اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد آموزشی ارسال از کامپیوتر به AVR (به همراه برد+برنامه AVR+برنامه VB)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برد آموزشی ارسال از کامپیوتر به AVR (به همراه برد+برنامه AVR+برنامه VB)

سلام

این هم یک برد آموزشی برای ارسال از کامپیوتر

لینک دانلود : http://h-najafi.persiangig.com/Proje...232%20Project/
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : برد آموزشی ارسال از کامپیوتر به AVR (به همراه برد+برنامه AVR+برنامه VB)

سلام و خسته نباشید آقای نجفی

شما برای بالا بردن سطح علمی کاربرا کوتاهی نمیکنید و مثل شما در این دوره زمانه کم پیدا میشن که مسائل مادی براشون اهمیت نداره و کاربرا قدر شما رو باید داشته باشن.

با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط stk
      سلام و خسته نباشید آقای نجفی

شما برای بالا بردن سطح علمی کاربرا کوتاهی نمیکنید و مثل شما در این دوره زمانه کم پیدا میشن که مسائل مادی براشون اهمیت نداره و کاربرا قدر شما رو باید داشته باشن.

با تشکر از شما
      اولا وظیفس
      دوما خدا میده ما هم زکاتش رو میدیم.

انشالا بهتر از اینا براتون داشته باشیم

یا حق
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام مهندس جان .

من پروژه شما گرفتم اما یک مشکلی دارم و این که من زبان سی بلد نیستم. !!!!
        راستش با کد ویژن کار نکردم . چطور می تونم پروژه شما رو واسه مگا 8 تغییر بدم ؟

در ضمن میشه از کریستال داخلی میکرو استفاده کرد ؟
        یک سوال دیگه ! این مدار شما با پورت سریال لپتاپ مشکلی نداره؟ آخه بعضی پروگرمر ها با پورت سریال لپتاپ کار نمی کنند.
        متشکرم .

من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام پورعلی بابا
          سلام مهندس جان .

من پروژه شما گرفتم اما یک مشکلی دارم و این که من زبان سی بلد نیستم. !!!!

در ضمن میشه از کریستال داخلی میکرو استفاده کرد ؟
          یک سوال دیگه ! این مدار شما با پورت سریال لپتاپ مشکلی نداره؟ آخه بعضی پروگرمر ها با پورت سریال لپتاپ کار نمی کنند.
          متشکرم .

پروگرمر؟؟؟؟

این طرح که پروگرمر نیست

دیدگاه

می دونم این پروگرمر نیست ! :redface: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

شرمنده من نتونستم منظورم رو درست برسونم. ! بی خیال
            این مورد مگا 8 رو می تونید برام انجام بدین ؟
            من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

اولا خیلی ممنون از مطلبتون و این موضوع مشکل خیلی هاست که خیلی هم کاربرد داره و فکر کنم بعد از این مشکلی براشون پیش نیاد.
              با توجه به این جمله که می گه "زکات علم نشر آن است ". اگر هر کسی چیزی که یاد گرفته، زکاتش را بپردازد، کسانی که جدیدا پا به این عرصه گذاشته اند، خیلی زود به پله های بالاتر خواهند رسید و آن را به دیگران می آموزند.
              خوشبختانه دوستان زیادی در این سایت هستند که تجربیات خودشون رو در اختیار دیگر دوستان قرار می دن که آقای نجفی بدون تعریف از بهترین این دوستان هستند.
              منم اگه چیزی بدونم که یاد بدم، حتما در خدمت خواهم بود.
              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                اولا خیلی ممنون از مطلبتون و این موضوع مشکل خیلی هاست که خیلی هم کاربرد داره و فکر کنم بعد از این مشکلی براشون پیش نیاد.
                با توجه به این جمله که می گه "زکات علم نشر آن است ". اگر هر کسی چیزی که یاد گرفته، زکاتش را بپردازد، کسانی که جدیدا پا به این عرصه گذاشته اند، خیلی زود به پله های بالاتر خواهند رسید و آن را به دیگران می آموزند.
                خوشبختانه دوستان زیادی در این سایت هستند که تجربیات خودشون رو در اختیار دیگر دوستان قرار می دن که آقای نجفی بدون تعریف از بهترین این دوستان هستند.
                منم اگه چیزی بدونم که یاد بدم، حتما در خدمت خواهم بود.
                این نظر لطف شماست.وظیفس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X