایکل مقدار دهی کنی
              منظور ار I/O واحدهای خروجی ورودی هست بافرها و...رابط دنیای بیرون با میکرو
              به نظر من که شما صبر و حوصله برای پیشرفت نداری و زود خسته میشی و اعصابت به هم میریزه بهترین را کسب یادگیری از طریق تجربه هست یعنی از اطرافیان اگر کسی در این زمینه کار کرده بخوای به صورت عملی و ساختن مدارات ساده این چیزا رو برات توضیح بده

دیدگاه

با سلام و تشکر از این برنامه عالی
                من این برنامه رو نوشتم و ازش جواب گرفتم واقعا عالی کار میکنه .فقط تو مقدار دهی به متغیر ها با استفاده از ارتباط سریال مشکل دارم .وقتی اطلاعات مربوط به ادرس متغیر و مقدارش رو میفرستم هیچ تغییری نمیکنه
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

و همچنان در انتظار ...یاری سبزتان
                  روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

ویرایش شد
                    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام ببخشید ای سی هایpwmچیا هستن شمارشون چنده کسی سراغ داره یه شماره ازش بما بده
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان
                        برای کسانی که از اینگونه موضوعات جستجو میکنند ولی چیز خوبی نصیبشون نشده این لینک رو میگذارم تا استفاده کنند ...
                        امیدوارم مفید باشه ....
                        چگونه همه پایه های میکروکنترلر را PWM کنیم ؟؟
                        با سه کامپایلر :
                        کدویژن
                        بسکام
                        اتمل استودیو
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0
                        [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                        معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                        معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X